Intiharın eşiğine geldim bir erkek için

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Merhabalar..

Sıkıntımı ne kadar anlatsam boş,artık yaşamamın bir sebebi olmadığını düşünecek kadar çaresiz,zavallı hissediyorum kendimi.Üniversite son sınıf öğrencisiyim güzel bir şehirde okuyorum maddi olarakta bir sıkıntım yok ailem iyi.Ama ben o kadar salağım ki bunların değerini görmeyecek kadar bir erkeğe kapıldım gittim.Yaptığım hataları burada çok anlattım,yorumlar rahatlattı ama ben yine aynı ben.

Üç yıl sürmüştü onla beraberliğim.Güzel şeylerde oldu ama bana hayatı zindan etti.Hep yalan,dolan,baskı,küfür..Şimdi psikolojim o kadar bozuk ki durduk yere ağlamalarım,neden ben yaşıorum ki demelerim,yalnızlığım..

O gerizekalı kendini başlarda öyle bir sevdirdi ki zamanla azalan ilgisine rağmen ona daha çok bağlandım.Üç yıl boyunca hep kısıtlandım ama kendi hayatına,içmesine,gezmesine baktı.Beni hiç ama hiç dinlemedi.O kadar çok fedakarlık yaptım ki onun için ama bunun hiç birini göremecek kadar aptal..Ben ayrıldım ondan çok ağladı yalvardı ama dönmedim.Geçen 4,5 ayda toparlamış kendini facede hep takip ettim.Kızlarla arkadaşlarıyla içkili ortamlarda fotolar koyuyordu hergün.Mutluydu.

Onun mutlu olmasına daha fazla dayanamadım mesaj attım ona..O da aradı konuştuk biraz.Seni unutmak için çok kişiyle yattım dedi.Sen beni hep boş yere suçladın seninle çıkarken seni hiç aldatmadım ben dedi.Gel bana yeniden dedi,senden başkasını sevmedim dedi.Onlar senin tırnağın olamaz dedi..Hepside O.... DEDİ..Sen benim sevdiğimdin dedi.Çok ağladım anneme babama dedi.Unutamıyorum baba diye babamla oturup ağladık biliyor musun sen bunları dedi..

Ben de dedim ki benim senden midem bulanıyor dedim.Biraz konuştuk anladım ki 100.defa yine olmayacak.3 gündür ruh gibi ne yemek ne uyku var.Sürekli beynimde o var Alahım canımı alda şu acıyı yaşatma diye dün çok ağladım.Şuan biraz iyiyim buraya yazabiliyorum..Artık hata yapmak istemiyorum,çektiğim şu acıdan kurtulmak istiyorum..Uyumak istiyorum..Desteğinizi bekliyorum..

aşk acısı tazeyken ne desek boş gelir

şimdi canın hayal edemeyeceğin kadar zor acıyor ya,hani yaraların kapanmaz gibi ya,hani artık kimseyi ne böyle severim ne de güvenirim diye düşünüyorsun ya

öyle değil aslında, seni gerçekten seven karşına çıkınca anlıyorsun bu acılar boşuna değilmiş, sadce öğrenmem içinmiş.

zamanında kötü bir dönem geçirmiştim hep kendime telkin ettiğim şuydu:ne kadar çabuk dibe batarsam o kadar hızlı dibe vurur ayaklarım ve o kadar hızlı toparlarım.

öyle de oldu,inşallah senin için de öyle olur...

öncelikle geçecek bunu bil.
artı yatmışsa çok kişiyle, buyursun devam etsin.
babasıyla ağlayan erkek bu ne ya çocuk gibi
güzelim biliyor musun her üzüntün bir adım sonra senden bir bir çıkacak.
sakin ol, uzaklaş ailenin yanına git
hiççç uğrama bile onun varlığına.

Merhabalar..

Sıkıntımı ne kadar anlatsam boş,artık yaşamamın bir sebebi olmadığını düşünecek kadar çaresiz,zavallı hissediyorum kendimi.Üniversite son sınıf öğrencisiyim güzel bir şehirde okuyorum maddi olarakta bir sıkıntım yok ailem iyi.Ama ben o kadar salağım ki bunların değerini görmeyecek kadar bir erkeğe kapıldım gittim.Yaptığım hataları burada çok anlattım,yorumlar rahatlattı ama ben yine aynı ben.

Üç yıl sürmüştü onla beraberliğim.Güzel şeylerde oldu ama bana hayatı zindan etti.Hep yalan,dolan,baskı,küfür..Şimdi psikolojim o kadar bozuk ki durduk yere ağlamalarım,neden ben yaşıorum ki demelerim,yalnızlığım..

