Internetten tanistim bulusucagim uzun zaman taniyorum

Abiyle buluşmaya gitmek çok ilginç yaa!! Sülalen biliyor orası ayrı bir muamma sen 17 yaşında lise öğrencisi olması gereken hatta üniversite hayali olması gereken bir yaşta iken ne bu acele!! bu hayaller için çok hızlı yol alıyorsun ailenin tavrına nys...
Herkes olumlu bir kalmış görüşmek ne diyelim Allah yolunu açık etsin inşallah senin için hayırlı olur.....

Zaten kalabalik ve abimin yaninda bulusucaz.
25 yaşına kadar evlenme !!! sakın sakın sakın... 18 yaşında evlenip 1 sene sonra boşanırsın. birde kucağına bebek yapar babanın kapısıın önünde oturursun !!! karadeniz erkeği delidir deli. o dalgalar gibi aniden bir vurur yüzüne lafı neye uğradığını şaşarsın.tövbee tövbee...

Gecen sene haziran ayında mavi gozlu bir adam gordum ruyamda . Luna parkta oyuncaklara bindigimde izliyordu .2 hafta sonrada 10.06.2015 birine yazdim ilk defa birine yazdim . Sonra konusmaya basladik numarami aldi . Her gun hergun konustuk . Ramazan ayi bitti ve bulusmaya karar verdik. Zaten benim her fotomu goriuyordu ben ise onun. Gormedim hic ben bunun fotosunu hic gormedim bana fotosunu atti. Cunku sanal alemi cok kullanmiyordu. Sasirdim kaldim ruyamda gordugum adamin sadce gozlerini gormustum. Ve boyunu porsunu. 180 boylarinda yakisikli makisikli mavi gozlu bir karadeniz erkegiydi . Brnu kuccuk bu arada askimin . Sevgiki olduk butun surale biliyor onunkiler biliyor ama daha bulusmayi allah nasip etmedi Ayrica almanyada kaliyirdu ailesi. Bulusucagimiz gun ailesi turkiyeye geldi. Oda malum annesini babasini karsilamaya gitti. Benimde telefonum arizalandi sonra babamdan konustuk arkadaslardan. Falan bir gun yine bukusucaktik telefonum olmadigi icin ve ben hayatimda hic onun oturdugu semt mahaleyye gitmedigim icin ve ( 17 yasindayim ayricaa ankaraya yeni tasindigim icin bilmiyirum hic biryeri ) bu yuzden bulusamadik. Sonra ise. Su an da ise kameradan konustuk. Ve inanain ben hayatimda oyke yakisikli efendi birini gormedim anlayacaginiz bulusmakta cok guvensizim ya beni bgenmezse. Ben 17 o ise 21 yasinda. Napicam. Evet benden olgun daa.yasi yrgilamayin hemen ayrica eklemeyi unutum sonucta guvenilmez kalabalik bir erde abikde yanimda olacak .
gorusmeye gideceksen tek gitme yaninda birileri olsun ailenden kesinlikle, oyle kiz arkadas falan olmaz. Ayrica daha gormeden etmeden ne bu askindan olmeler falan 17 yasindasin oda 21 ikinizde cocuksunuz daha suanda okul gelecek dusunmeniz gereken yaslar bunlar ....

"ya beni beğenmezse" yerine "ya başıma bir şey gelirse" demeni beklerdim

hiç görüşmeden sülalerin bile haberi olmuş bu ilişkiden, tabi buna ilişki denirse. 23 yaşındayım ama arkamdan gelen nesli anlayamıyorum

17 yasinda buram buram hormon kokan bir genc kiza ne bu heyecan birden asik olmussunuz diyorsunuz bayanlar.Yahu posterlerdeki mega starlara ilani ask edebilecek yas araliginda konu sahibi.Hamgimiz yapmadik boyle seyler ? Hepiniz mi mantik abidesiydiniz 16-17 yasinda :)

Konu sahibi sana gelecek olursak ta temkinli , dikkatli ve hayalkirikliklarina hazirlikli ol.

Nasil cesaret ediyosun ya daha 17yasindasn. Hic kizma valla yasin cok kucuk. Okumayi etmeyi dusun koca bulmaya calisma hemen
Evlensen bile tozpembe mi olcak hayatin... 17 yas guzeldir,18 de.. 20ye kadar.. aklin bi karis havada,ayaklarin yerden kesik,pembe bulutlar ustunde yasar insan askini. Platoniktir hatta cogu da.. Ama gercekten bak dyorum 25i bi gec,ben ne dusuncesizmisim dersin. Sakin sacma hareketler yapma.. abinin yaninda bulus.

yıl 2016 teknoloji sosyal medya had safhada o yüzden bu zamanda netten tanışmak çok normal bir durum . Bir çok insan var netten tanışıp sevgili olan , evlenen bu duruma bu kadar şaşırmak saçma.

konuya gelecek olursak 17 yaş evet biraz sıkıntılı bir yaş kalabalık bir yerde buluşmak daha iyi olacaktır hele de abin yanında olacaksa daha iyi Hoppaama sakın bu yaşta evlenmeyi düşünme bir görüşün sadece evlilik senin yaşın için çook erken

canım yaşın çok küçük ... sen dizilerde filmlerde gördüğün gibi bir aşk yaşamak istiyorsun . ergenliğinin de vermiş olduğu duygu yoğunluğu sana her şey rüya gibi geliyor anlaşılan .. çoçugu rüyanda gördüğünü sanman yakışıklı olması falan sana dizi film tadında bir aşkın içine düştüğünü hissettiriyor muhtemelen.. ama aşk bu değil daha çok küçüksün .. iler de bu yaptıklarına güleceksin.

yannda abin varken görüş tabiki ama dikkatli olun.. her açıdan da tedbirli ol o seni beğenmeyebilir. sen onu beğenmeyebilirsin. bunlar olası ama dünyanın sonu değil kendini fazla kaptırma biraz agırdan al hayat toz pembe değil ailende biraz sana gerçeklerden bahsetsin.. maalesef burası dünya prenses sende bir masal da değilsin :)

Kalabalik bi yerde bulustugun surece sikinti olmaz. Herkese potansiyel sapik gozuyle bakmayin. Tabii cocuktan etkilenip gozune perde de indirme. Ama bu tur tanismalarin cogu olumsuz sonuclaniyor. Hayalindeki adami gozunde buyutur karsindakini kafanda bi yerlere koyamazsin

Sen önce Türkçe'yi düzgün kullanma dersi al sonra buluş ne idigu belirsiz adamlarla
Sonra ' süralenle ' tanıştır

Ay hiç buluşma hatta bulaşma ben ettim hata siz etmeyin

Back
X