- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi derya sahici
25 mi vay cok yaşlı...Cok kötü durumdasın hala evlenmedin ha...tövbe tövbeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuya yazılacak cevap mı bu gerçekten?b uradaki arkadaşlar tripsiz nazsiz ya daa gerçekten değer görerek bir ilişki tadamamis sanıyorum çünkü sevilmek öyle büyük bir nimet ki ne müzik çikolata ne gezme tozma dolduramiyor yerini ergenliğe ilk adım atisimizdan itibaren başlıyor kkarsi cins çekimi ve ihtiyacı ve bunu başka şeylerle otelemek öyle zor ki.. ben 25 yasima dek elim erkek eline değmeden geldim ve hayattaki herşeyi deneyimledim paramı kazandım gezdim tozdum kariyer kurslarına katildim ama birşey hep eksikti.. evliyim şu an ve ruhum gönlüm doydu o hep birşey eksik hissi şükür ki yok oldu saclarinin oksanmasi tatlı iltifatlar ilgi ve cinsel doyum bunları bekarligimin hiçbir hazzina degisemem şu an Allah elimden almasın .. siz de size değer veren birilerine şans verin benim eşim çok yakışıklı değildi ama beni öyle sevdi ki şu an dünyanın en karizmatik erkeği .. kalbiniz ilk önce atmasa da karaktere fırsat verin tanıyın tanışın derim
Bu konuyla yazılacak cevap mı bu gerçekten?
Şaka gibi cevap, kimse sizin eşinizle hangi doyumlara ulaştığınızı merak etmiyor oysa ki.
Evliliğinizde mutlu olmanız başka şey bunu bu konuda bu ayrıntılarla anlatmanız başka.
Bu konuya yazılacak cevap mı bu gerçekten?
Şaka gibi cevap, kimse sizin eşinizle hangi doyumlara ulaştığınızı merak etmiyor oysa ki.
Evliliğinizde mutlu olmanız başka şey bunu bu konuda bu ayrıntılarla anlatmanız başka.
Aklıma Fransız bi hıkayeyi geldi yuzyıl önce ama durumu bu konudan farklı tabi anne kızını zengın birine vermek isteyen asılzade bir kadın. Kızını 25 yıl kendi sevdiği adamla evlenmesin diye odaya tıkmış kendi pisliğı ıcınde kalmıs kadın. Ve aklı birdaha yerıne gelmemıs kurtardıklarında. Cok trajık ara sıra aklıma gelir odaya tıkmak deyince aklıma dusurdun yineee☺
empati kurmada güçlük yaşamıyoruz allah şükür fakat benim bekarken bile arkadaşlarımın çoğu evliydi.çok güzelde görüşüyorduk.halada görüşüyoruz.bu yalnızım intihar edeceğim gibi söylemlere yer vermemeli.aile yapısına gelince alkolik bir babanın kızıydım.eve haciz memurlarından tut tefeci baskınlarına kadar bir sürü şey yaşadım ki inan anlatmalarla bitiremem.15 yaşında çalışma hayatına girdim.hem okudum hem çalıştım.ben ise evlenmekten korkardım.aklımın ucundan bile geçirmezdim evliliği.sadece bu sebepten intihar edeceğim düşüncesi bana şımarıklık geliyor kusura bakmayın.25 yaş evlenemedim demek için erken bir yaş evet ama ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım. Kişinin sosyal çevresini,ailesini,ortamını bilmeden yorum yapmak kolay. Etrafındaki herkes evlendiği için baskı görüyor ve muhtemelen yalnız kalmış. Evlenen arkadaşlarım var az çok biliyorum bekarlarla pek vakit geçiremezler. Sorumlulukları artıyor ve konuşacak konuları da değişiyor. Yalnızlık insanı delirtir,yaşayan bilir. Dünyada çok büyük acılar var ve evlenememek bunlardan biri değil ancak o acılarla yalnızken baş etmek çok daha güç. Bir süre sonra arkadaşlar da kesmiyor çünkü mezun olmaya yakın ve olduktan sonra herkes kendi hayatına yöneliyor bir nevi evli evine köylü köyüne muhabbeti. Çok sosyal biri de değilseniz yalnız kalıyorsunuz. Bir kahve içmek isteseniz çıkacak insan yok ama evliyken ya da sevgilin varken öyle değil. Biraz empati kurup yardımcı olmaya çalışmak lazım yorumlar çok acımasız.