O gerizekalı kendini başlarda öyle bir sevdirdi ki zamanla azalan ilgisine rağmen ona daha çok bağlandım.Üç yıl boyunca hep kısıtlandım ama kendi hayatına,içmesine,gezmesine baktı.Beni hiç ama hiç dinlemedi.O kadar çok fedakarlık yaptım ki onun için ama bunun hiç birini göremecek kadar aptal..Ben ayrıldım ondan çok ağladı yalvardı ama dönmedim.Geçen 4,5 ayda toparlamış kendini facede hep takip ettim.Kızlarla arkadaşlarıyla içkili ortamlarda fotolar koyuyordu hergün.Mutluydu.

Onun mutlu olmasına daha fazla dayanamadım mesaj attım ona..O da aradı konuştuk biraz.Seni unutmak için çok kişiyle yattım dedi.Sen beni hep boş yere suçladın seninle çıkarken seni hiç aldatmadım ben dedi.Gel bana yeniden dedi,senden başkasını sevmedim dedi.Onlar senin tırnağın olamaz dedi..Hepside O.... DEDİ..Sen benim sevdiğimdin dedi.Çok ağladım anneme babama dedi.Unutamıyorum baba diye babamla oturup ağladık biliyor musun sen bunları dedi..

Ben de dedim ki benim senden midem bulanıyor dedim.Biraz konuştuk anladım ki 100.defa yine olmayacak.3 gündür ruh gibi ne yemek ne uyku var.Sürekli beynimde o var Alahım canımı alda şu acıyı yaşatma diye dün çok ağladım.Şuan biraz iyiyim buraya yazabiliyorum..Artık hata yapmak istemiyorum,çektiğim şu acıdan kurtulmak istiyorum..Uyumak istiyorum..Desteğinizi bekliyorum..
Hep aynı numaralar yok senı unutmk ıcın cok kısıle yattım
Hepsınde senı aradım
Sen melek onlar o......
Yanı ılk zamnlar acı verır kı bu uc ayyy maxxımum olda sona rayına gırer

sen ona desen kı '' bende senı unutmak için onlarca erkekle yattım ama hepsi pe... ti , hadı gel yenıden baslayalım ''

sence, o da senın gıbı intiharı düşünür müydü..

hiç sanmıyorum :) o.. dedıgı kızlarla takılmaya devam ederdı..klasık erkek numarası ıste..

Şekerim deli misin ?!! Böyle ne mal olduğu belli , beş para etmeyen bir adam için hayattan vazgeçilir mi??
Topikleri aç bir oku, milletin ne dertleri var, onlara rağmen ölmek isteyen yok. Hamile haliyle aldatılan, terk edilen, hakarete, şiddete uğrayan ama çocukları için katlanan kadınlara bir bak da gör derim. Hangisi eloğlu için hayattan vazgeçmiş ? İnsanlarda ne dertler var , hiçbiri ölmeyi düşünmezken sen bu kadarcık bir şey için mi öleceksin ? Dünyada aşk acısı çeken ne tek ne son insansın ve zaman her şeyin ilacı. Yarın bir gün iyileştiğinde ben deli miyim bir herif için öleyim dersin. Hele de bu erkek o..pusu adam için öleceksen eyvahlar olsun. Terk ettiğin adam için niye üzülüyorsun, dünya nimeti olsa tekmeyi vurmazdın zaten. Önüne gelenle düşüp kalkıp mundar olmuş adam için değer mi?

Ailem iyi demişsin , intihar gibi bir salaklığa kalkışırsan annen baban ne hale gelir , bunu bir düşün.

Acını çek, üzül, biliyorsun ki zamanla bu acı geçecek. Kafanı başka şeylerle oyala, yeni hobiler bul, okulunu bitir, yeni aktiviteler yap, arkadaşlarınla görüş

Hayat çok güzel, genceciksin , karşına daha kimler çıkacak... bu adamdan sence sana adam olur mu ? hayırlı düzgün birisi mutlaka çıkar, bakmışsın aşık olmuşsun. Karşına bir b.k parçası çıktı diye hayatın tüm güzelliklerinden vazgeçme nolur.

