içime biraz olsun su serptiniz saolun.sizce kenera sinip bi süre çevrede görünmeden unutulmasını mı beklemeliyim yoksa o kızlarla adam gibi konuşup olayımı izah etmeliyim??çünkü 19 mayıs çalışmalarımız var ve sadece kızlar hergün 3 saat otobüs içinde stadda dipdibeyiz srekli laf sokmalar bakışmalar kahkahalar falan kaldıramıorum...
içime biraz olsun su serptiniz saolun.sizce kenera sinip bi süre çevrede görünmeden unutulmasını mı beklemeliyim yoksa o kızlarla adam gibi konuşup olayımı izah etmeliyim??çünkü 19 mayıs çalışmalarımız var ve sadece kızlar hergün 3 saat otobüs içinde stadda dipdibeyiz srekli laf sokmalar bakışmalar kahkahalar falan kaldıramıorum...
çok saolun içimi çok rahatlattınız gerçekten.töbe zaten birdaha içki mi o ne? okuldan eve evden okula bi süre.ben hatamı farkettim dersimide aldım.tek ihtiyacım olan insanların sesini kesmesi,o da zaman gerektiriyor sanırım ama o zamana kadar susup onları yok saymaktan başka yapabileceğim birşey yokmu?mesela çalışmalara giderken aynı otobüste karşılıklı oturuyoruz kız diğerine bağırarak 'ne kızlar var ya sarhoş olmayan çocukları bile sarhoş edip yavşıyorlar' falan diyor bunlar görmezden gelinicek laflar mı allah aşkına??
onlarınki sürüyle ama.bnmde var üç dört tane onlarda bana yapışıp durmak istemiyorlar sürekli haklı olarak ,başka sınıflardan arkadaşlarının yanlarına gidiyorlar arada, ben sap gibi kalıyorum o zaman ben de gidiyorum onların yanına ama sülük gibi...bnm çok samimi arkadaşlarımın hepsi okulda kalıyorlar biz çalışmadayken katılmadılar onlar,keşke bende katılmasaydım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?