intihar etcem artık......

ne denirki şimdi Allah şifalar versin.
bol bol dua et canım
Allah hep yanımızda.
gün doğmadan neler doğarmış.seninde sınavın bu.
lütfen ümitsizliğe kapılma bak kardeşinde yanındaymış

en güzel şey umut taşımak...
allaha inan güven ve bol bol dua et...
bak istersen sana bugün paylaşılan ve bnimde kulak misafiri olduğum bi olayı anlatayım...
çocuk parkında bi teyze ve yanında da 2,5 yaşlarında bi bebek ve klou kafası ameliyatlı bi anne...
yaşlı teyzeye sordum bebeğe noldu diye...eşim vefat etti kızımla torunlar cenazeye gelirken kaza geçirdiler kazada bebeğin kolu koptu bileğinden dedi...kızım ise beyni çıkmış vaziyette hastaneye kaldırıldı dedi...
ben şokta izliyorum sadece ama ağlıyorumda bi yandan...kızıda ordaydı bak dedi teyze bak bu benim kızım daha 1 ay önce hastaneden çıktı dedi..ve tam 1 yıl yoğun bakımda kendini bilmez şekide yatmış ve tam 9 ameliyat geçirmiş hepside beyin ameliyatı...baktım baktım ve binlerce kez şükür ettim...
iyileşmişti ve parkda küçük kızını oynatıyodu...rabbim dedim ne büyüksün...sana ne kadar şükrtsek az dedim...
düşün yani beyni çıkmış cvaziyetten parkda çocuğpunu oynatıcxak kadar sağlıklı duruma geliyor ve en ufak bilinç kaybı yok..
herşey allahın elinde sakın ama sakın isyan etme...

Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versin inş.
Hepsi imtihan, kiminin sağlık, kiminin başka birşey.
Umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda, sağlığınıza kavuşursunuz.

Allah şifa versin canım...çok üzüldüm gerçekten...

sakın sakın intiharaı düşünme....zaten bigün hepimiz ölmiycekmiyiz? hayata bir kere geliyoruz ve bize sunulan hayatı yaşıyoruz...herkesin kaderi farklı...beterin beteri var öyle düşün...umudunu kaybetme sakınnn...kardeşlerin biz götürelim diyormuş bak ne güzel...

git onlarla ankarada istanbulda iyi bir hastaneye....özel olması şart değilki....

inşallah geçecek bunlarda....kendini bırakma,çok gençsin daha,umutla kanseri yenenler var biliyorsun:1hug:

annenin sorumsuzluğuna ve vicdansızlığına değinmek istemiyorum

canım durumuna üzüldüm çok ama inan çaresi vardır
gata bu konuda süpper hatta rehabilitasyon merkezi bile var
yüzde 5 sivile bakıyo .seninde şansın var ama valilik ve ya kaymakamlığa başvur onların vasıtasıyla yada genelkurmaylığa durumunu anlatan yazı yaz inan irtibata geçerler.

Allah yardımcın olsun canım.
Senin için şuan yapabileceğim tek şey dua etmek ve ediyorumda.
Sende bol bol dua et, eminim bu dünyada olmasada öbür dünyada mükafatını alacaksın.

geçekten çok üzüldüm Allah çok şifa versin inşallah arkadaşım
sağol arkadaşım

fizik tedaviye hala gidiym 4 seansm kaldı.sona tekrar rapor verirlerse giderim.fizik tedavide 30 seanstan sonra zorluk çıkartıyolar.rapor olursa başlarm.
maviş doktor platinleri çıkarsa azda olsa rahatlarm.ama cesaret edemiym ameiyata:sinifsinif:

teşekkür ederim december olumunekankayizsmile konuşmak isterm tabi neden olmasn.ama ben yavaş yazıym sağ elim pek tutmuo.sol elle yazıym boshayallersmile çok sevinirim konuşrsak yerimseniben

Allah şifalar versin.

amin arkadaşm :Saruboceq: sağol
ne denirki şimdi Allah şifalar versin.
bol bol dua et canım
Allah hep yanımızda.
gün doğmadan neler doğarmış.seninde sınavın bu.
lütfen ümitsizliğe kapılma bak kardeşinde yanındaymış

doğru kardeşim yanımda.ama s bile içerken ondan istiym mafoldumben tuvalete bile bekliyom götürsünler :sinifsinif: çok ağır bildiğin gibi değil senağlama iyileşmek istiym ben

inşallahbende yle olurm :Saruboceq: oynamak şöyledursun tek başıma wcye gidebilsem,banyomu yapıp,gezeilsem razıyım
Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versin inş.
Hepsi imtihan, kiminin sağlık, kiminin başka birşey.
Umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda, sağlığınıza kavuşursunuz.

teşekkür ederim allah razı olsn yerimseniben

Arkadasım gata askeri hastane sen nasıl orda tedavi olacaksın ki ??
almazlar dıye biliyorum ama arastır iyice bi bak bakalım

biliyorm yenenler var.ah bi de ben yensem :sinifsinif: öylemutsuzum ki senağlama psikiyatriste gitcem artık dayanamıym :bbo: sürekli evdeym :1no2: yazıyom buraya belkim rAhatlarm fisfisfis

allah acil sifalar versin :gitme::1hug:

sağol arkadaşm herkese versn tüm hastalara kaydirigubbakcemile5

Yazdıkların bana şaka gibi geldi ya.Kusura bakma ama.bilmiyorumkismile

ne sanıyon kendini sen ha ne
niye şakayapam çıkarm ne
senn hiç canın yanmamış belli ondanböyle diyonlmaz:
anlatıp rahatlayam dedm

valiliğe neden gideym ki
sskmızvar zaten
anlamadm şimdi fisfisfis

Coook ok gecmis olsun canim
Sakin intihar mintihar düsünme, sen iyilesmeyi düsün simdi, morelini hep yüksek tut, zor oldugunu biliyorum ama bunu kendin icin yapmalisin.
Hepimiz ne hastaliklarla ugrasiyoruz canim, sakin ümitsizlige düsme, hep BETERIN BETERI vardir mantigiyla hareket et, hep sükret. Bu cok ise yariyor gercekten samimiyim.

Sen ilk önce kendin icin iyilesmelisin, Hayatim kimseden fayda yok bunu unutma, Kendin icin iyilesmeye calismalisin, kendin icin ayakta durmalisin, kendine deger vermelisin !!

Rabbim yardimcin olsun, insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…