Yazdıkların bana şaka gibi geldi ya.Kusura bakma ama.bilmiyorumkismile[/QU
neden şaka olsun
neden insanlar bu kadar şüpheci
hasta olamazmı
sağol arkadaşımgeçekten çok üzüldüm Allah çok şifa versin inşallah arkadaşım
fizik tedaviye hala gidiym 4 seansm kaldı.sona tekrar rapor verirlerse giderim.fizik tedavide 30 seanstan sonra zorluk çıkartıyolar.rapor olursa başlarm.umarım biran önce saglıgına kavuşursunkeske elden bir şey gelse de yardımcı olabilsem sana..
daha önce gittiğin fizik tedavideki hareketleri yapsan ise yarar mı acaba?gerçi evde tek basına yapman da doğru olmaz..
elinin altında internet gibi bir imkan var,belki sana yardımcı olabilecek doktorlar bulabilirsin..
mavis diye anlattığın doktor sana yardımcı olamaz mı?anlatsan durumunu?
off kıyamam ya,olurda dertleşmek istersen,canın sıkılırsa konuşmak isterrsen arkadaş olabiliriz,ben gece yarılarına kadar msnde sürtüyorumolumunekankayizsmile
öncelikle intihar deme ağzına biber sürerimlmaz:
şaka bi yana..
cidden çok üzüldüm durumuna.ama acımadım.niye acıyayımki sen çok güçlü bir kızsın,benim canım çok tatlıdır bi baş ağrısına yataklarda sürünürüm,ama sen bu kadar büyük badirelere inat hala ayaktasın (manevi anlamda),hala bir çözüm aramak istiyorsun,sadece annen olacak cadoloz (afedersin) sana yardım etmediği için umutsuzluğa düştün.
ama ben anladım,sende aslında iyileşmek,eskisi gibi sağlıklı olmak istiyosun Allahın izniyle..
eğer elimden gelseydi senin için bişeyler yapmak isterdim,şimdilik izin verirsen sana destek olmak istiyorum konuşarak
Allah şifalar versin.
ne denirki şimdi Allah şifalar versin.
bol bol dua et canım
Allah hep yanımızda.
gün doğmadan neler doğarmış.seninde sınavın bu.
lütfen ümitsizliğe kapılma bak kardeşinde yanındaymış
en güzel şey umut taşımak...
allaha inan güven ve bol bol dua et...
bak istersen sana bugün paylaşılan ve bnimde kulak misafiri olduğum bi olayı anlatayım...
çocuk parkında bi teyze ve yanında da 2,5 yaşlarında bi bebek ve klou kafası ameliyatlı bi anne...
yaşlı teyzeye sordum bebeğe noldu diye...eşim vefat etti kızımla torunlar cenazeye gelirken kaza geçirdiler kazada bebeğin kolu koptu bileğinden dedi...kızım ise beyni çıkmış vaziyette hastaneye kaldırıldı dedi...
ben şokta izliyorum sadece ama ağlıyorumda bi yandan...kızıda ordaydı bak dedi teyze bak bu benim kızım daha 1 ay önce hastaneden çıktı dedi..ve tam 1 yıl yoğun bakımda kendini bilmez şekide yatmış ve tam 9 ameliyat geçirmiş hepside beyin ameliyatı...baktım baktım ve binlerce kez şükür ettim...
iyileşmişti ve parkda küçük kızını oynatıyodu...rabbim dedim ne büyüksün...sana ne kadar şükrtsek az dedim...
düşün yani beyni çıkmış cvaziyetten parkda çocuğpunu oynatıcxak kadar sağlıklı duruma geliyor ve en ufak bilinç kaybı yok..
herşey allahın elinde sakın ama sakın isyan etme...
Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versin inş.
Hepsi imtihan, kiminin sağlık, kiminin başka birşey.
Umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda, sağlığınıza kavuşursunuz.
Allah şifa versin canım...çok üzüldüm gerçekten...
sakın sakın intiharaı düşünme....zaten bigün hepimiz ölmiycekmiyiz? hayata bir kere geliyoruz ve bize sunulan hayatı yaşıyoruz...herkesin kaderi farklı...beterin beteri var öyle düşün...umudunu kaybetme sakınnn...kardeşlerin biz götürelim diyormuş bak ne güzel...
git onlarla ankarada istanbulda iyi bir hastaneye....özel olması şart değilki....
inşallah geçecek bunlarda....kendini bırakma,çok gençsin daha,umutla kanseri yenenler var biliyorsun:1hug:
annenin sorumsuzluğuna ve vicdansızlığına değinmek istemiyorum
allah acil sifalar versin :gitme::1hug:
Yazdıkların bana şaka gibi geldi ya.Kusura bakma ama.bilmiyorumkismile
canım durumuna üzüldüm çok ama inan çaresi vardır
gata bu konuda süpper hatta rehabilitasyon merkezi bile var
yüzde 5 sivile bakıyo .seninde şansın var ama valilik ve ya kaymakamlığa başvur onların vasıtasıyla yada genelkurmaylığa durumunu anlatan yazı yaz inan irtibata geçerler.
yok ya şaka şaka.ne amacm olcaksa densiz işteYazdıkların bana şaka gibi geldi ya.Kusura bakma ama.bilmiyorumkismile[/QU
neden şaka olsun
neden insanlar bu kadar şüpheci
hasta olamazmı
sağol anlayışın içinn kaydirigubbakcemile5
sağol arkadaşm inşallahçok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda herşey güzel olur inşallah..
Arkadasım gata askeri hastane sen nasıl orda tedavi olacaksın ki ??
almazlar dıye biliyorum ama arastır iyice bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?