Evet yaktılar yakılması gerekiyor zaten onların sizin ki de mi interstisyel sistitmişSizde sistoskopi de pamukçuları yaktılar mı acaba ? Bende de pamukcuk varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaktılar yakılması gerekiyor zaten onların sizin ki de mi interstisyel sistitmişSizde sistoskopi de pamukçuları yaktılar mı acaba ? Bende de pamukcuk varmış
Benim ilk sistoskopiyi yapan doktorum yakmamış kanatmış orayı. Bana tekrar başka doktor kamera ile baktı. Pamukçuklar var dedi. Şimdi mesaneme ilaç veriliyorum haftada bir kere sadece. Eğer geçmezse yakacağını söyledi. Evet ağrılı mesane gibi gözüküyor dedi bana. İnşallah geçer ağrılarım hala var . Siz nasıl oldunuz?Evet yaktılar yakılması gerekiyor zaten onların sizin ki de mi interstisyel sistitmiş
Benim çok girişte olduğu için önceki doktor yaksam zarar veririm dedi bu doktor duruma göre bakacak işteEvet yaktılar yakılması gerekiyor zaten onların sizin ki de mi interstisyel sistitmiş
Yakınca kanıyor zaten benim de öyle oldu doktor girer girmez mesanemin kanadığını söyledi çok hassaslaşmış enfeksiyondan dolayı hatta sonda taktıkları zaman full kan akıyordu 1 gün boyunca bence normal.benim ki arada iyi Arada kötü tam bir düzelme olmadıBenim ilk sistoskopiyi yapan doktorum yakmamış kanatmış orayı. Bana tekrar başka doktor kamera ile baktı. Pamukçuklar var dedi. Şimdi mesaneme ilaç veriliyorum haftada bir kere sadece. Eğer geçmezse yakacağını söyledi. Evet ağrılı mesane gibi gözüküyor dedi bana. İnşallah geçer ağrılarım hala var . Siz nasıl oldunuz?
Yok mesane içine ilaç vermediler benim sadece ağızdan ilaç alıyorum.inşallah iyi oluruz tek isteğim o gerçekten benim deSizin mesane içine ilaç vermediler mi acaba ? İnşallah iyi oluruz kaç aydır neler çekiyorum valla. Evet ilk sistoskopi sonrası bende de kan geldi sızlıyordu baya ikincisinde de yandım resmen
Amin ,bende çok dikkat edemesem de dikkat etmeye özen gösteriyorumAnladım Allah şifa versin canım inşallah iyi oluruz. Çok zor bir hastalık kimse de anlamıyor. Ben asitli şeyler yememeye çalışıyorum zorda olsa sizde dikkat edin canım
Şuan ne durumdasnz. Benimde yakma işlemi oldu 5 gun oldu. Erkenmi bilmiyorum ama hala sık idrara cikiuorumAmin ,bende çok dikkat edemesem de dikkat etmeye özen gösteriyorum
Şu an yaşadığınız durum normal zamanla azalacak ben şu an iyiyim çok nadir üst üste sık idrara çıkıyorumŞuan ne durumdasnz. Benimde yakma işlemi oldu 5 gun oldu. Erkenmi bilmiyorum ama hala sık idrara cikiuorum
Bende yanma var birde sanki mesanede batmami desem agrimi desem anlamadgm bisey var. Sizdede oldumu yakma isleminden sonraŞu an yaşadığınız durum normal zamanla azalacak ben şu an iyiyim çok nadir üst üste sık idrara çıkıyorum
Elmiron iyi geldi mi sizeŞu an yaşadığınız durum normal zamanla azalacak ben şu an iyiyim çok nadir üst üste sık idrara çıkıyorum
Evet iyi geldiElmiron iyi geldi mi size
Şikayetlerim baya azaldıEvet iyi geldi
Çok sevindim adınıza. Yan etki yaptı mı sizeŞikayetlerim baya azaldı
Yok şu anlık yan etki yapmadı 3 kutu daha kullanıp bitireceğimÇok sevindim adınıza. Yan etki yaptı mı size
Kaç ay oldu kullanalı canımŞikayetlerim baya azaldı
Teşekkür ederim siz nasıl oldunuzÇok sevindim adınıza. Yan etki yaptı mı size
Allah şifa versin size de. Bende mesaneme ilaç alıyorum fayda etmedi bana. Yakma işlemi olacak sanırım sonra ne yapar doktor bilmiyorum. Botoksta iyi geliyor diyorlar onu da soracağım doktorumaYok şu anlık yan etki yapmadı 3 kutu daha kullanıp bitireceğim
Ben salçalı bir şey yediğimde mahvoluyorum resmen sizde öyle bir durum olmuş muyduTeşekkür ederim siz nasıl oldunuz