intihar düşüncesini kafamdan atamiyorum

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
Gecmise donmek dusuncesi ama bunun olamayacağını bilmek..pismanliklar..evliligimde neden sabretmedim.belki her sey yoluna girerdi fikri...sonra onu dusunup ama sevmedi sevse gelir tutar kolumdan gotururdu yap ogretmenlik derdi dusunecesi...2007 yilina hayalimde tekrar tekrar gidip onun bir buket gulle kpss kitaplarıyla evime geldigi hayalini tekrar tekrar yasamak...
Sonra bunlari ona soyledigimde gercek hayatta ruyanda mi diye cevap vermesi
....
Bosanmak...tercih ettigim.ogretmenligi yapmak ama yapayalniz kalmak...sectigim ogretmenligin bedelini yalnizlikla odemek...
Sonrasinda karsima sacma sapan insanlarin cikmasi yasadigim hayal kirikligi...
Ruyamda erkek bir bebek dogurdugumu gormek onu emzirdigimi gormek...
Antisepresanalr uyku haplari..

Evin darmadagin olmasi duzensizlige hic gelemedigim halde...
Mucadeleden yorulmak ...yorulmak yorulmak..
Hissizlesmek istemek...
Yalvarmak allaha allahim dayanamadigi kadar yuk vermezsin kuluna ben artik dayanamiyorum demek...cevap gelmemesi.

Sonra öğrencilerimin yüzündeki gulumseme minnet duygusu...
Ölecek olmanin hissizlesecek olmanin bu fikrin ruhumu rahatlatmasi...
Gozyaslarina bogulmak..
2 pakete varan gunde sigaralar..
Allahim kurtar beni kurtar agir geliyor bedenim yeryüzüne kurtar...yalvarıyorum duy cigligimi...

Lütfen bi terapiye başlayın.
Hayatın bu insandan ibaret olduğunu sanmaktan vazgeçin.
Sizin imtihanıniz da bu demek.
B
Yarının ne getireceğini bilemezsiniz.
Belki de olmayan insanlara dua ettirecek biri çıkacak karşınıza.
Lütfen o kötü fikri atın kafanızdan.

Bosanmaya dogru en cok yaklastigimiz gunde eltime kurultay kurulmustu agliyorum diye bi ara balkona cikmistim ve asagi baktim hersey saniyeler sonra cozulebilirdi hem de odaya gitmeden

Fakat yapmadim yapamadim

Sonta dusundum hala da dusunuyorum

En yuksek mesafe en alcaktan olculur eger ben dusuyorsam dertler agir gelip beni alcaltiyorsa bu sonucta en yuksege cikacagim icindir

Ve simdi sen tatlim

Oyle bir donum noktasindasin ki yukselisin zirve olacak

Donusun muhtesem olacak

Sizi anlamayan, sizi desteklemeyen, hayallerinizi görmezden gelen bir eşten ayrılmakla kötü yapmamışsınız ki..
Mesleğe başlamışsınız anladığım kadarı ile ne güzel işte.
Öğrencilerinize verin bütün emeğinizi en azından onlar hak ederler bunu.
Yaz mevsimi geldi tatile çıkın.
Arkadaş edinin.
Mutlu etmediği sürece bir kocaya kimsenin ihtiyacı yok bence.

Bosanmaya dogru en cok yaklastigimiz gunde eltime kurultay kurulmustu agliyorum diye bi ara balkona cikmistim ve asagi baktim hersey saniyeler sonra cozulebilirdi hem de odaya gitmeden

Fakat yapmadim yapamadim

Sonta dusundum hala da dusunuyorum

En yuksek mesafe en alcaktan olculur eger ben dusuyorsam dertler agir gelip beni alcaltiyorsa bu sonucta en yuksege cikacagim icindir

Ve simdi sen tatlim

Oyle bir donum noktasindasin ki yukselisin zirve olacak

Donusun muhtesem olacak
Hicbisey olmayacak.mutlu bir ailem hic madi olmayacak.pepeyi izleyip gunlerce aadim.cunku onun mutlu bir ailesi var

Nereye giderim ne yaparim bilmiyorum yatagimdan kalkamiyorum

Cok bir sey degil. Ufak bir valiz hazirlayabilirsin. Mesela 2 pantolon 3 tişört 2 elbise falan. Ic çamaşırı 2 cift ayakkabi tamam. Sonra da iyi bir psikiyatrist buluyosun internetten. Bak bunlari oturdugun yerden yapabilirsin.

Evin dağınıklığı icin de 2 gün ya da 1 gün temizlikci tuttun mu o da tamamdır.

Sonra da o iyi psikiyatriste yakın öğretmenevinden yer ayırtıyorsun. Bak bunları hemen 3 saat icinde bile cözebilirsin.

Yaşın gec bir yaş değil emin ol. Ya benim ailemde cogu kisi 30undan sonra evlendi. Suan hayatı kacırmadn ki sen.

Bak bu dediklerimi yap hemen.