Son olarak şurdaki Mecnun isimli şiiri sana yolluyorum :

KfrL iir, KfrL iirler, ksa KfrL iirler, en gzel KfrL iirler, En iyi KfrL iirler, Sper KfrL iirler, Hazr KfrL iirler, Yeni KfrL iirler

Ben bu Neyzen Tevfik e bayılırım, hayat en azından onu okumak için yaşamaya değer :) :)

bak ne guzel herseyın farkındasın.... aklını basına al canım.. unıversıte yıllarımı bır hıc ugruna harcamıs olan bı ınsan olarak soyluyorum sana bunları.. degmez..ınan bana.. adam olan senı unutmak ıcın baskasıylamı yatarmıs?? sen yapsan?? soylesen pozısyonun ne olurdu?? bosver canım yaa.. ask acın taze ama gececekk.. gecmısın ıllakı aklına gelecek yıllar gecsede.. ama artık acı vermıcek.. kırgınlıklar kalcak kalbınde sadece...benım 7 senem gıttı... eee ne oldu.. sımdı baska bırıyle evlıyım ve bana ılac gıbı geldı... o pıslıklerden kurtulduktn sonra dogruyu bulmak o kadar guzel gelıyorkı kalbınee... ruhuna.. bedenınee...

Şİmdi unutamayacağını düşündüğün herşeyi unutacaksın emin ol;

Tıpkı şimdi onsuz yaşayamayacağını düşündüğün adamın , adını dahi hatırlamayacağın gibi...

Tek yapmam gereken kendine bu şansı vermek.

Bu kadar güçsüz ve bitmiş olmayı kendine yakıştırmamalısın , biraz cesaret et unutmaya geri çorap söküğü gibi gelecektir

Sorun neolursa olsun

Hicbirsey hickimse senin hayatindan degerli degil

İnsanin eniyi dostu kendisi

Evliliktede ne sorunlar atlatiliyor yine intiharimi dusuneceksin

Agla sizla ama gececek bu telkini yap kendine

Sen ailene kendine degerlisin

Şekerim deli misin ?!! Böyle ne mal olduğu belli , beş para etmeyen bir adam için hayattan vazgeçilir mi??
Topikleri aç bir oku, milletin ne dertleri var, onlara rağmen ölmek isteyen yok. Hamile haliyle aldatılan, terk edilen, hakarete, şiddete uğrayan ama çocukları için katlanan kadınlara bir bak da gör derim. Hangisi eloğlu için hayattan vazgeçmiş ? İnsanlarda ne dertler var , hiçbiri ölmeyi düşünmezken sen bu kadarcık bir şey için mi öleceksin ? Dünyada aşk acısı çeken ne tek ne son insansın ve zaman her şeyin ilacı. Yarın bir gün iyileştiğinde ben deli miyim bir herif için öleyim dersin. Hele de bu erkek o..pusu adam için öleceksen eyvahlar olsun. Terk ettiğin adam için niye üzülüyorsun, dünya nimeti olsa tekmeyi vurmazdın zaten. Önüne gelenle düşüp kalkıp mundar olmuş adam için değer mi?

Ailem iyi demişsin , intihar gibi bir salaklığa kalkışırsan annen baban ne hale gelir , bunu bir düşün.

Acını çek, üzül, biliyorsun ki zamanla bu acı geçecek. Kafanı başka şeylerle oyala, yeni hobiler bul, okulunu bitir, yeni aktiviteler yap, arkadaşlarınla görüş

Hayat çok güzel, genceciksin , karşına daha kimler çıkacak... bu adamdan sence sana adam olur mu ? hayırlı düzgün birisi mutlaka çıkar, bakmışsın aşık olmuşsun. Karşına bir b.k parçası çıktı diye hayatın tüm güzelliklerinden vazgeçme nolur.

Son olarak şurdaki Mecnun isimli şiiri sana yolluyorum :

KfrL iir, KfrL iirler, ksa KfrL iirler, en gzel KfrL iirler, En iyi KfrL iirler, Sper KfrL iirler, Hazr KfrL iirler, Yeni KfrL iirler

Ben bu Neyzen Tevfik e bayılırım, hayat en azından onu okumak için yaşamaya değer :) :)

CNM çok teşekkür ederim.Çok doğru diyorsun bede diyorum kendime onca dert varken diye ama saplantı haline geldi. Artık delirme noktasına gelmiştim sesini duyduktan sonra çok çektirdi bana.O yüzden psikolojim çok bozuldu dün artık canımdan vazgeçmiştim neredeyse..Şuanki akılm olsaydı onunla hiç başlamazdım diyrom ama şuanki aklımla hala onu unutamıyorum tüm yaptklarına rağmen..Daha doğrusu çektirdiklerini unutamıyorum

CNM çok teşekkür ederim.Çok doğru diyorsun bede diyorum kendime onca dert varken diye ama saplantı haline geldi. Artık delirme noktasına gelmiştim sesini duyduktan sonra çok çektirdi bana.O yüzden psikolojim çok bozuldu dün artık canımdan vazgeçmiştim neredeyse..Şuanki akılm olsaydı onunla hiç başlamazdım diyrom ama şuanki aklımla hala onu unutamıyorum tüm yaptklarına rağmen..Daha doğrusu çektirdiklerini unutamıyorum