Evlenemiyorum diye intihar etmek bu nasıl bir zihniyet ya koca olmadan olmuyor mu yani ? 31 yaşına girdim 10 şubatta bu yaz evleniyorum oda zorla nerdeyse her an vazgeçebilirim :) niye biliyomusun okudum kariyer yaptım hobilerim arkadaşlarım ailem var geziyorum tozuyorum erkekler benim peşimde koşuyor niye acaba ? cahil insanlardan gına geldi artık kocaymış bebekmiş senin kendine hayrın yok çocukmu büyüteceksin bu zekaylaMerhaba.benim derdim yalnızlık.o kadar yalnızım ki bunları kelimeler ile ifade edebilmemin mümkünati asla yok. Öncelikle 25 yaşındayım ve tüm arkadaşlarım evlendi. Çocukları var . Benim ise değil sevgilim etrafımda erkek sinek bile yok.kriterlerime uymayan biri olunca asla düşünmeden hemen başımdan saviyorum.ama çok da yalnızım ailem dışında hiç kimsem yok.o kadar yalnızlık çekiyorum ki artık evlenmek istiyorum.ve annem sürekli her gün evlen evlen diye başımın etini yiyor.ama ben gerçekten adam gibi biri olmadan ömür boyu bekar kalmaya razıyım.ben efendi düşünceli sevgi ve saygılı işinde gücünde birini istiyorum.karakter benim için çok önemli bu şekilde yillar geçti ve tüm arkadaşlarım evlendi çocukları var.bende bebeğim olsun istiyorum.ama bu yalnızlık ile çok zor.en son bir bir buçuk yıl önce erkek arkadaşım vardı.onunnda ailesi problemli idi.aşırı büyük problemli idiler.uzun hikaye ailem istemedi onları.simdi ise her gün bir arkadaşım evleniyor ve ben gördükçe kahroluyorum.dayanamiyorum artık bu acıya intihar etmeyi düşünüyorum artık.kafama koydum.kimse beni sevmiyor herkes menfaat peşinde .bir tane adam gibi biri asla bizi bulmaz.gercekten öyle..karsima asla insan gibi bir adam çıkmıyor.bende sosyal biri değilim evden çıkmam dışarı pek.sadece gerekli alışveriş yapmak için çıkarım.cok zor durumdayım.cok kötüyüm gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı bende bebeğim olsun çok istiyirum çok üzülüyorum.
hayır birde çıtırlık yaşla olmuyorki 20 yaşında kız 50 yaş gibi görünürken 40 yaşında birinin yaşını duyunca hadiii canım maşallah diyesi geliyor insanın.onun eşinin arkadaş çevresinde var gariplikBirde bir konuda şunu demissiniz:
25.5 derken yaşadığın yaş kompleksi ortada valla 26 dan sonraya erkekler yaşlı gözüyle bakıyor çıtır kız arayışında çoğu eşimin iş arkadaşları var bekar 30 yaşında 27 -28 yaşında taş gibi arkadaşlarımı elinin tersi ile itiyorlar valla otur bence derdine yan kardesim.
Ee erkekler çıtır kız arayışında oluyorsa mantıken sizin eşinizin siz 27 28 olduktan sonra sizi daha 25 olmamıs kızlarla aldatması gerekiyor ?? Birde hamileyim demişiniz. Çocukta olunca 30u da geçince o zaman hiç şansınız yok sizin söyleminize göre ?? Biraz mantıklı cümleler kurun.
