Internetten tanistim bulusucagim uzun zaman taniyorum

Bir
pekı aılenın tepkısı ne oldu :işsiz: onayladılar mı senın hıc gorusmedıgın tanımadıgın bırıyle konusmanı.... kusura bakma canım ama ılgınc geldı :KK57:
Ailemle kavga ettim sonra zaten cok iyi dgildi aramiz. Oralar ailevu sonra babamin aldigi telefona birdaha kavusamadim. Arkadaslardan yazdim sonra da iste telefon lazim oldu aldim. Babamla bir kez daha kavga ettik. Sonra halamin kizi var o da sozlu 19 yasinda halam babamla konustu oyle . Annem disatiya cikamam izin vermedi guven problemi ortaya cikti zaten calistigi icin hep komsulara falan emanet etti. Sonra nneme anlattim anne bak hic bulusmadim merak etme diyee sonra abimle konustum bu olayi . Abim cok karsi geldi hayir bulusamazsin. Soyle boyle tamam ben yanindayken gorun birbirinizi dedi :( ama hala guvensizler

Bilemiyorum, evlilik programları kadar uzak görünüyor bana nedense.
Bir de o yaşta çok kolay hata yapabilir insanlar. O yüzden engel olurdum. Sonradan ağlayacağına şimdi ağlar daha iyi.

ben sonuncusuyla netten tanışmıştım. ha başıma olmadık işler geldi o ayrı mesela ama ortam içinde tanışsam da aynı şey başıma gelebilirdi. kişi tedbirli olduktan sonra gerçek hayat internet vs farketmez benim için. haa kendi kızım olsa bi dur derim heralde :) ama burada yaş önemli işte.

bizim burda netten tanışıp buluşan kiz parkin wcsinde tecavüze ugradi .

o kada yakışıklı ise niye netten koz buluyor anlamadim . :işsiz:

ben sonuncusuyla netten tanışmıştım. ha başıma olmadık işler geldi o ayrı mesela ama ortam içinde tanışsam da aynı şey başıma gelebilirdi. kişi tedbirli olduktan sonra gerçek hayat internet vs farketmez benim için. haa kendi kızım olsa bi dur derim heralde :) ama burada yaş önemli işte.
Ben de ilkiyle netten tanıştım ve berbat bir tecrübeydi. Ona dayanarak konuşuyorum zaten. Bence manyaklık oranı nettekilerde daha fazla. :kahve:

Bir

Ailemle kavga ettim sonra zaten cok iyi dgildi aramiz. Oralar ailevu sonra babamin aldigi telefona birdaha kavusamadim. Arkadaslardan yazdim sonra da iste telefon lazim oldu aldim. Babamla bir kez daha kavga ettik. Sonra halamin kizi var o da sozlu 19 yasinda halam babamla konustu oyle . Annem disatiya cikamam izin vermedi guven problemi ortaya cikti zaten calistigi icin hep komsulara falan emanet etti. Sonra nneme anlattim anne bak hic bulusmadim merak etme diyee sonra abimle konustum bu olayi . Abim cok karsi geldi hayir bulusamazsin. Soyle boyle tamam ben yanindayken gorun birbirinizi dedi :KK43: ama hala guvensizler

cok normal boyle olması... netten tanıstıgın bırıne kendın de dahıl guvenme... ınsanlar cok kotu sonra pısman olma... aılenın guvenmmesı de cok normal sakın sevıyorum dıye aılenı karsına alma zamanı gelınce daha nelerı cıkar karsına... aılen ne derse ınan senın ıyılıgını en cok onlar ıster cunku... goruseceksen de yanına brını al oyle gorus ıyıce tanımaya calıs...

cok normal boyle olması... netten tanıstıgın bırıne kendın de dahıl guvenme... ınsanlar cok kotu sonra pısman olma... aılenın guvenmmesı de cok normal sakın sevıyorum dıye aılenı karsına alma zamanı gelınce daha nelerı cıkar karsına... aılen ne derse ınan senın ıyılıgını en cok onlar ıster cunku... goruseceksen de yanına brını al oyle gorus ıyıce tanımaya calıs...
Haklisin

Bizde faceden tanıştık evlendik. Ama yaşın küçük değil mi 17.

Ablan ve abinde geliyor demek işin ilginci bizim toplum ne zamandır bu netten tanışma olaylarına bukadar sıcak bakıyor.Bence senin hayal dünyan fazla geniş :eğlence:

Ablan ve abinde geliyor demek işin ilginci bizim toplum ne zamandır bu netten tanışma olaylarına bukadar sıcak bakıyor.Bence senin hayal dünyan fazla geniş :eğlence:
Sana bir set deyimmi. Sen git once benim ailemin genisliginr filan soz edecgine kendine bak. Birde hayal gucu diyor. Seninde cocugun olacak :) gorurum ben seni . Emin ol ozaman buralarda seni gorecegim agzini acma bence. Sen benim aileme laf soyleyemezsin bunlarin hepsi beni korumak icin ne yaparlarsa vaz gecmedimcunku anladin mi aileme laf edersen beni kirarsin ikimizde bunu istemeyiz

Sana bir set deyimmi. Sen git once benim ailemin genisliginr filan soz edecgine kendine bak. Birde hayal gucu diyor. Seninde cocugun olacak :) gorurum ben seni . Emin ol ozaman buralarda seni gorecegim agzini acma bence. Sen benim aileme laf soyleyemezsin bunlarin hepsi beni korumak icin ne yaparlarsa vaz gecmedimcunku anladin mi aileme laf edersen beni kirarsin ikimizde bunu istemeyiz
Ablam abim sen git once dogru oku :) canim abim sadece

Back
X