Ben bu hastalığı neredeyse 12 yıldır çekiyorum ama benim asla kanamam olmadı. Senin böbreklerin ile alakalı bir sorunun olabilir. Çünkü genelde kum ve taş döküldüğü zaman kan gelir demişti benim doktorum. Ama senin muhakkak sisteskopi olman gerekiyor. Ameliyat basit bir ameliyat kesi olmuyor idrar yolundan giriyorlar. Amellyat esnasında genel anestezi veriyorlar zaten. Ameliyat sonrası bir gün önlem amaçlı tutuyorlar hastanede. Sondana kan vs gelmez ise ertesi gün sondanı çıkarıp eve gönderiyorlar. Bende çok korkuyodum sonra kendi kendime dedim ki öyle de acı çekiyorum böyle de. En azından ameliyat olur isem belki bir umudum olur. Kübracım da deneyimlerini aktarsın ben 5 ay evvel oldum, o yeni oldu ameliyat. Ben devlet hastenesinde oldum o özelde oldu. Karşılaştırıp bir fikire varırsın. Ama kübranın dediğini göz ardı etme gerçekten her doktor bilmiyor bu hastalığı. 12 sene dile kolay beni kimse anlamadı envai çeşt doktora gittim ilk defa biri bana ameliyat dedi sisteskopi dedi. Gerçekten iyi bir profesör bul. Youtube den cüneyd sevinç in videolarını izleyebilirsin bir sürü ameliyat ettiği kadın var. Özel muayenesi var ama tecrübeli çok. Ben ona hiç gitmedim ama videolarını izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın.