- Konu Sahibi Goodbrains
Birdaha yüz yüze gorusmediginiz insanlarla muhabbeti ilerletmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim dediğim onur yar. Adamın biraz havalı bir ses tonu vardı. Ama saçları dökülmüş maalesef. uzun süre dinleyip de sonra fotoğrafını görenler genelde şaşırıyordu ama adamın yüzüne seni görünce şaşırdım böyle beklemiyordum demeselerdi iyiydi yani.muzo mu :) zekı kayahan coskunu yakından tanırım aslında kısa ama tatlı suratlı
muzo vardı bırde oda benı sasırtmıstı
kadir çöpdemırde sasırtmıstı cocukken kadir çöpdemırı dınlerdım sonra yıllar sonra ekranda gorunce bu o mu gercekten dıye ınanamamıstım![]()
Bu saydiklarinkn hepsi bende var biliyo nusun ama begenen yok.170 yokjm 168 169 ama digerleri var ama begenilmiyorumHa bu arada sizi çok merak ettim ben gerçekten .. koca burunlu, kısa boylu birini beğenmeyen bir kadının
1,70 boylarında hokka burunlu, al yanaklı kiraz dudaklı iri göğüslü ve sütun gibi bacaklara sahip olmasını beklerim.
Umarım bu şartları taşıyorsunuzdur; yoksa ileri de beğendiğiniz adam tarafından beğenilmemeniz kaçınılmaz son.
İyi Günler :)
Üslubunuz çok kötü, kırıcı... Bir de kırılmış mıdır demez misiniz! Şaka herhaldeİnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Evet hemde çoook kabasınız. İnsanların karakterlerini burnuna boyuna kaşına gözüne biçecek kadar kabasınız hemde. Sana katılıyorum arkadaşımKabasınız. Hem de çok..
Aaa konu sahibi fake miymiş???Allah iyiliğinizi versin her kk girdiğimde bu çıkıyor karşıma arkadaşlar feyk hesapmış siz hayla kaale alıyorsunuz. ...
Ha bu arada konu sahibi kimse kimseden üstün değil yüzü güzele 1 gün duyulur huyu güzele bir ömür duyulmaz selametle☺☺
Gerçekten yani benim de dikkatimi çekti bu. Ayrıca çok kaba. Bi de hala niye yazmadı kırıldı mı ki diye soruyor“Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.”
Bu kısmı anlamadım ben. Sohbeti güzel, düşünceli, aklı başında insanların uzun boylu, hokka burunlu, yakışıklı mı olması gerekiyor yani?