İntikam alma hırsı

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Beni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum 😢

Bende ne yazikki kinciyim. Seni cok iyi anliyorum. Ama bu intikam istegi, bu takinti senin zamanindan caliyor ve sana zarar veriyor.

Beni düğünden kısa süre önce gereksiz yere terkeden eski nişanlımın yaptıklarını bana çektirdiklerini ailemi beni nasıl kötü duruma soktuklarını hala unutamıyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Unutamıyorum yaptıklarını aradan zaman geçmesine rağmen. Hıncımı almak istiyorum, ağlasın sızlasın sürünsün annesine ağlasın dertlensin( her zaman yaptığı şeydi zaten sümsük herif) O annesi olacak oğlunu zerre düşünmeyen kadın oğlunun haline acısın bin pişman olsun oğlunu benden soğuttuğuna bana yaptıklarına . Hepsi perişan olup kahrolsunlar istiyorum. Acınası hale düşsünler , birini bulamasın ömür boyu evlenemesin . Hayatları rezil olsun kafalarını yerden yere vursunlar kızın ahını aldık diye . Günah olmasa büyü yaptırırım. İçimdeki o ateş sönmüyor aklımda dilimde sürekli beddua var. Kafamdaki kötü düşüncelerden kurtulamıyorum 😢
Seni üzmek istemem ama hiç öyle olmuyor. Giden gayet güzel yuvasını kurup mutlu oluyor, beddualar da sanki sahibine dönüyor.
Alabileceğin en güzel intikam unutup yok saymak.
Bu şekilde ondan güzel haber geldikçe daha çok kahrolacaksın.
Kendi hayatına odaklanmalı ve mutlu olmanın bi yolunu bulmalısın.

Bu kadar nefret sana ancak yük olur, at üstünden rahatla ve önüne bak.

Maşallah bacım bu nasıl nefret yahu eski eş kişisi bana etmediği kalmadı yinede böyle nefret yok içimde ...yani hiç bir şey hissetmiyorum ...aslında son zamanlarda iyiki çok kotu davranmışda ben ayrılmışim ondan diye şükrediyorum ..yoksa şu an ki eşime kavusamazdim..çok kotu davranmasaydi boşanmaya cesaret edemezdim şükürler olsun ...bu yüzden içimde nefret yok..ama beddua ettim .. çok çabaladım etmemek için ama zorla ettirdi..kızımin psikolojisini bozunca beddua ettim , galiba Rabbim kabul etti çünkü arayıp sormuyor elhamdülillah

Neden ilişkide dikiş tutturamıyorum. Hayatımda biri olmayınca zevk alamıyorum bu bir sorun mu acaba? Tek başıma neden mutlu olamıyorum neden birine ihtiyaç duyuyorum, çevremde herkes evlendi ben de yuva kurmak istiyorum ama nasip olmuyor bir türlü. Hayat enerjimi nasıl yükseltebilirim.. bu sözler sizin konularınızdan böyle kin güderek mutlu olamazsın. Ölseler kahrolsalar sana faydası yok bardağın boş tarafına değilde dolu tarafına baksan olmamış ,nasip değilmiş ..ilişkilerde sevmek yetmiyor affetmeyi yola devam etmeyi bilmek lazım bazen..

Bacım yüzüğü atan sen değil miydin:işsiz: sonradan ilişkilerin oldu eee şimdi ne değişti?
Yüzüğü atmam için onlar uğraşmıştı bana başka çare bırakmadılar. İlişkilerim oldu değil birisiyle daha denemiştim ve olmadı. Ama hala içimde bana yapılan haksızlıkların acısı kaldı

Sevmiyorsan benden uzak olsun de, neden kötü olsun ki?
Sadece hırs yapmışsın, umarım bu hırs gözünü kör etmez.

Bu şekilde kendine zarar verirsin. Allah'a havale et ve kurtulduğunu şükret

Back
X