internetten tanıştık biz ama korkuyorum

kızlar çok canım sıkkın dün bana mesj attı yatıyorum hastayım dedi akşma kadar ses soluk çıkmadı akşm mesj attım merk ettim cevap gelmedi sonra ardım mesgule verdi sonra mesj canım kalktım nane limon içip yatacağım dedi sonra yine ardım yine mesgul dedim aç ta iki dakka sesini duyayım bizimkiler yanımda dedi çok bozuldum bende dedim ki beni aptl yerine koyma ben seni sabahtan beri merk ettim sen bana bunu mu layık gördün dedim bence bitsin gelemem böyle çocukca şeylre dedim hiç cevap vermedi acaba çok mu febri davrandım sizce yaptığı doğrumuydu tel acamaz mıydı iki dakka :(

Çok fevri davranmışsın. Güvensizliğini aşırı bir şekilde belli etmişsin. Yalanda söylüyor olabilir fakat doğruda söylüyor olabilir. Belki gerçekten çok hasta ve gerçektende ailesi yanındaydı ve telefonu açabilecek durumda değildi. Tepki göstermek istemiş ve göstermişsin. Keşke en ufak bir sorunda çocukça şeylere gelemem bitsin demeseydin. Asıl çocukça davranış bu olmuş.

Çok fevri davranmışsın. Güvensizliğini aşırı bir şekilde belli etmişsin. Yalanda söylüyor olabilir fakat doğruda söylüyor olabilir. Belki gerçekten çok hasta ve gerçektende ailesi yanındaydı ve telefonu açabilecek durumda değildi. Tepki göstermek istemiş ve göstermişsin. Keşke en ufak bir sorunda çocukça şeylere gelemem bitsin demeseydin. Asıl çocukça davranış bu olmuş.

öyle belki de haklısın canım ama buluştuğumuz gecden sonra zaten soğuktu bana ne yaplayıdım canım yaa off gerçi iş işten geçti sanırım

öyle belki de haklısın canım ama buluştuğumuz gecden sonra zaten soğuktu bana ne yaplayıdım canım yaa off gerçi iş işten geçti sanırım

Bence üstüne düşme ama tavır alarak bunu devamda ettirme. Buluştuğumuz geceden sonra soğuktu demişsin. Belki devam etmek istemediği için soğuturum mantığıyla böyle davranıyor olabilir. Bence bekle bir sonraki adımı o atsın. Hiç arayıp sormaz birşey yapmazsa senin arayıp sormanada gerek yok diye düşünüyorum.

peki ilk zamanlarda da sende de böyle oldu mu biz yonjadan tanıştık ve yüz yüze görüştükten sonra ben kapadım o fotoğraflarını sildi bende israr etmdim daha hemen çakma bir yonja aldım ve onu ordan kontrol eiyorum bir haftadır girmiyo

İşte ben söylemeden sen söyledin..

Felaket tellallığı yapmak değil kesinlikle maksadım ama bu işler böyle;

Sen çakma hesap açtın ya o da boş duruyor mu acaba?

Alınmış olması muhtemel çakma hesap sadece seni kontrol amaçlı mı kullanılıyor acaba?

Böyle yapıyordur demiyorum tekrar altını çiziyorum.

Ama her ikinizin de içinde hep bu şüphe olacak; bu kaçınılmaz.

Şimdi internetten tanışanlar üstüme hücum edebilir; "haayıııb biz gayet mutluyuz "diye.

"ne farkı var dışarda tenışmakla" diye. Ama var işte kabul edin ya da etmeyin.

İşte ben söylemeden sen söyledin..

Felaket tellallığı yapmak değil kesinlikle maksadım ama bu işler böyle;

Sen çakma hesap açtın ya o da boş duruyor mu acaba?

Alınmış olması muhtemel çakma hesap sadece seni kontrol amaçlı mı kullanılıyor acaba?

Böyle yapıyordur demiyorum tekrar altını çiziyorum.

Ama her ikinizin de içinde hep bu şüphe olacak; bu kaçınılmaz.

Şimdi internetten tanışanlar üstüme hücum edebilir; "haayıııb biz gayet mutluyuz "diye.

