internetten telefon almamın sakıncası var mı?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.464
2.926
garanti olayı nasıl oluyor? yani mesela bozuldu diyelim nereye göndereceğim. bildiğiniz güvenilir siteler var mı? bu arada samsung s4 düşünüyorum

İnternete güvenme derim, malum bazen kutudan salatalık çıkıyor.

Böyle mühim şeyleri görerek ve bilindik yerden almak daha sağlıklı bence :) Adamın birine aldığı ürünün fotoğrafını göndermişler.. Dikkat etmek lazım :)

Internetten nerden almayı düşünüyorsunuz? Bilindik yerlerden mi? Ben bilgisayarımı hepsiburada dan aldım. Garanti olayı da sıkıntı olmadı. Bir farkı yok magazin almaktan. Ama hangi sanal magza?

Internetten nerden almayı düşünüyorsunuz? Bilindik yerlerden mi? Ben bilgisayarımı hepsiburada dan aldım. Garanti olayı da sıkıntı olmadı. Bir farkı yok magazin almaktan. Ama hangi sanal magza?

işte nereden alacağımı bilmiyorum öneri istiyorum

Güvenli bi siteden alirsan yok ama yanlış yerdesin gibi geldi bana canin tavsiyeler bölümüne yazman gerekir

hepsiburada teknosa vatan gibi internet sitelerinden alacaksan hiç sorun çıkmaz bence.
ben daha önce bilgisayarı ve telefonu hepsiburada dan aldım

vatan bilgisayar,bimeks,media markt ,teknosa bunların hepsinde netten satışı mevcut başka sitelerden alma derim

ben istanbul bilişime güveniyrum kardeşimin telefonunu benim şimdiki ve daha önceki telefonumuda oradan almıştık
aslında bende güvenmezdim ama benim arkadaşım orada çalışıyordu o beni teşvik etti iyide yaptı memnunum

Alacağın siteyle alakalı.
Ben laptop'umu internetten aldım.
Sorunsuz şekilde de teslim aldım.
2 adet telefonu da internetten aldık.

Samsung telefonlar 2 sene boyunca garanti belgesini kaybetsen bile bayiye götürdüğün zaman ip'ye bakarak garantiye yolluyorlar.

Bilindik sitelerden alırsanız sıkıntı olmuyor.
"Çin malı" derken taklit ürün olmasını mı kast ediyorsunuz? Çünkü büyük markalar da ürünlerini Çin'de üretiyorlar artık.

X