- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
keşke bir yol olsa... bulursan bana da haber verBeni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum
aynen ben de. Benim kişi beni aldattığı kişiyle şu an evleniyor. çok mutlu. benden kurtulduğuna seviniyorlar ailecek. keşke kızdan çekseler beni mumla arasalar diyorum ben de ama yok yani çok mutlular çok. tüü allah kahretsin. yanlarına kar kaldıOlamıyorum ki. Mutsuz haberini alsam içim rahatlayacak . Elimde değil
Aynı şeyi düşünüyorum. Eğer evlenirse de beni mumla arasınlar başlarına bela olsun o kişi diyorumaynen ben de. Benim kişi beni aldattığı kişiyle şu an evleniyor. çok mutlu. benden kurtulduğuna seviniyorlar ailecek. keşke kızdan çekseler beni mumla arasalar diyorum ben de ama yok yani çok mutlular çok. tüü allah kahretsin. yanlarına kar kaldı
Canım Ne yasadın bilmiyorum Ama Evlenip Ayrılmaktan bin kat daha iyi Nişan atmak Emin ol... Bunu düşün ve Haline Şükret...... Sana koca mı yok yaaa. Birde böyle düşün.. Arkana bile bakma hayatını yaşa... İmtikan almak ta nedir? Bırak Allah tan belalarını bulsunlar.. Allahın Adaleti Şaşmaz! Bunu sakın unutma! Gez toz keyfine bak... Hic kimsenin lafına kafanı takma bırak millet sadece konussun.. Ancak zaten konusmayı bilir herkes.. Sen kendine deger ver. Kendini sevv.. Bugun üzgünsün evet Ama yarın belki de cok mutlu olucaksın.. Kafana takma valla erkek milleti ne degmiyor..Beni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum
.Beni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum
Ne kadar beddua edersen dönüyo ve sana gelıyor.Onlar mutlu oldukca sen dibe batıosun.Tecrube ıle sabıttır o yuzden allahtan af dile ve allahım sen en ıyısını bılırsın de ve yoluna devam etBeni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum
Mentalist dizisinde Simon Baker söylemişti o sözü ..ahh o dizi bitince nasıl üzüldüm hiç izlemeyenler çok şanslı .. çünkü şu an izleyebilirler :)Bir Uzakdoğu atasözüymüş sanırım, diyor ki;
Nehrin kenarında yeterince sabırla beklersen, düşmanlarının cesetlerinin önünden akıp gittiğini görürsün.
(Nehir burda hayatı temsil ediyor.)
Kızmakta haklısınız tamam ama büyü nedir ya? Nedir yani???Beni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum
sen bu kafada olduğun sürece şu yazdığın tüm kötü dilekler seni bulur, onlar da olmasını istemediğin huzurlu hayatı yaşar.Beni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum
Ama Evlenip Ayrılmaktan bin kat daha iyi Nişan atmak Emin ol... Bunu düşün ve Haline Şükret......
En basında kurtulmus işte daha fazla üzülmeden bitmiş demek istedimben evlenip ayrıldım mesela, ne varmış evlenip ayrılanlarda da konu sahibesi haline şükredecekmiş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?