Vallahi aynı yoldan herkes bir kere geçiyor merak etme :) Kendine ne dediysem sana da aynısını dedim , beş para etmeyen adamlar için kendimizi boşuna üzüyoruz. Bu adam için daha fazla yorulmaya değmez bile, son iki kelimem : s..tir et geç.

ayrildiktan sonra yaptigimiz en buyuk hata onlari takip etmek.
bende senin gibi dusunuyordum, dayanamayip aradigina gore
beni unuttu, umrunda degilimdir felan diye.
Gecenlerde yine bir sekilde tartistik ve ben onun en yakin
kiz arkadaslarindan biriyle tanistim.
Beyefendi meger beni unutabilmek icin xtc felan bile kullanmis.
Lakin kiz arkadasiyla samimiyetleri beni ondan o kadar soguttuki,
ben onun yoklugunda hic bir erkege samimi olamazken,
onlar 11 senedir kanka ayagina can ciger kuzu sarmalariymis.
Surunsunler insallah :1:
Sende kendini toparlan. Ona ihtiyacin yok mutlu olmak icin.

bu yazdığını okuyunca aklıma bi söz geldi.

"eski sevgilinizi mi özlediniz?onu arayın.en fazla 5dk içinde niye eski olduğunu hatırlatacak bir şey yapacaktır zaten.."

seninki de bu hesap olmuş.bu arada bi söz daha var.

"en büyük sanılan aşk, hep en son yaşanandır"

eskı erkek arkadaşın ıyıce saçmalamış ve damara bağlamış

söyledıklerıne ben bıle ınanmadım

eee sonra napmış beyfendı, babasıyla oturup ağlamış, onu sevıyorum unutamadım baba demış ya

onu unutmak ıçın başka kızlarla yattım kalktım babada demış mı

Sakın inanma canım sakın.
Madem bu kadar seviyordu seni unutmak için kızlarla yatacağına gelip seni kazanmaya çalışsaymış.
O..u dediği insanlarla bir şeyler paylaştığına göre o da p...k olmuyor mu?
Böyle bir adam (!) senin hayatından daha mı önemli?
Kötü düşünceleri at kafandan Allah'a sığın.
Doğru insanı çıkaracak karşımıza bir gün,biliyorum.

Merhabalar..

tamamen yalan. İnanma. Unutmak için yattım demiş sende "bende seni unutmak için yattım" deseydin. O....Pu derdi sana.. Tekrar elde etmeye çalışıyor.. Bu tip karaktersizlere değer verip hayatını harcamana acıdım doğrusu.. Tam rezil ;)

senin peşinden koşmayı bırakıp kendi hayatını yaşamaya başlayınca kaldıramamışsın. ama seni suçlamıyorum. genelde böyle olur. ayrılıktan sonra peşinden koşan taraf ne zaman vazgeçerse diğeri peşinden koşar bu sefer. boşver gitsin.

...Yani dünyada başka ekek yokmuş gibi , ölesiye sevip bağlanmak çokk saçma...:19:
...Daha öğrencisin sonuçta...İlerde kimleri bulursun kimleri...Meslek hayatına başla bir hele kendin gibi okmuş,kültürlü kişilerle karşılaşırsın..:38:..
Gerçekten de anlam veremiyorum inan...İnsan kendisine bu kadar eziyet yapan insanı nasıl ölesiye sever..?
Ya dünyada başka sevecek erkek yok mu sanki..Bırak gitsin , her şeyi ardına at....Bu kısacık dünyada mutlu olmak yanımıza kar kalıyor sadece..:16:
Böyleleri için ne ÜzÜLmEyE ne de ÖlMeYe DeĞmEZ......:36: :36:

Al bi defter eline önce ona olan içindeki herşeyi kağıda dök. Tutma içinde hiçbirşeyi.
Daha sonra sana karşı yaptığı olumsuz hareketleri,lafları,onun yüzünden neden ağladığını yaz.
Sonra aynanın karşısına geç kendine söz ver.
İnsan kendisine verdiği sözü kimseye veremez ve tutar.
Ağlamayacağına ve hayatına kaldığın yerden devam edeceğine dair...
En son kısımda da yak o yazdıklarını ve de ki sesli bi şekilde,hayatımda sana dair ne varsa bu yaktıklarımla beraber kül olup gidiyor ve sen artık benim hayat çizgimde değilsin...

Bunu ben yaptım ve toplam 7 sene süren beni mahveden kişiyi böyle hayatımdan çıkarıp unuttum.
Umarım sende de işe yarar canım :48:

Son düzenleme:
Back
X