internetten tanıştık biz ama korkuyorum

nvlpkr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
191
0
66
merhaba kızlar ikili ilişkiler konusunda oldukça başarısız biri olarak tesadüf olarak internetten biri ile tanıştım tanıdkça konuştukça iyi biri olduğuna inanmak istiyorum ailesine bağlı işten eve evden işe yapan bir tip üstüme titriyo merk ediyo ne yaptığım ama ben güvenemiyorum kızlarr çokta hoşlanıyorum onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo farkettim ama güven yokk :((

"onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo" dediğinize göre yüzyüze görüşmüşsünüz sanırım. Yanılıyormuyum?

senin yaninda kalbi hizli atiyo derken yuzyuze de gorustunuz yani?
o zaman bundan sonrada yuzyuze gorusursunuz ve onu daha iyi taniyabilirsin...

nerden tanistiginin bi onemi yok bence, ama herkesede cok cabuk guvenilmez biraz zaman tani illa
hemen sevgili olmaniza gerek yok..

senin yaninda kalbi hizli atiyo derken yuzyuze de gorustunuz yani?
o zaman bundan sonrada yuzyuze gorusursunuz ve onu daha iyi taniyabilirsin...

nerden tanistiginin bi onemi yok bence, ama herkesede cok cabuk guvenilmez biraz zaman tani illa
hemen sevgili olmaniza gerek yok..
işte netten tanıştım diye bende ki bu olumsuz durumm sanırım

işte netten tanıştım diye bende ki bu olumsuz durumm sanırım

onyargili olma canim bende erkek arkadasimla netten tanistim 3 yildir birlikteyiz
ve onu cok seviyorum:69:

dedimya nerden tanistiginin ne onemi var sonucta yuzyuze gorusme imkaninizda var..

tabiki hemen guvenilmez biraz zaman tanimak lazim

evet canım 3 kere görüştük ve efendiği beni çok etkiledi bana saygısı

Bir kaç kere görüşmüşsünüz ve saygısıyla seni etkilediğine göre kötümser düşünmene gerek yok bence. Nerede tanıştığınızın bir önemi yok. Sonuçta gerçek hayatta tanışıp anlaşamayan bir çok olay yaşayan çiftlerde oluyor. Hemen git güven bağlan vs demiyorum yanlış anlama. Mademki bu çocuk seni bu 3 buluşmanızda bukadar etkilemiş onu tanımaya çalış. Kimbilir belki çok iyi anlaşacaksınız ve uzun bir beraberliğiniz olacak. Fakat merak ettiğim bişey var. Güven yok demişsin. Güvenini sarsacak birşeymi oldu. Herhangi bir sözüne davranışına falanmı takıldın. Çünkü seni saygısıyla etkilediğini söylemişsin. Buraya böyle bir konu açtıgına göre birşey olmuş olmalı.

onyargili olma canim bende erkek arkadasimla netten tanistim 3 yildir birlikteyiz
ve onu cok seviyorum:69:

dedimya nerden tanistiginin ne onemi var sonucta yuzyuze gorusme imkaninizda var..

tabiki hemen guvenilmez biraz zaman tanimak lazim

peki ilk zamanlarda da sende de böyle oldu mu biz yonjadan tanıştık ve yüz yüze görüştükten sonra ben kapadım o fotoğraflarını sildi bende israr etmdim daha hemen çakma bir yonja aldım ve onu ordan kontrol eiyorum bir haftadır girmiyo

İyi biri olup olmadığını zaman gösterecek canım. Eğerki aynı şehirde yaşıyorsanız, işini, evini araştır, doğru söyleyip söylemediğini öğren. Gerisi zaten belli olur.

Bir kaç kere görüşmüşsünüz ve saygısıyla seni etkilediğine göre kötümser düşünmene gerek yok bence. Nerede tanıştığınızın bir önemi yok. Sonuçta gerçek hayatta tanışıp anlaşamayan bir çok olay yaşayan çiftlerde oluyor. Hemen git güven bağlan vs demiyorum yanlış anlama. Mademki bu çocuk seni bu 3 buluşmanızda bukadar etkilemiş onu tanımaya çalış. Kimbilir belki çok iyi anlaşacaksınız ve uzun bir beraberliğiniz olacak. Fakat merak ettiğim bişey var. Güven yok demişsin. Güvenini sarsacak birşeymi oldu. Herhangi bir sözüne davranışına falanmı takıldın. Çünkü seni saygısıyla etkilediğini söylemişsin. Buraya böyle bir konu açtıgına göre birşey olmuş olmalı.