Velilerine sor ya da öğretmen arkadaşlarına, eve temizlikci icin bildikleri varsa sana yonlendirsinler 1-2 günlük. Sonra Internete yaz depresyon, okb icin iyi psikiyatristler diye. Yorumları oku. Doktora karar ver. Sonra o doktorun bulundugu yerdeki öğretmen evlerini ara ve yer ayırttır. Bunları en gec yarın halletmis olursun. Ve yeni döneme de yeni bir damla olarak girersin tazelenmis rahatlamıs. :)

beterin beter var diye düşün.. buna sığın allaha sığn . en azından öğretensin. öğrencilerinvar.bak bana ..evliyimde ne oluyo.. sözde ünverste mezunuyumhaftada 2gün çatlayıncaya kkadar içenn kocaaa..kaynana dırdırı.paraızlık....ölecen de nolak. ben denedim ölmeyi..gözümü hasanedeaçtım. nedeselar beğenirsn.. herkes kendi çukurunu doldurur..ozama anladm sadece kendiine değer vereceksn

Hicbisey olmayacak.mutlu bir ailem hic madi olmayacak.pepeyi izleyip gunlerce aadim.cunku onun mutlu bir ailesi var

Belki de bu kotu deneyimin Yaradanin senin icin asil takdir ettigi kisideki guzellikleri girebilmen icindi

Charlie chaplin in bi sozu var kotu gunleri gormeseydik mutlu gunlerin degerini bilemezdik

Bence gelecegini umutla bekle
Belki de o kadar guzel bi gelecegi kazanabilmen bu imtihani kazanmana baglidir

senelerdir toplumsal olarak dayatılan eş, evlilik, cocuk olmadan mutlu olunamayacagı algısı.

ne mutlu ki hayallerinin pesinden gitmişsin.
zaten senin hayaline yaraşmayan sana bir omuz destek olmayan bir adamdan gelecek ne kocalık ne de ondan gelecek babalıktan hayır gelirmiş.

İnsanlar eş ve cocuk olmadan da ''bireysel'' mutlu , huzurlu yaşayabilmeli.
hayat bu mu yahu?

yalnız geldik bu hayata, odamızın kapısı kapattıgımız da bile yalnızız.
Neyin acısı bu.
belli ki aklı başında bir bayansınız, lütfen terapi alın.
herşey eş cocuk değil. hatta HİÇ DEĞİL.

Resmen mutlu olmak icin koca ve cocuk gerek diyorlar yazıklar olsun bu algıyı yaratanlara

Oyle bir esten bosanmakla cok iyi yaptiginizi dusunuyorum... Hayatinizi bu kadar degersiz gormeyin dunyanin sonumu bu tabi ki degil bir an once sarsilip kendinize gelmeniz gerekli yatarak bu psikolojiyle sadece nefes almak ot gibi yasamaktan farksiz duzelmek icin elinizden geleni yapin kullandiginiz ilaclar sadece sizi bir ot yapar bende kullandim biliyorum bu cozum degil yeni bir sayfa acin demekk istemiyorum yeni bir defter acin cunku yeni sayfalar sadece kiri orter ayni zamanin yaralari ortmesi gibi guzel bir tatil yeni arkadaslar ve insanlar sizin icin en guzel baslangiclar olacak.

Neden kendine yetemiyorsun?Bu kadar mı acizsin?İntihar fikri dahaki güzel geliyor?Bunu yaparsan allaha nasıl hesap vereceksin?
Biliyorum elinde değil kendini toparlayamiyorsun. Ama sana defalarca yazdık. Tedaviye ihtiyacın var.
Yahu millet çoluğunu çocuğunu parasını vs kaybediyor da hayata karşı dimdik duruyor sen alt tarafı kıçı kırık bir evliliğin ardından yaş tutuyorsun!
Aklını başına topla..daha ağır kelimeler yazmak geliyor içimden sana..susuyorum..

kardeeeeeşşş sana söylüyooooruuum.ölmek çözüm diiiil.kimin için yapcan bunu...kocan içinmi ..... değğğğğmeeeezzzzz...... hayatı yaşamana bak karışanın yok.. buynumu giydin nerdeydin günlük 6 tl harcayıpta n bu harcama kııs biraz diyen yoook. hergece sarho adam altına yatmak yoook. derdin ne senin..

Öyle değersiz bir insana böyle değer vermek. İnanılır şey degil. ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN. aklını başına topla . Sana ne olursa olsun o karşındaki adam gene işine gücüne bakar.

Bir film vardı hülya Avşarin. Sevdiği adamın kanliları vardı. Onu öldüreceklerdı. Adam çok korkuyordu. Falan hülya Avşar dayanamadı. Gitti kanlilarını vurdu adamın. Hapse girdi. Adam ne yaptı gitti evlendi 3 de çocuk yaptı. Kadın yıllar sonra bir geldi ki adam evlenmiş. Onu da vuracakti. Ki silahı doğrulttu. Değmez dedi belki. Bıraktı gitti. Türkan sorayin da var böyle filmi. Hayatın gerçekleri bunlar. Eskiden bile böyleydi simdı daha da degersizlesti insanlar birbirinin gözünde. Ama kadınlar genelde aynı. Gözü kara. Erkeğine bağlı genelde. Herseyi de feda edecekler.

Keşke o öğrencilerinin gözündeki ışığı paylaşmak istesen. Onların o güzel enerjisinin birazini alsan.

Sen gitsen bu dünyada o gene kalır. Gene hayatına bakar. Eden kendine eder.sen kendine etme. Gelecegini mahfetme. Erkek odaklı yaşayıp kendini hiç etme. Allahin verdiği kıymetli canını değersiz bir adam uğruna heba edip cehenneme gitme.
İnşallah yazdıklarımı dikkate alırsın .

Back
X