intihar etcem artık......

gecmis olsun allah acil sifalar versin canim

su tv saglik programlarini arasaniz oralari arayanlara
tamam yardimci oluruz diyorlar ama gercektek oluyorlarmi bilmiyorum
tabi doktorum programini falan

Umudunu kaybetme,
bunun bır ımtıhan oldugunu aklından cıkarma
sabredebılırsen ne ala, buyuk mukafat alırsın
N'olur ısyan etme!
Rabbım acıl sıfalar versın, dılerım ıyılesır en kısa zamanda,
Sonra cok guzel bır yuva kurarsın
Cocuklarına ornek bır anne olursun...
Mutlu mutlu yasarsın...

Allah yardımcın olsun umudunu asla kesme bol bol dua et sakın isyan edip yanlış yapma..

gecmıs olsun ama gata hastanesı askerı hastane dır evet tedavı ımkanları cok gzuel ama sızı alırlarmı sanmıyorum..gecen sene trafık kazasında vucunda saglam kemık kalmayan bı bayanı dahı almadılar kı dusunun ve kadın 10 gun sonra vefat ettı..ıntıhar etmeyın belkı olmez sınız yataga tam baglı kalırsınız hayata tutunmaya umıdınız olsun omır ılık derneklerıne muracat edın telefonla konusup yardım ısteyın olmadı tv de yayınlanan doktorum programına ulasın muhakkak yardım ederler..

canım valilik seni gatada tedavi ettirir vo nedenle fikir verdim.doğuda imkanı olamayanlara senin gibi çaresizlere derman olmak valiliğin görevi .

Canım sormak yeni geldi aklıma, sana bunu yapan doktordan davacı olmadınız mı yoksa? En azından tazminat talep ederek aldığınız parayla tedavini daha iyi bir şekilde yürütebilirdiniz.

''Ey iman edenler! SabIr ve namaz ile Allah'tan yardIm isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir.” (Bakara, 153)

Sabir guzelim sabir bunlarda gececektir Allah'in izni ile..Her ne olursa olsuun hic ama hic birsey intihar etmeye sebep degildir,ufak birsey degil hem bu dunyani,hem ahiretini mahv etmek istermisin istemessin degilmi sabir bol,bol dua et inshAllah sifa bulacaksin,rabbim sifalar versin....:1hug:a.s.

canım geçmiş olsun konunu okudum baştan sona benim mesleğimle alakalı olduğu için cevap yazma zorunluluğu hissettim,öncelikle seni ameliyat eden doktoruna kızma canım emin ol yapabileceğinin en iyisini yapmıştır,çünkü omurilik ameliyatları mikrometrik ameliyatlar yani sekel kalma riski çok yüksek,fizik tedaviye gelince daha önce tedavi görmüşsün evde yapabildiklerine mutlaka devam et kalan potansiyelini koruman açısından bu çok önemli,GATA'ya gidebilirsen imkanın varsa git ama ola ki imkanın olmazsa mutlaka memleketinde bir merkeze git iyi bir hekim ve fizyoterapist eşliğinde tedavine başla aksatmadan devam et,ben de şu anda Malatyada fizyoterapistim senin gibi çok hastamız var Elazığ'dasın galiba ve orda da çok iyi fizyoterapistler var,istersen iletişim kurmaya çalışırım senin için.
sosyal güvencen varsa gider tedavini olursun hiç üzülme canım.

canım bir önceki sayfayı şimdi okudum tedaviye devam ediyormuşsun zaten bu çok iyi,30 seanstan sonra rapor alamazsan yatarak tedaviye devam edebilirsin araştırma hastanesinde,bu imkanın da var.
rapor ayaktan tedavi hizmeti veren hastaneler için geçerli,araştırma hastanesinde tedavi olabilmek için rapor zorunluluğu yok,GATA'ya gitme konusuna gelince gidebilirsen git elbette ama imkanın yoksa ve gittiğin yerden memnunsan orda da devam edebilirsin.hekimlerinin ve fizyoterapistinin dediklerini yapar çabalarsan zamanla herşeyin daha iyi olduğunu göreceksin,tekrar geçmiş olsun canım...

canım benim geçmiş olsun.
Rabbim şifanı versin inşallah.

gün içinde üzme kendini gel bizim sitemize takıl en azından biraz kafan dağılır psikolojine iyi gelir...

Back
X