• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntiharın eşiğindeyim kimse bilmiyor

Selinn345

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
23
14
3
O kadar bunaldım ki gücüm kalmadı hiçbir şeye. Aile içinde büyük problemlerim var. Babam sürekli hakaret ediyor aşağılıyor beni ve daha fazlası. Annemle de aram hiç iyi değil. Ablamlar var, onlar da beni sevmiyorlar. Çünkü ben söylenenlere karşı kendimi savunuyorum ve kendi hayatıma odaklanmamı bencillik saydıkları için dışlanıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum bu evde kalabalık bir aileyiz ama ben o kadar yalnızım ki. Daha 19 yaşındayım çok iyi bir bölümde okuyorum ama geleceğe karşı hiç umudum yok. Hayal kurmayı bıraktım ben bu evde. Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi yaşayabiliyorum. İçimi dökmek istedim çok doluyum :(

Hayat inişli çıkışlı.Şu an ümitsizsin bu nedenle böyle düşünüyorsun.Aileni değiştirmen çok zor ama uzman yardımı alırsan hayata farklı bir pencere açabilirsin.

Valla konu sahibesi bk gibi ailesi olan herkes intihar etseydi memlekette adam kalmazdı. Aç oku bugün bolca manyak aile konusu var. C ceycey0406 misal, hiç güzel olmayan bir aileden geliyor ama kendi kurduğu aile gayet mutlu.

Biraz daha diren güzel mesleğin olacakmış istediin gibi yaşarsın, kendine ev tut bu manyaklardan da kaç. Az biraz daha diren o evdekileri de sallama hayat güzel ölmeyi falan düşünme öperim kıpsss.

Valla konu sahibesi bk gibi ailesi olan herkes intihar etseydi memlekette adam kalmazdı. Aç oku bugün bolca manyak aile konusu var. C ceycey0406 misal, hiç güzel olmayan bir aileden geliyor ama kendi kurduğu aile gayet mutlu.

Biraz daha diren güzel mesleğin olacakmış istediin gibi yaşarsın, kendine ev tut bu manyaklardan da kaç. Az biraz daha diren o evdekileri de sallama hayat güzel ölmeyi falan düşünme öperim kıpsss.
her sorunda intihar etseydik ooo şimdiye bdv de kadın üye kalmazdı.ne dertler okudum bunca yıl ne dertler.onları değiştiremeyeceğini kabul edeceksin ve acilen eğitim alıp o evden uzaklaşacaksın.intihar vs düşünceleri en kolayı.

Canım benim böyle hissetmen normal, çünkü enerjini emiyor ailen ve senin yaşamaya enerjin kalmıyor. Ama emin ol gelecekte çok güzel günler seni bekliyor. Bu hayatta kötü günler olduğu kadar iyi günler de var.

Sana tavsiyem o evde yaşamak olduğun süre boyunca ailene uyumlu davran, he diyip geç, polemiğe girme. Duygusal olarak bağ kurma, aynı evde zorunlu yaşayan ev arkadaşları gibi mesafeni koru. Kendini boşa yıpratma.

En önemlisi otur çalış mezun olunca işini eline al o evden kendini kurtar. Bunun başka çözümü yok. Okul dönemleri kütüphanede takıl, ders çalışmak için kafeler var oralarda takıl, eve gelince odana geç kendi halinde takıl... Bi bakmışsın mezun olup işini bulup evden ayrılmışsın :)

her sorunda intihar etseydik ooo şimdiye bdv de kadın üye kalmazdı.ne dertler okudum bunca yıl ne dertler.onları değiştiremeyeceğini kabul edeceksin ve acilen eğitim alıp o evden uzaklaşacaksın.intihar vs düşünceleri en kolayı.
En başta ben ederdim sanırım. Yaşanan her acı beni daha da güçlendiriyor. Sende vok güçlü bir kadınsın ceyo ☺️. Ailede bana arsız gamsız diyorlar 😂😂

Canım biraz daha sık dişini mesleğini eline al, kimseye bir mecburiyetin kalmasın ondan sonra hayatını nasıl istiyorsan öyle yaşarsın. Biraz daha sabret sadece. Yaşın çok genç önünde yaşayacak upuzun bir ömür ve çok güzel yıllar var. Daha seveceksin sevileceksin belki evleneceksin mutlu bir ailen eşin dostların arkadaşların olacak. Güzel düşün ki gelecek sana güzel bir hayat getirsin. Sevgiler😍

