intihar düşüncesini kafamdan atamiyorum

Bir insan "hem hastayım, ölüyorum, bitiyorum" der hem de doktora gitmez.
Nedenini bir türlü çözemedim bu arkadaşta...

O adamla olsaydi zaten Rabbim ayirmazdi. Gidin bi tedavi gorun. Kusura bakmayin ama hayatta ne zorluklarla yasayan ne hastaliklar acilar agrilar geciren insanlar bile bu kadar karamsar degil. Kendinize gelin sacmalamayin. Bi insanlanla olmadi diye omur boyu kendinizi mi harap edeceksiniz

kendınden ödün bile vermeyen adam için canından mı gececeksın ??kendıne edersın sadece kımseye bişey olmaz.mumkunse şehir degişiklıgı yap.karsına ne insanlar cıkar daha..yarın cocukların oldugunda ıyıkı yapmamışım oyle bi hata dıyceksın.bırazcık daha sabret.hersey bıttı dedıgınde en caresız oldugunda gelırmiş yardım...yok onsuz yapamam dıyosan gururun canından önemlı degıl pişmanım de :( evlenmemışse tabi ,ortak noktada buluşun ..hıc pişman olunacak bı adamda deıl ya neyse ..bana gore kurtulmuşsun..kv pişman mı acaba cok merak ettım.

Gecmise donmek dusuncesi ama bunun olamayacağını bilmek..pismanliklar..evliligimde neden sabretmedim.belki her sey yoluna girerdi fikri...sonra onu dusunup ama sevmedi sevse gelir tutar kolumdan gotururdu yap ogretmenlik derdi dusunecesi...2007 yilina hayalimde tekrar tekrar gidip onun bir buket gulle kpss kitaplarıyla evime geldigi hayalini tekrar tekrar yasamak...
Sonra bunlari ona soyledigimde gercek hayatta ruyanda mi diye cevap vermesi
....
Bosanmak...tercih ettigim.ogretmenligi yapmak ama yapayalniz kalmak...sectigim ogretmenligin bedelini yalnizlikla odemek...
Sonrasinda karsima sacma sapan insanlarin cikmasi yasadigim hayal kirikligi...
Ruyamda erkek bir bebek dogurdugumu gormek onu emzirdigimi gormek...
Antisepresanalr uyku haplari..

Evin darmadagin olmasi duzensizlige hic gelemedigim halde...
Mucadeleden yorulmak ...yorulmak yorulmak..
Hissizlesmek istemek...
Yalvarmak allaha allahim dayanamadigi kadar yuk vermezsin kuluna ben artik dayanamiyorum demek...cevap gelmemesi.

Sonra öğrencilerimin yüzündeki gulumseme minnet duygusu...
Ölecek olmanin hissizlesecek olmanin bu fikrin ruhumu rahatlatmasi...
Gozyaslarina bogulmak..
2 pakete varan gunde sigaralar..
Allahim kurtar beni kurtar agir geliyor bedenim yeryüzüne kurtar...yalvarıyorum duy cigligimi...
Ya güzelim.Başından bir gereksiz evlilik geçmiş.İşin gücün var öğretmensin.Allah herkesi bu dünyada imtihanlarla sınıyor.Ne büyük acılar ne büyük dertler hastalıklar var Allah korusun.Kimi evladı kimi anası babası için yanıyor.Kimin yiyecek lokması yok.İntihar etmek nedir.Herkes ardından 3-5 gün ah vah eder hayatına geri döner.Kalk dimdik dur ya.Önüne bak.

kesinlikle terapiye başlayın. hiçkimse sizden değerli değil. sizi gerçekten sevse isteklerinize hayallerinize ihtiyaçlarınıza saygı duyar ve öyle kabul ederdi. siz değerlisiniz sadece o bunu göremeyecek kadar inatçı gururlu ve körmüş :(

kesinlikle terapiye başlayın. hiçkimse sizden değerli değil. sizi gerçekten sevse isteklerinize hayallerinize ihtiyaçlarınıza saygı duyar ve öyle kabul ederdi. siz değerlisiniz sadece o bunu göremeyecek kadar inatçı gururlu ve körmüş :KK43:
kesinlikle öyle sanırım gerçekten sevmemiş.lanet olsun.hayatımı mahvetti.

kesinlikle öyle sanırım gerçekten sevmemiş.lanet olsun.hayatımı mahvetti.
öyle de düşünmeyin. herkes bişeyler katar size yaşattıklarıyla. bence artık daha güçlü ve kendinden eminsiniz. insnalara daha dikkatli yaklaşmak vb gibi bi çok şey öğrendiniz. bazı ttecrübeler çok pahalı. ama yine de farklısınız. iyi yönden bakın :)

Back
X