Bu ne cahillik ya. Ayrıca kesin eşinizin arkadaşlarının kapısında 25 üzeri kızlar siraya girmis bekliyordur da eşinizin o kraliyet mensubu arkadaşları ellerinin tersiyle itiyordur. Evet evet inandık gerkcrten :) hayır yalan söylediğiniz de o kadar belli ki :)
vizyonsuz yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen ya. Cehalet akıyor cidden yorumlarınıza baktım da![]()
hayır birde çıtırlık yaşla olmuyorki 20 yaşında kız 50 yaş gibi görünürken 40 yaşında birinin yaşını duyunca hadiii canım maşallah diyesi geliyor insanın.onun eşinin arkadaş çevresinde var gariplikbana kalırsa evet güzelliğe önem vermeliyiz ki bende bakımsız makyajsız dışarı çıkmam yaşım 23 nisanda 31 olacak ama görenler 24 sanıyor ama benim için mühim olan karşımdaki insanın beyin yaşı.çok nadir arkadaşlarımla yaşıtım.muhabbetten bile keyif alabilmek önemli.bunların zihniyetinde çıtır diye evlen,yaşlanınca terket mantığı var o zaman
bende 5.5 yıllık evliyim kime ne benim doyumumdan falan
ama lara seni tanımadam sevdim
![]()
Ben geçenlerde girdim 31 e en seksi yaşım diyorum :)) aynı şekilde yaşımı söylediğimde kimse inanmıyor ben bunu hiç evlenmemeye bağlıyorum ya evlilik koca çocuklar kadını tüketiyor arkadaşlarımdan görüyorum gözlerinin feri gitmiş vazmıgeçsem napsam tarih yaklaştıkça korkularım depreşiyor evlilik bana göre değil ya offfhayır birde çıtırlık yaşla olmuyorki 20 yaşında kız 50 yaş gibi görünürken 40 yaşında birinin yaşını duyunca hadiii canım maşallah diyesi geliyor insanın.onun eşinin arkadaş çevresinde var gariplikbana kalırsa evet güzelliğe önem vermeliyiz ki bende bakımsız makyajsız dışarı çıkmam yaşım 23 nisanda 31 olacak ama görenler 24 sanıyor ama benim için mühim olan karşımdaki insanın beyin yaşı.çok nadir arkadaşlarımla yaşıtım.muhabbetten bile keyif alabilmek önemli.bunların zihniyetinde çıtır diye evlen,yaşlanınca terket mantığı var o zaman
bende 5.5 yıllık evliyim kime ne benim doyumumdan falan
ama lara seni tanımadam sevdim
![]()
Ben geçenlerde girdim 31 e en seksi yaşım diyorum :)) aynı şekilde yaşımı söylediğimde kimse inanmıyor ben bunu hiç evlenmemeye bağlıyorum ya evlilik koca çocuklar kadını tüketiyor arkadaşlarımdan görüyorum gözlerinin feri gitmiş vazmıgeçsem napsam tarih yaklaştıkça korkularım depreşiyor evlilik bana göre değil ya offf
bencede kocasına dikkat etsin ama araştırma yapıp kitap okuyup beynini geliştirsin.ülkede işsizlik sorunu var,yabancı çalışan çok bizler iş bulamıyoruz,öğretmenler atanamıyor.kardeşim 26 yaşında besyo mezunu ücreli öğtr. yapıp 1000 tl anca maaş alıyor ama insanlar koca bulamadı diye intihar etmeyi düşünüyorBende senin gibi düşünen kadınları çok seviyorumarkadaşımin ablası var 37 yasinda. Herkes 27 28 falan sanıyor. O kadar spor bakım yapıyor ki boyu 170 kilosu 51. Bir cok 25 yaşında hanımefendinin söylediğine göre çıtır kızdan daha çıtır ve sexi duruyor :)
Zaten yorumu da o kadar inandırıcı değil ki28 yasimdayim 27 28 yasinda arkadaslarim cok. 24 25 yaşında erkekler dolaşıyor. Kendisinin arkadaşlarının pesine düşünceklerini zaten sanmıyorum taş gibiyse kizlarin
Kendisi dikkat etsin kocasına bence. 28i gecince arkadaşlarına uyup 25 altı kız ayarlamaya çalışmasın![]()
Valla benim çok uzağa gitmeme gerek yok o konuda benden 1 yaş küçük kızkardeşim şuan 40 yaşında gibi görünüyor abla diyince bana insanlar şaşırıyorYa gerçketen evlilik ve çocuk özellikler kadın kendilerine bakmazsa spor falan yapmazsa inanılmaz çökertiyor. 28 yaşında liseden arkadaşım var. Cocugu oldu. 38 gibi duruyor. Oz bakımlarını da salmış iyice bıyıklar falan cıkmış. Instagramda yukledigi resimden anlaşılıyor. Insan inanamıyor aynı yaşta olduğuna ☹
hayır öyle düşünme eş seçimi kumar gibi evet ama ben evliyim allaha şükür mutluyum.sana hiç tartışmassın demem hayal alemi olur ki bizim yaşta hayal aleminde uçamıyoruz zaten.aşkı büyüten ne biliyormusun? saygı ve merhamet bu varsa sevgin bitmez.çocuğa gelince kızım benim kalbimin ilacı,gözümün feri. evlilik kötü değil gerçekten güzel birşey eşine denk gelince.mutlu ol hepBen geçenlerde girdim 31 e en seksi yaşım diyorum :)) aynı şekilde yaşımı söylediğimde kimse inanmıyor ben bunu hiç evlenmemeye bağlıyorum ya evlilik koca çocuklar kadını tüketiyor arkadaşlarımdan görüyorum gözlerinin feri gitmiş vazmıgeçsem napsam tarih yaklaştıkça korkularım depreşiyor evlilik bana göre değil ya offf