İntihar edeceğim artık.Çok yalnızım çok üzgünüm.

derya sahici

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
10
-36
86
Merhaba.benim derdim yalnızlık.o kadar yalnızım ki bunları kelimeler ile ifade edebilmemin mümkünati asla yok. Öncelikle 25 yaşındayım ve tüm arkadaşlarım evlendi. Çocukları var . Benim ise değil sevgilim etrafımda erkek sinek bile yok.kriterlerime uymayan biri olunca asla düşünmeden hemen başımdan saviyorum.ama çok da yalnızım ailem dışında hiç kimsem yok.o kadar yalnızlık çekiyorum ki artık evlenmek istiyorum.ve annem sürekli her gün evlen evlen diye başımın etini yiyor.ama ben gerçekten adam gibi biri olmadan ömür boyu bekar kalmaya razıyım.ben efendi düşünceli sevgi ve saygılı işinde gücünde birini istiyorum.karakter benim için çok önemli bu şekilde yillar geçti ve tüm arkadaşlarım evlendi çocukları var.bende bebeğim olsun istiyorum.ama bu yalnızlık ile çok zor.en son bir bir buçuk yıl önce erkek arkadaşım vardı.onunnda ailesi problemli idi.aşırı büyük problemli idiler.uzun hikaye ailem istemedi onları.simdi ise her gün bir arkadaşım evleniyor ve ben gördükçe kahroluyorum.dayanamiyorum artık bu acıya intihar etmeyi düşünüyorum artık.kafama koydum.kimse beni sevmiyor herkes menfaat peşinde .bir tane adam gibi biri asla bizi bulmaz.gercekten öyle..karsima asla insan gibi bir adam çıkmıyor.bende sosyal biri değilim evden çıkmam dışarı pek.sadece gerekli alışveriş yapmak için çıkarım.cok zor durumdayım.cok kötüyüm gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı bende bebeğim olsun çok istiyirum çok üzülüyorum.

Doğal seleksiyon yine iş başında 👌🏻
doğal seleksiyon ne alaka?

D derya sahici 25 yaş gayette normal bir yaş niye evde kaldım, çok yalnızım diye düşündüğünüzü anlamadım. mesleğiniz var mı? ekonomik olarak bağımsız mısınız? bu şartları sağlamadan evde oturunca insan düşüne düşüne böyle şeyleri kafaya takıyor

ben bi twit okumuştum, hatırladıkça gülerim hala: '27 yaşındayım, bana neden evlenmediğimi soruyorlar. neyim ben çocuk gelin mi?'

25 daha çok erken. ben 26 yaşındayım, halihazırda sevgilimle birlikte yaşıyorum, onun ailesinden evlilik lafı edenler de var ama yine de evlilik fikrine milyör trilyör kilometre uzağım. günü gelince her şey olun. bu zamana kadar aile ağacınızdaki herkes evlenip çocuklanmış ki, siz olmuşsunuz. bi istisna siz mi olacaksınız sanki?

Önceden üzülüyordum hatta kitap falan tavsiye ediyordum da artık aşırı cahillik geliyor. Sürekli böyle konular var.
25 yaşında evli olmadigin için intihar edecek ruh halindeysen evlenip devam etmezse o evlilik zaten kendini boğazdan falan atarsin heralde ?
Hayatta hiç mi acı yaşamadı senin gibi insanlar çok merak ediyorum. Dünyanın en büyük acısıymış gibi dramatize ediyorsunuz evlenememeyi. Ibsanalr annesini babasını kaybediyor hayata devam ediyor. Ben babamı kaybettim mesela?? Komik geliyor. Bunlar gerçek aci ve dertler değil.
Ayrıca arkadaşlarını kıskanıp evlendiklerini gordugunde kahrolman nedir ya ??
Psikologa git Allah aşkına. Dua falan et olmadi evlenmek istiyorsan.
25 yaşındaymışsın. Ne mezunusun? Meslek sahibi olmaya bak. Bu devirde erkekler dengesiz genelde. Bir çok insan boşanıyor. Var mi elinde mesleğin birşey olduğunda kapıyı çekip çıkabilirsek misin ? Ve bu psikolojiyle asla ne bir ilişki yurutebilrsin ne de evlilik.
Kendine iyilik yap. Psikologa git. Bu burada yazılınca düzelecek bir sorun değil

