intihar etcem artık......

zehra4415

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
50
1
0
41
Elazığ
ben 3 defa omurilik ameliyatı geirdm.şu an sağ kolum tutmuyo pek.sağ ayağımda sürükleniyo yerdevücdum hep deri altı tümör var.doktorlar diyo iyi huylu tümör.ama heryerdeler.fotosunu çekip koyamda görün
2008 yılına kadar ayakta fink fink geziyodm.belimde çıktı tümör.ağrılardan öldüm bittim.anemgil doktora göötürmedi.neymiş çaresi yokmuş ne diye götürcekmiş.komşular,kardeşlerim üstüne yürüdü ben o gece ağrılardan öldüm.bas bas bağırdm.kardeşim doktora götürdü.doktor ameliyat dedi
500 tl istedi annemin inadı tuttu vermem diyip durdu.neyse verdi amelyat oldm ağrım sızım kesildi.yürüdüm.

2009 yılında boyun omriliğinde vardı ama küçüktü.ankara başkent hAstanesine gittim.halbusebeni ameliyat eden maviş doktor olma dedi.dinlemmdm.hakan caner olcak şerefsiz amelyat etti amelyattan sonra sağ kolum tutmadı:1no2: annem ankarada oo halimle beni bırakıp gündüz 3te gidiyodu.wcye götürcek kimse yok diye bi şede yiyip içemiydm :sinifsinif: havaalanına ambulans bıraktı.memlekete geldik.ambulans eve kadar getirdi düşünün durumumu :gitme: mafoldumben fizik tedavi oldm az düzeldm

hep kardeşim meleğim baktı bana.yıkadı popoma kadar sildi.:sinifsinif: altıma yapmıym kloozete otruym ama dengem bozuk ablalar mafoldumben annemde hiç bakmıyo.ama herkese ben bakıym diyo-tatlicadiarzu- hep gezer annem yemek bile yapmaz

ankarada boynma playtin taktılar.o platinler hala ağrır.memleketteki maviş doktor gel çok ağrıırsa çııkaram dedi gitmedm halen Çok üzgünüm çoook

akşama kadarevdeym duvarbana ben dvara.tv bilwem yok senağlama bıktm.babam kumandayı vermez.paravermez mafoldumben şizofren herkesi döver.küfreder satırı alır yürür üstümüze :sinifsinif: bu pcyi eski sevgilim aldı bana sırf sıkılmayam diye evde ohaoldumsmile bendn hiç faydalanmadı :utangac: evdekilere avondan çıktı dedim hihoyyyt ister kızn ister kızmayn ama napimmafoldumben

hep evdeym annem kahvaltımı verir gider gezer.demezki açmı tokmu mafoldumben 45 kiloyum komşular anemgile konuşmuyo.kıza bakmıysnz tu ssize diiyiler.anamgilde bana çatyo senağlama bi allahn kulunugördüğüm yok mafoldumben kardeşlerim desen biriyle kavga ettik e yeter gencim güzelim istediğimle gezerm sen kendine bak acıncak haldesin dedi mafoldumben çünkü iğrenç biriylesevgili engel oldm düşman oldu bana alsanaalsanasmile herdakka kalk yürü diyi.yürüyeblsem oturur muym bee :sinifsinif:

gata ftrye gitcem ama nasl gidiliyo.gitsem bile tüm vücut tümör dolu :sinifsinif: herkes evlenip gitcek ben evde kalcam.2007 yılındapcyi alan sevgilim gelip istiycekti.çok güzeldim,yürürdüm o zamanlar annem istemedi.neymiş yok vermem.o mezhebi farklı.sen gidecen istanbula.sevgilin senden tarafı.gidecen bizi unutacan kafamçokkarıştı annemkızlarını rakip olarak görür :hulya:

yardım edin,akıl verin.ya kendim gibi hasta biriyle kurtulmak için evlencem ya intihar etcem 26 yaşındaym.bişe diyin yol göstern bacılar,ablalar
mafoldumben mafoldumben:sinifsinif: senağlama

intihar kurtuluş mu?

