- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
Merhaba, hiç aklımın ucundan geçmezdi gün gelip bdv ye konu açacağım, hergün ağlıyorum .. Abartmıyorum hergün mutsuzum ... Gülsem bile 5 sn lik .. Arkadaşlarım tarafından sebebsizce terkedildim , göz göre göre beni sattılar halbuki yediğimiz yiyecek, içtiğimiz suyun tek damlası dahi ayrı olmazdı ... Birde eksik olmasa şaşarım, bende aşığım hemde çok ama maalesef platonik gibi, ben ona o kadar çok aşığım ki hergün ağlıyorum, 1 dk bile onu düşünmemek elimde değil maalesef, onu görünce inanın kalbimde birşeyler oluyor, sanki kalp krizi geçiriyorum .. çok aşığım hemde çok .. Eskiden derdim ki ; ''Aman aşk neymiş be, o nedir ya ne saçma şey cidden '' , ''Hele birde aşkı için intihar edenler ben HAYATTA öyle saçma şeyi ne düşünürüm ne yaparım'' derdim.. Al işte büyük konuşmanın sonucu .. Hayatta yapmazmışım (bak sen) :/.. Önce arkadaşlarıma geçmek istiyorum ; Öyle bir arkadaş seçmişim ki kendime kızıyorum ; ikiyüzlülük, sinsilik, dedikoculuk ( hemde gözümün önünde ), ve durduk yere satıcılık .. Şimdi tek bir arkadaşım yok, şöyle omzuna başımı yaslayacağım dostlarım yok artık .. Artık sadece şarkılara yaslanıyorum , dinleyip dinleyip hüzünlenip ağlıyorum, Kızlar çok acı çekiyorum .. Aşk'a gelirsek; evet çok aşığım çok hemde çok, şeytan diyor git açıl şuna, ama korkuyorum ya reddederse ? bir daha yüzüne nasıl bakarım ? İnanın 1 dk bile onu düşünmemek elimde değil, artık tüm işimi gücümü bıraktım onun hayalini kuruyorum, gece yastıklarıma sarılıp sanki ona sarılıyorum edasıyla hayal kuruyorum.. Çünkü çok seviyorum .. Bugün yine karşılaştık .. Göz göze geldik çok utandım .. Ama bile bile belli etmeye çalışıyorum hoşlandığımı, hani öyle o bana bakınca gözlerimi bölertmiyorum üff ne var der gibi .. asla da yapmam ki anlasın beni.. Kaç kere intihar etmeye çalıştım tam yapacakken Allah korkusu engelledi beni .. cesaret edemiyorum .. tamam belki dünyadan ebediyen kurtulurum ama ... İşte devamı beni korkutuyor .. ama artık dayanacak gücüm kalmadı Allah'ıma çok yalvardım ama canımı almadı .. Artık yolda yürürken bile keşke şu araba bana çarpsa diyorum ama kendimi kenara çekiyorum ... anlamıyorum bu sebebsizce şeyi .. Kafayı yemek üzereyim . Çok yalnızım, aşk acısı çekiyorum.. en can alıcı noktası bunlar beni ölüme sürüklüyor .. buraya bu konuyu evet kendi üyeliğimle yazdım bunları, 2. üyelik açma gereksinimi duymadım .. KK 'da birkaç arkadaşım var belki onlar da yardımcı olur, ne olur sizde yardım edin ne olur size yalvarıyorum ... Size çok ihtiyacım var... Ve de ona .. :/
(Bu arada yaşımı merak edenler 20 yaşındayım..)
(sizden ricam lütfen sadece yardım etmek için yorum yazın .. eleştirmek için değil, ben burada eleştirilecek çirkin birşey yapmadım .. tek suçum aşık olmak ... )
(Bu arada yaşımı merak edenler 20 yaşındayım..)
(sizden ricam lütfen sadece yardım etmek için yorum yazın .. eleştirmek için değil, ben burada eleştirilecek çirkin birşey yapmadım .. tek suçum aşık olmak ... )