yaa fazla iltifat ediyo bu biraz samimi gelmiyo bana sanırım bundan sonra ben bunu ona söyledim oda bana olan o yoğun ilgisini kesti acaba soğuttum mu onu kendimden bugün izinli yatıyorum dedi akşm görüşürz dedi hiç ilgilenmedi

İyi biri olup olmadığını zaman gösterecek canım. Eğerki aynı şehirde yaşıyorsanız, işini, evini araştır, doğru söyleyip söylemediğini öğren. Gerisi zaten belli olur.

iş yeri mağaza mağazaya gittim gördüm kendi çağırdı zatenn

yaa fazla iltifat ediyo bu biraz samimi gelmiyo bana sanırım bundan sonra ben bunu ona söyledim oda bana olan o yoğun ilgisini kesti acaba soğuttum mu onu kendimden bugün izinli yatıyorum dedi akşm görüşürz dedi hiç ilgilenmedi

Bence bir şansı hakediyorsunuz. İnternette tanıştınız diye herşeyine şüpheyle yaklaşarak paranoyaklık yapma. Fakat çokta kaptırma. Onu tanımaya çalış. Dediğim gibi kim bilir belkide çok mutlu bir birlikteliğiniz olacak. Rahatsız olduğun konuları tatlı dille ona söyle. Fazla iltifattan hoşlanmadıgını dile getirirken onu kırdıysan ona bozulmuştur belki ve kendini bu yüzden geri çekmiş olabilir :44:

Son düzenleme:
Bence bir şansı hakediyorsunuz. İnternette tanıştınız diye herşeyine şüpheyle yaklaşarak paranoyaklık yapma. Fakat çokta kaptırma. Onu tanımaya çalış. Dediğim gibi kim bilir belkide çok mutlu bir birlikteliğiniz olacak. Rahatsız olduğun konuları tatlı dille ona söyle. Fazla iltifattan hoşlanmadıgını dile getirirken onu kırdıysan ona bozulmuştur belki ve kendini bu yüzden geri çekmiş olabilir :44:

büyük ihtimal odun gibi davrandım adama :) off yontulmam lazım benim yaa hiç yumuşak yumuşak söylemeyi bilmem ki ben hod hod söylüyom herşeyi

büyük ihtimal odun gibi davrandım adama :) off yontulmam lazım benim yaa hiç yumuşak yumuşak söylemeyi bilmem ki ben hod hod söylüyom herşeyi

Bende çoğu zaman öyleyim :9: Bu durumu ona höd höd söylediğini düşünüyorsan konuşmayı deneyebilirsin. Belki şuan terslendiğini düşündüğü için kendini geri çekmiştir.

Bende çoğu zaman öyleyim :9: Bu durumu ona höd höd söylediğini düşünüyorsan konuşmayı deneyebilirsin. Belki şuan terslendiğini düşündüğü için kendini geri çekmiştir.

ne yapsam acaba akşm görüşelim desem mi :S çokta üstüne düşmel istemiyorum

ne yapsam acaba akşm görüşelim desem mi :S çokta üstüne düşmel istemiyorum

Sen höt höt konustuğun için böyle olmuş. Bence arayıp akşam görüşelim diyebilirsin. Sen yoğun ilgiden rahatsız olduğunu dile getirdiğin için o senin üstüne gelmek istemediğinden şuanda ses etmiyor olabilir. Görüşürsenizde durumu izah etki yanlış anlamaya devam etmesin.

Acelesi yok, zamana bırak meseleyi adabıyla, su akar yolunu bulur inşallah... :34:

kızlar çok canım sıkkın dün bana mesj attı yatıyorum hastayım dedi akşma kadar ses soluk çıkmadı akşm mesj attım merk ettim cevap gelmedi sonra ardım mesgule verdi sonra mesj canım kalktım nane limon içip yatacağım dedi sonra yine ardım yine mesgul dedim aç ta iki dakka sesini duyayım bizimkiler yanımda dedi çok bozuldum bende dedim ki beni aptl yerine koyma ben seni sabahtan beri merk ettim sen bana bunu mu layık gördün dedim bence bitsin gelemem böyle çocukca şeylre dedim hiç cevap vermedi acaba çok mu febri davrandım sizce yaptığı doğrumuydu tel acamaz mıydı iki dakka :(

Back
X