.. Allah şifasını versin inşallah en yakın zamanda

derdi verdiğine göre dermanında yoldadır, ümidini kesme

vardır

dermansız dert mi var

sadece ölüme yok, gerisine hep de var

zamanının gelmesini bekle dua ile...

dua en büyük şifa kaynağı :lepi:

canım benim. gataya git tatlım.. internetten telefonunu bul randevu al. sana yardım ederler ,oradan nasıl gideceğini söylerler..
anneni ikna et. sana yardımcı olsun bu konuda...orada çok iyi doktorlar var. tedavi ederler seni..
. lütfen intiharı düşünme tamam mı.

gataya sadece fizik tedavviye gidecem ama ben sivilim
sskmız var
para alırlar mı
yürür müyüm
yürüyom ama biri koluma girersedengem bozuk
psikolojimse hepsinden bozuk
annem gelsede bakmaz kardeşlerim diyo sen bakmazsn gene gezersin biz götürelm diyo

ama bakalm para gitcek ya vermez bizimkiler
sizden para istemiyomyanlış anlamayn
teselli,yol gösterme öyle bi şeyler istiyrm

Canim benim cok gecmis olsun.
Hastaliginin adi nedir?
Fibromatos diye tahmin ediyorum ama emin degilim.

Farklı doktorlara git, fizik tedavilerin devam et.Düzelir belki hemen ümitsizliğe kapılma evde egzerzizler falan yap doktorunun tavsiye ettiği kadar.Tam olarak düzelmese bile kendi işini görebilecek hale gelibilirsin.Mesela su tedavileri çok başarılıymış.Havuz ve denizlerde uygulanan, suyun kaldırma kuvveti olduğu için egzersizler daha kolay ve etkili oluyormuş.rım kısa sürede sağlığına kavuşursun... opuyorumnanaktan

Farklı doktorlara git, fizik tedavilerin devam et.Düzelir belki hemen ümitsizliğe kapılma evde egzerzizler falan yap doktorunun tavsiye ettiği kadar.Tam olarak düzelmese bile kendi işini görebilecek hale gelibilirsin.Mesela su tedavileri çok başarılıymış.Havuz ve denizlerde uygulanan, suyun kaldırma kuvveti olduğu için egzersizler daha kolay ve etkili oluyormuş.rım kısa sürede sağlığına kavuşursun... opuyorumnanaktan

yapıyom 1 yıldırlı ilerleme yok :sinifsinif: sağol pitis su tedavisini duymadm hiç

nedir peki?
Hastaliginin adi ne? Merak ettim canim. Ona göre sana cevap yazacagim.

iyi huylu tumörler tüm vucuda dagildiginda nörofibromatos denir ama canisi bilmiyorumki o mudur acaba?
Ilk önce hastaligini bilelimki sana yardimci olabilelim.
Hem sende hastaliginin tanisini bilirsen kendinde arastirirsin internet üzerinden.
Yani caresini ancak bildigimiz zaman bulabiliriz.
Su an kimseyi düsünme, sagligini düsün, bir an önce sagligina kavusmak icin neler yapilacak onu düsünelim.

iyi huylu tumörler tüm vucuda dagildiginda nörofibromatos denir ama canisi bilmiyorumki o mudur acaba?
Ilk önce hastaligini bilelimki sana yardimci olabilelim.
Hem sende hastaliginin tanisini bilirsen kendinde arastirirsin internet üzerinden.
Yani caresini ancak bildigimiz zaman bulabiliriz.
Su an kimseyi düsünme, sagligini düsün, bir an önce sagligina kavusmak icin neler yapilacak onu düsünelim.

bi ara arastırdm aama öyle üzüldümki 1 yıldırrapor hak getire
bakmadm bile
ama o dediğindeğildi
polimmi lipommu
o galibaemin değilm

umarım biran önce saglıgına kavuşursun :( keske elden bir şey gelse de yardımcı olabilsem sana..
daha önce gittiğin fizik tedavideki hareketleri yapsan ise yarar mı acaba?gerçi evde tek basına yapman da doğru olmaz..
elinin altında internet gibi bir imkan var,belki sana yardımcı olabilecek doktorlar bulabilirsin..
mavis diye anlattığın doktor sana yardımcı olamaz mı?anlatsan durumunu?

off kıyamam ya,olurda dertleşmek istersen,canın sıkılırsa konuşmak isterrsen arkadaş olabiliriz,ben gece yarılarına kadar msnde sürtüyorumolumunekankayizsmile

öncelikle intihar deme ağzına biber sürerim :olmaz:

şaka bi yana..

cidden çok üzüldüm durumuna.ama acımadım.niye acıyayımki sen çok güçlü bir kızsın,benim canım çok tatlıdır bi baş ağrısına yataklarda sürünürüm,ama sen bu kadar büyük badirelere inat hala ayaktasın (manevi anlamda),hala bir çözüm aramak istiyorsun,sadece annen olacak cadoloz (afedersin) sana yardım etmediği için umutsuzluğa düştün.

ama ben anladım,sende aslında iyileşmek,eskisi gibi sağlıklı olmak istiyosun Allahın izniyle..
eğer elimden gelseydi senin için bişeyler yapmak isterdim,şimdilik izin verirsen sana destek olmak istiyorum konuşarak

Back
X