• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışmak

Valla ben de erkek arkadaşım ile internet aracılığıyla tanıştım ama bu şekilde direkt ilişki üzerine konuşarak değil. Bir yıl belki hiç konusu dahi açılmadı o amaçla tanışmadığımız için, zamanla gelişti olaylar.. Bu şekilde sevgili yapmak amaçlı tanışmaları uygun bulmuyorum.
bunu bilmiyordum maşallah sonsuza dek sürer sevginiz umarım:KK200:

Cıks anlattığın kadarıyla çabuk u dönüşü yapan biri.

ben eşimle nette tanıştım :KK48: 5 yıl çıktık sonra evlendik. 8 yıldır beraberiz yani :)

nette ki insanda sen ben değil mi? niye netten kimseyle tanışmam güvenmem diyorsunuz? tehlikenin nereden çıkacağını bilemezsin ki? ilkokul aşkınla evlenirsin, mahalle arkadaşınla evlenirsin yada görücü usulu.. ne fark eder? o adamın sapık yada katil olmayacağı ne malum?

ben eşimle nette tanıştım :KK48: 5 yıl çıktık sonra evlendik. 8 yıldır beraberiz yani :)

nette ki insanda sen ben değil mi? niye netten kimseyle tanışmam güvenmem diyorsunuz? tehlikenin nereden çıkacağını bilemezsin ki? ilkokul aşkınla evlenirsin, mahalle arkadaşınla evlenirsin yada görücü usulu.. ne fark eder? o adamın sapık yada katil olmayacağı ne malum?
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla ben bu konudan değil de diğer konundan geldim. Çok merak ettim o çocukla neden ayrıldınız? Öpmedi diye mi :KK76:

Back
X