Hep evdesin madem işe gir çalış. Hem özgüvenşn yerine gelir hem de yeni arkadaşlıklar edinirsin. Erkek uğruna canınıza mı kıyacaksınız bu kadar basit mi yani. Söyle o zaman annene yeter artık evlen deyip durma intihar etcem bıktım de. En azından konusmayı bırakır. Sen de kafanı topla biraz

Allahını seven bana okkalı bir tokat atsin bu okuduklarım gerçek mi?
evleneemediği icin intihar edecegini söyleyen biri var bu doğru mu?
25 yaş ya.... 25 yaşında ne yaşadın da bunları düşünür oldun ? Az kendine gel kurban olayım evlilikten önce yapman gereken daha önemli bir şey var aklını başına toplamak ve psikolojini düzeltmek!!!

Çok üzgünüm ama yaşım 25’ten sonrasını ciddiye alamadım. Tüm hayatınızı evliliğe bağlamışsınız farkında mısınız? Bu ruh halindeyken evlenip mutlu olmanız bence çok çok düşük bir ihtimal. Evlilikten o kadar büyük bir beklentiniz var ki yarın bir gün gömlek ütülerken, bebek kusmuğu temizlerken, uykusuz gezerken de intiharı düşünebilirsiniz. Evlilik bir amaç değil, hele hayatın amacı asla değil. Bence önceliğiniz evlenmekten ziyade bu karamsar bakış açınızı değiştirmek olmalı.

Bende 25 yaşındayım, benimde arkadaşlarım evleniyor ama senin gibi düşünmüyorum. önceliğim atanıp iş sahibi olmak ve ayaklarımın üstünde durmak.
Evlilik her şey değildir ki, belki hayırlısı bu zamanda değildir.
Bende yalnızım, arkadaşlarım uzakta. Ama hayata atılmak için çabalıyorum.
Yeni bir ortama girmek, paramı kazanmak istiyorum.
Her şey sırayla olur, onada sıra gelir elbet. Kafanı dağıtacak bir şeyler ile meşgul olmalısın. Yalnızlık zor seni anlıyorum, ama bunu gidermek için hayata atılmalıyız.
Yeni çevreler edinmeliyiz.
Çalışmayı düşünsen?
Hem bu psikolojiden kurtulursun hemde yeni bir çevreye girip yeni insanlarla tanışırsın.
Hakkında hayırlısı olsun.

Yaşın 55 gibi yazmışsın, inanılmaz.
Evlenmek,yuva kurmak çocuk sahibi olmak çok güzel çok özel şeyler.
Fakat insan bunlardan ibaret değil ki? Sadece bir erkek mi sana huzur verebilir? Hayatını mutlu hale getirebilecek tek kriter bir koca mıdır? Sen bu kadar değersiz olabilir misin? Asla. Yapabileceğin, yaşayacağın, göreceğin bir ton şey var. Yaşa hayatını yahu, nasibinde varsa zaten o seni bulur. Araştır, gez, gör, seyahatlere çık, tatlı tatlı arkadaşlıklar kur, aldığın nefesin tadını çıkar.. Bu nedir yahu.. kendine gel lütfen..

25 yaşında bekar olduğunuz için intihar düşünüyorsanız, bebek falan yapmayın.
O bebeğe ne verecekseniz? 25 yaşında, üstelik.henuz öğrenci iken evde kalırsın Kizim, bir an önce koca bul evlen diye mi buyuteceksiniz?
Akıl yasta değil baştadır.
Sizin temiz bir 5 seneniz var ergenlikten çıkmaya.

kocaya gitmekte oyle cok buyuk bir marifet degil yani.
konunuzdan anladigim kadariyla calismiyorsunuz da yerinizde olsam kocaya gidemedim diye intihar etmeyi dusunmek yerine bir ise girip gezip tozmayi hayal ederim
ben erkek olsam boyle tek derdi evlenmek olup baska hic bir ugrasi olmayan bir insanla birlikte olmam acikcasi

Back
X