Internetten tanistim bulusucagim uzun zaman taniyorum

Haticeag22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
72
23
3
28
Gecen sene haziran ayında mavi gozlu bir adam gordum ruyamda . Luna parkta oyuncaklara bindigimde izliyordu .2 hafta sonrada 10.06.2015 birine yazdim ilk defa birine yazdim . Sonra konusmaya basladik numarami aldi . Her gun hergun konustuk . Ramazan ayi bitti ve bulusmaya karar verdik. Zaten benim her fotomu goriuyordu ben ise onun. Gormedim hic ben bunun fotosunu hic gormedim bana fotosunu atti. Cunku sanal alemi cok kullanmiyordu. Sasirdim kaldim ruyamda gordugum adamin sadce gozlerini gormustum. Ve boyunu porsunu. 180 boylarinda yakisikli makisikli mavi gozlu bir karadeniz erkegiydi . Brnu kuccuk bu arada askimin . Sevgiki olduk butun surale biliyor onunkiler biliyor ama daha bulusmayi allah nasip etmedi Ayrica almanyada kaliyirdu ailesi. Bulusucagimiz gun ailesi turkiyeye geldi. Oda malum annesini babasini karsilamaya gitti. Benimde telefonum arizalandi sonra babamdan konustuk arkadaslardan. Falan bir gun yine bukusucaktik telefonum olmadigi icin ve ben hayatimda hic onun oturdugu semt mahaleyye gitmedigim icin ve ( 17 yasindayim ayricaa ankaraya yeni tasindigim icin bilmiyirum hic biryeri ) bu yuzden bulusamadik. Sonra ise. Su an da ise kameradan konustuk. Ve inanain ben hayatimda oyke yakisikli efendi birini gormedim anlayacaginiz bulusmakta cok guvensizim ya beni bgenmezse. Ben 17 o ise 21 yasinda. Napicam. Evet benden olgun daa.yasi yrgilamayin hemen ayrica eklemeyi unutum sonucta guvenilmez kalabalik bir erde abikde yanimda olacak .

Son düzenleme:
17 yaşında neyine güveniyorsun acaba da kalkıp tanımadığın ne idüğü belirsiz adamla buluşmaya gidiyorsun? Sapık mı tecavüzcü mü organ kaçakçısı mı belli değil.

Gitme diyorum dinlemeyip gideceksen de ailenden birinin muhakkak haberi olsun ve kalabalık bir yer seç buluşma için.

Eleştirmiyim,ayıplamıyım .,büyük konuşmayayım diyorum..olmuyo.. Sadece Allah korusun sizi diyebiliyorum..Yaşınız çok ufak ne gerek var böyle işlere.. aileler falan bildiğine göre evlenmeyi falan planlıyorsunn

Gelmez zaten ama onemli olan 11 aydir konustugum kisiyle ar

Benim ilk iliskim ailem yakaladi ben bisy demedim. :KK43:
Ayrica beni begenmezse diye korkuyorum cunku kendisi gercekten cok efendi ve yakisikli . Ayriyetten de ben minyon tipligim yasimida kucuk gosteriyorum tek sorun bu

Eleştirmiyim,ayıplamıyım .,büyük konuşmayayım diyorum..olmuyo.. Sadece Allah korusun sizi diyebiliyorum..Yaşınız çok ufak ne gerek var böyle işlere.. aileler falan bildiğine göre evlenmeyi falan planlıyorsunn

Ben planlamiyorum . Yakalandim :) ve de anneme ve abime anlattim zaten
Kalabalik bir ortamda bulus tenha yerlere gitme gazoz icme:deli:

Yok kiz ben iciririm ona hele bir denesin bir alana 2 . Bedava yaparim. Sonuctaa bu da bogazz. Keserim sonucta insan oda abik var bikere :D ahh yani

Burnu küçükse tamam. :işsiz:

Ya daha çok küçüksün, tamam birini tanı ama rüyalarla hareket edip, sonra herhangi birini bu rüyaya bağlayıp onu da tüm sülaleye duyurman bir tek bana mı garip geldi ya?

Neyse sen yine dikkatli ol. Nice peri masalı trajedi ile sonlanıyor, kendini koru. :KK54:
Tabikide koruyacagim ben normalde feminist biriydim. Sonucta yoktan var eden Allah niye peri masalları gercek olmasin ki bebegim ☺

hemen niye kapıldınız ki bu kadar?

birinin yanınızdaki hali ile fotoğrafta gördüğünüz çok farklı olabilir. bu yaşta bu şekilde bi ilişkiye kapılmak çok mantıklı değil.

ayrıca yasal da değil.

hemen niye kapıldınız ki bu kadar?

birinin yanınızdaki hali ile fotoğrafta gördüğünüz çok farklı olabilir. bu yaşta bu şekilde bi ilişkiye kapılmak çok mantıklı değil.

ayrıca yasal da değil.
Benim kızım olsa engel olmaya çalışırdım. Ama doğru ama yanlış bilemem ama 17 yaş erken. Netten ilişki meselesine de karşıyım zaten.

Back
X