"ne farkı var dışarda tenışmakla" diye. Ama var işte kabul edin ya da etmeyin.

ben de internetten tanıştım ama haklısın heleki güven problemi yaşayan biriylsen daha fena.sonuçta görmüyosun ilk başta sadece yazdıklarına itibar etmek zorundasın ama karşında olsaydı mimiklerinden tavırlarından kendince güvenilir olup olmadığna dair kanaat getirebilirdin.baya uzun süre oldu daha görüşmedik yüzyüze o da olucak inş o bana sonsuz güvenirken,bana güveniyomusun diye sorduğunda güvenmek istiyorum diyorum,güveniyorum diyemem.hatta şuan askerde,biz facede tanışmıştık face şifresini biliyorum uzun zamandır bi numara yok

Burdada konun varmış arkadaşım buraya yazayım, güven olmadan bir ilişki yürümez. (nokta)

merhaba kızlar ikili ilişkiler konusunda oldukça başarısız biri olarak tesadüf olarak internetten biri ile tanıştım tanıdkça konuştukça iyi biri olduğuna inanmak istiyorum ailesine bağlı işten eve evden işe yapan bir tip üstüme titriyo merk ediyo ne yaptığım ama ben güvenemiyorum kızlarr çokta hoşlanıyorum onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo farkettim ama güven yokk :((

şöyle düşün belki o da ikili ilişkiler konusunda çok başarısızdı ki böyle bi yolu seçti tıpkı senin gibi.senin kötü bi niyetin var mıydı?hayır,onun da yoktur.sadece hayatına birini almak istemiştir.tabi en iyisini sen biliceksin sen konuşuyosun vakit geciriyosun.çok fazla hikaye yazma erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyolar

bende erkek arkadaşımla internette tanıştım ve şu an 20. ayımıza girdik defalarca görüştük ailelerimizde artık biliyor birbirimizi yani mesela evin içindeykende senle rahatça konuşabiliyor mu telefon olsun msn olsun ailesi hakkında neler biliyorsun kardeşiyle annesiyle bi konuşmuşluğun oldu mu ayrıca ne iş yapıyor masa başıysa sana işinin numarasını verebilir farklı şehirlerdeyseniz yüzyüze tanımak için davet edebilirsin ama asla ıssız bir yere değil senin bildiğin hatta belki bir kaç arkadaşınında o an orada bulunduğu bir mekana

ne kadar zamandır tanışıyorsunuz zaten gözün kapalı bence hiçbir erkeğe güvenme çok küçük ihtimalde olsa bir açık kapı bırak kendine :) daha sık görüşünce güvenmeye başlarsın belki nüfus cüzdanına falan baksaydın bi şekilde :D

2 hafta oldu tanışalı bende güvensizlik yaratacak bir hareketi olmadı aslında dün tel açmayana kadar hiç adım atmam gerk dimi sözümün arkdalında durayım ya en azından tamm neval bitti deseydi bari hiç bişi demedi buda çok sinir bozucu

2 hafta oldu tanışalı bende güvensizlik yaratacak bir hareketi olmadı aslında dün tel açmayana kadar hiç adım atmam gerk dimi sözümün arkdalında durayım ya en azından tamm neval bitti deseydi bari hiç bişi demedi buda çok sinir bozucu
peki hiç bir cevap niye vermedi bana yaa buda çok sinir bozucu ama

Ilk okudugumda iliskinizi tamamen net üzerinden yürüttügünüzü düsündüm ama yüz yüzede görüsüyormussunuz.
Nerede tanistiginiz o kadarda önemli degil.Kendinede onada zaman ver,birbirinizi iyice taniyin,bastan kesip atmak yanlis olur bence.
ALLAH mesut etsin

merhaba kızlar ikili ilişkiler konusunda oldukça başarısız biri olarak tesadüf olarak internetten biri ile tanıştım tanıdkça konuştukça iyi biri olduğuna inanmak istiyorum ailesine bağlı işten eve evden işe yapan bir tip üstüme titriyo merk ediyo ne yaptığım ama ben güvenemiyorum kızlarr çokta hoşlanıyorum onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo farkettim ama güven yokk :((

benim dayımın oğlı netten tanıştığı bi kızla evlendi ben görücü usülü evlendim onlar mutlu ama ben olamadım 7 ayda tüketttik herseyi ayrıldık belli olmuyo canım bu işler tabi hemen körü körüne bağlanma tanımaya calış

bugün son adımı attım kendine iyi bak en iyisine layıksın dedi ve bitirdi bende artık kılımı kıpırdatmam netle metle alakası yok bu erkeklerin geneli böylee niyeti belli oldu yanaşmayınca böyle olduk sanırımm artık ona yoruyorumm düzgünü nu ben aramayvağım artık o beni bulsun ama düzgünü varsa :)

bugün son adımı attım kendine iyi bak en iyisine layıksın dedi ve bitirdi bende artık kılımı kıpırdatmam netle metle alakası yok bu erkeklerin geneli böylee niyeti belli oldu yanaşmayınca böyle olduk sanırımm artık ona yoruyorumm düzgünü nu ben aramayvağım artık o beni bulsun ama düzgünü varsa :)

En azından kafan rahatladı..

Sevgiler ..

önceden erkeklerle ilgili bir sorun yaşamassın oda güven problemi galiba korkuyorsun şimdi ya bunda aynısı olur diye ? tahminim doğrumu

Back
X