- 6 Mart 2016
- 14
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi valardohaeris
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Buraya içimi dökmek istedim çünkü etrafımdaki insanları dertlerimle yeterince üzüyorum.Daha yeni üniversiteden mezun oldum ve KPSS ye hazırlanıyorum.Kusurları olan biriyim ancak bunları ergenliğimde aşmıştım kafama takmıyordum kendimle barışıktım.Ama geçmişteki pişmanlıklarım içimi kemiriyor sürekli ve de keşkelerim.Peki ne mi değişti?Diş eti sorunlarım başladı ve gencecik yaşımda diş eti çekilmesi başlamış bende bu durum çok moralimi bozdu zaten dişlerim de düzgün değil yamuklar üstten dişim var falan şimdi bir diş etlerim hasta.Çocukken ailem önem vermemiş maalesef ve tel takılmamış.Hoş telle düzelir miydi bilemiyorum.Ben de bu yaşıma kadar nasıl rahatsız olmadım anlamıyorum o kadar kızıyorum ki kendime ben niye taktırmadım diye en azından bu halinden iyi olurdu.İlerde işe girince kaplama yaptırırım falan diyordum.O kadar özgüvensizlik oluştu ki bende oysa bu dişlerimle bile mutluydum.Bir de vücudumun her yerinde tüyler var esmerim siyah siyah yüzümde yanaklarımda bile aklınıza gelen her yerdeler.Bir de gözlük kullanıyorum lens bile kullanamıyorum alerjiden.Bunları da çok kafama takıyorum ağda yapmaktan bıktım artık yetişemiyorum.Aynaya bakmaktan nefret eder oldum.Sürekli ağlama krizlerine giriyorum.Kimseyle konuşasım gelmiyor dışarı çıkasım gelmiyor.Aslında bunlar düzelebilecek şeyler biliyorum ama maddi durum şuan çok yetersiz.Benim de sabredecek dayanacak halim kalmadı kafayı yemiş gibi sürekli bunları düşünüyorum.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Geçmişteki keşkelerim peşimi bırakmıyor.Üstelik evlilik de yakın sayılır erkek arkadaşımdan bile ayrılmayı düşünüyorum bazen niye benim gibi birini çeksin diye onun hayatını batırıyorum gibi hissediyorum.Ona da söylüyorum bunu ama beni sevdiğini söylüyor.Zaman zaman intihar düşünceleri yokluyor zihnimi sanırım ben hiç iyi değilim.Allah'a inancım olmasa ailem ne hale gelir diye düşünmesem çoktan yapardım.Öyle mutsuzum ki lütfen bana yardımcı olun..