- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
Hangi birinden başlayayım ki ...Sen ne yaşadın
16 yasımda zorla İngiltere’ye evlendirilmek için götürüldüm , evlenmek istemeyince nisanli bozuntusunun tecavuz girişimine maruz kaldım. Daha sonra tek başıma gizlice İsveç’e kaçtım. Ordada yengem huzur vermedi abimin yokluğundan istifade zorla beni Türkiye’ye göndermeye kalkıştı. Tabi bu arada tüm ailem sırtını döndü bana evlenmedim diye . Bende İsveç’te kalmak için 17 yasımda devlete sığındım ve tek başına yaşamaya başladım. Hem dil okuluna gittim hem part time islerde çalıştım.
Sonrasında yanlış bir evlilik aynı senin gibi farklı bir ülkede yanlış insanla yaşamak sorunda kaldım . 4 ay anca dayandım , çantamı toplayıp hop tekrar İsveç . Ve çocuklarım babasıyla tanıştım , onunlada bir ileri bir geri derken 10 küsür seneyi devirmişiz .
Bu arada çok güçlü bir kadın olduğumu düşünüyorum , bunlar sadece yüzeysel anlattıklarım detaylara girersem tüm konunu işgal etmiş olurum.
şuan bende senin gibi hemşireyim , haftada 2-3 gece çalışıyorum ve ayaklarımı sapasağlam yere basıyorum, ayrıca çocuklar nerdeyse hep bende ve babalarına nafaka ödüyorum