internetten tanıştığımla görüştüm evlilik düşünüyorum

Aslinda ortak yönlerimiz cok ve ailelerinde öyle aileler tanissa kaynasirlar diye dusunuyorum bizimkiler güven ve mesafe sorununu halletseler

Ailesini getirip tanışmak istiyor.Görücü usulu gibi bir nevi ayrı sehirlerdeyiz olmasaydik ikimizde daha kolay tanisirdik aile fertleriyle mesafeden dolayi taniyamadim
canım hakkında hayırlısı olsun inş iyi biridir belli olmaz ama biri aracı mı oldu yoksa sohbetten falan mı tanıstınız internetten derken

şimdi okuyunca anladım arada aracı yok sanırım bian önce ailesiyle annesiyle telefonda bile olsa konus

canım hakkında hayırlısı olsun inş iyi biridir belli olmaz ama biri aracı mı oldu yoksa sohbetten falan mı tanıstınız internetten derken
Allah razi olsun kimse aracı olmadı sohbet yerinde tanistik çok tuhaf ama ikimizde öyle yerlere girebilecek kişiler değiliz anlık can sıkıntısı ve aradığını bulma arayışı gibi

şimdi okuyunca anladım arada aracı yok sanırım bian önce ailesiyle annesiyle telefonda bile olsa konus
Konuşacağım ama ailemin engel olması beni etkiliyor bu yüzden adim atmakta urkuyorum eğer ailemi ikna edemessemde vazgeçmek zorunda kalırsam bağlanmaktan korkuyorum(

Yerinde olsam bir ayda bi kere gördüğüm birine bu kadar güvenip evlilik düşünmezdim... Ailenin yerinde olsam daha 1 aylık görüşülen birinin evine kızımı istemeye bile gelmesine izin vermezdim..
Niye mi? Ortalık taciz tecavüzcü hırsız katil dolmuş da ondan!!!
Önce iyice tanımaya çalışın, Uzun bi süre yalnız kalmayacak şekilde yüzyüze görüşün daha sonra tekrar düşünün...

Çok haklisiniz ama karşı taraf ailecek o kadar istekli ki çocuk kotu niyetli biri de ben anlamadim diyelim peki ailesine beni anlatmasi ve ciddi düşünmeleri doğal gelmiyor mu sizce??

Bende internetten tanıştım eşimle ama yaklaşık 1.5 yıl sonra evlendim 13 ay sonra evlenme teklifi etti kabul ettim ve nişanlandık görücü usulü olsada bi yerde tanışmış olsanda 1 yıl beklemek gerekiyor bence

O kadar vaktim yok desem benim durumum biraz farklı yazmistim gördünüz mü bilmiyorum ama benim görücü usulü talibim çok ailem benden değerlendirmemi istiyor ben tanimadigim bir insanla huyunu suyunu bilmediğim bir insana evet demek içime sinmiyor ailenin her ne kadar goruculeri tanisada uzaktan evleneceği kişiyle hayatı ben kuracagim mutlu olurmuyum olmazmiyim endişesi var.Her evlilikte sorunlar olur Ama evliliklerde karsilikli aşk varsa üstesinden gelinir diye dusunuyorum.gerçekten cikmazdayim benim hayat kurmak istediğim insan mi,yoksa alemin bir hayat kurmami istediği insani mı seçmeliyim???

1 ay mı... arkadan deli mi kovalıyor bu ne hız? bu rus ruleti oynamak gibi birşey

Canım ailenin bulduğu insanla en az 3-5 kere görüşürsün bundan farklı olmaz. Ayrıca ilk 6 ayda karar vermeyin sağlıklı olmaz filörtün etkisinde olursunuz diyo uzmanlar ama yinede sen bilirsin

Canım ailenin bulduğu insanla en az 3-5 kere görüşürsün bundan farklı olmaz. Ayrıca ilk 6 ayda karar vermeyin sağlıklı olmaz filörtün etkisinde olursunuz diyo uzmanlar ama yinede sen bilirsin
Gerçekten çok haklisiniz bende uzmanların dediklerine inanıyorum ayni gorusteyim ama onu kaybetme korkusu var.Toplumdan baski görüyorum gerceken çok talibim var reddettikce reddediyorum artik direnemiyorum ( aradigimi bulmusken kestirip atmak doğrumu???

O zaman gelsinler canım tanışma görücü kız isteme derken yine biraz tanırsın madem istiyosun

O zaman gelsinler canım tanışma görücü kız isteme derken yine biraz tanırsın madem istiyosun
İnşallah allah razi olsun Rabbim herkesin gönlüne gore versin.Olurda ailem engel olursa kavusmama çok uzulurumİçime sinmiyor görücü usulü olursa mutlu olamassam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…