En başta ben ederdim sanırım. Yaşanan her acı beni daha da güçlendiriyor. Sende vok güçlü bir kadınsın ceyo ☺️. Ailede bana arsız gamsız diyorlar 😂😂
mecbur öyle oluyoruz zamanla hadibea.düşün düşün üzül üzül nereye kadar.psikolojik olarak kendini koruma altına almaktır arsızlık gamsızlık bazen .iyidir iyiii :KK45:

mecbur öyle oluyoruz zamanla hadibea.düşün düşün üzül üzül nereye kadar.psikolojik olarak kendini koruma altına almaktır arsızlık gamsızlık bazen .iyidir iyiii :KK45:
Aynen valla , özellikle drama üstene drama yapıp acımasyon takılanlara illet oluyorum. Bir gün bir arkadaşı arayacak olsam hem aynı klasik cevap “sürünüyoruz” yahu biraz pozitif olun, yaşamak icin illaki bir sebep var.

Okulunu bitir mesleğini eline aldın mı yoluna bakarsın.
Bunca zamandır dayanıyorsan az daha sabretmelisin şimdilik yapabileceğin bu. Sabırla oku, çalış. Bitecek.
Bu hayata bunları yaşamaya ve sonra da hayatına son vermeye gelmedin.
Öyle olabilir mi gerçekten?
Sorunlarını hafife almıyorum ama iyi kötü herkes bir şeyin mücadelesinde.
Ne demek kendinden vazgeçmek........
Güzel olabilecek bir geleceği elinle itme!

ne okuyorsun ablacım?

Evde ders çalışabileceğin düzgün bir ortamın var mı?

Derslerine aban güzelim. Sıkı sıkı sarıl. Mezun olunca çok güzel bir hayatın olacak.

Altın bileziğin var gerçekten. Sakın okulunu bırakma tamam mı?

ne okuyorsun ablacım?

Evde ders çalışabileceğin düzgün bir ortamın var mı?

Derslerine aban güzelim. Sıkı sıkı sarıl. Mezun olunca çok güzel bir hayatın olacak.

Altın bileziğin var gerçekten. Sakın okulunu bırakma tamam mı?
Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz

Kardeşim ilk önce sabır diliyorum sana.Sakın aileden kurtulayım derken ilk bulduğunla evleneyim deme. Kızlar aileden kaçmak için evleniyorlar daha beteri çıkıyor karşılarına. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Okuyup mezun ol, iş hayatına girince belki ayrı eve çıkarsın. Belki şehir bile değiştirirsin. Evlenme demiyorum yanlış anlama. Ama evden kaçmak için de evlenme. Çevremde örnekleri var ondan diyorum.

Diş hekimliği ilk sınıfım bu sene

Eczacılık okuyorum 1.sınıfım. Evde kendime ait bir odam yok derslerim olduğu zaman sabahtan akşama kadar kütüphanede olurdum. Şu an tatildeyiz
Bir önceki konunda diş hekimliği demiştin, nickin tanıdık gelince baktım da bir…

Bize anlatmadığın şeyler mi var ablacım? 😔

O kadar bunaldım ki gücüm kalmadı hiçbir şeye. Aile içinde büyük problemlerim var. Babam sürekli hakaret ediyor aşağılıyor beni ve daha fazlası. Annemle de aram hiç iyi değil. Ablamlar var, onlar da beni sevmiyorlar. Çünkü ben söylenenlere karşı kendimi savunuyorum ve kendi hayatıma odaklanmamı bencillik saydıkları için dışlanıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum bu evde kalabalık bir aileyiz ama ben o kadar yalnızım ki. Daha 19 yaşındayım çok iyi bir bölümde okuyorum ama geleceğe karşı hiç umudum yok. Hayal kurmayı bıraktım ben bu evde. Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi yaşayabiliyorum. İçimi dökmek istedim çok doluyum :KK43:
Lütfen ole bısey yapma.Intehar cok sacma .Bak 31 yasındayım boşandım bende bazen laflar sozler duyuyorum .Ama dıorum kı sekerlerı var kolestrollerınvar gececek .Ayrıca senın gıbı ıyı bır bolumde okunadım .Ben yerınde olsam ders calısırım .Ilk yıldan atanıp hayatımı yasarım .Gevıs surecı gıbı dusun

Back
X