İntikam almalı mıyım?

gittinyine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
401
-2
13

Merhabalar. Yukarıda bahsettiğim konudaki çocuktan intikam almak istiyorum. İş yerine gidip hakkındaki her şeyi anlatmak gibi bi intikam. Çocuktan ayrıldım, 3-4 ay oluyor fakat içim soğumadı hâlâ. Ne düşünüyorsunuz? Sizce intikamımı iş yerine gidip söyleyerek veya girmek istediği işteki insanlara anlatarak almalı mıyım? Şimdiye kadar başıma ne geldiyse sustum/susturuldum. Artık susmak istemiyorum ama kendime güvenim de yok. Ne düşünüyorsunuz?

İşiyle intikam almaya kalkarsan o da sana zarar verir sil engelle ne uğraşıyorsun susup rezil olacağını düşünme ben erkeğim der seni kötüler olan sana olur en iyi intikam unutmaktır.
Boş biriymiş zaten bosversene bak önüne

İşiyle intikam almaya kalkarsan o da sana zarar verir sil engelle ne uğraşıyorsun susup rezil olacağını düşünme ben erkeğim der seni kötüler olan sana olur en iyi intikam unutmaktır.
Boş biriymiş zaten bosversene bak önüne
Önemli konumlara gelmek gibi bi gayesi var da şehzademizin, o yüzden dedim :KK43: boş birisi evet ama içim soğumuyor, düşündükçe deli oluyorum hâlâ. Bu arada zaten engelli her yerden.

Bana yaşattıkları yanına kâr mı kalsın
Herkes neler neler yaşıyor zaman herşeyi unutturuyor ama aynı yerde takılı kalır düşünür durursaniz olan size olur

Çıkın dolaşın uğraşacak bir şeyler bulun arkadaşlarınıza takılın sanki bi erkek o mu o nasıl birini hayatına aldıysa sizde alın

Inanın o kimbilir şuan nerde ne yapıyor sizde oturmus onu düşünüyorsunuz

Gereksiz şeyleri önem verip hayatınızın odak noktası yapmayın

Önemli konumlara gelmek gibi bi gayesi var da şehzademizin, o yüzden dedim :KK43: boş birisi evet ama içim soğumuyor, düşündükçe deli oluyorum hâlâ. Bu arada zaten engelli her yerden.
bırak boşver salça olmasın sana böyleleri sen bisey yaptın diye kafaya takar sonra o seninle uğraşır hiç değmez uzak kalsın bizi dinle sen

Herkes neler neler yaşıyor zaman herşeyi unutturuyor ama aynı yerde takılı kalır düşünür durursaniz olan size olur

Çıkın dolaşın uğraşacak bir şeyler bulun arkadaşlarınıza takılın sanki bi erkek o mu o nasıl birini hayatına aldıysa sizde alın

Inanın o kimbilir şuan nerde ne yapıyor sizde oturmus onu düşünüyorsunuz

Gereksiz şeyleri önem verip hayatınızın odak noktası yapmayın
O kadar kötü etkilendim ki, uğraşmam gereken şeyleri bile yapamıyorum. Nasıl çıkacağım bu girdabın içinden, bilemiyorum. :( artık hayatıma bi erkek almak yok zaten de. Yoruldum...

Hayır ablacım intikam falan alma. Sen Çok abarttın bu aranızda geçen şeyi. O kadar da önemli değil ya hu oldu bitti. Kendine travma oluşturma durduk yere. Engelli zaten geride bırak hiç düşünme bile. Bi daha da sana istemediğin hiç bişeyi yaşatmalarına izin verme. Bu elini tutmak dahi olsa.

Soylesen ne olacak, hırsızlık mi yapmış mal mı kaçırmış?
Konuştuğu kıza bile tatile giderken kondom götürdüğünü anlatan adam iş arkadaşlarına neler neler anlatıyordur,sen merak etme. Anlatsan da gurur duyarlar 'sen neymissin abi' derler:)
Ayrıca böyle saçma salak adamları hayatına alıyorsun, iyi güzel. İgrecnliklerine katlaniyorsun canım cicim. Terkedilimce tü kaka
Biliyordun madem iğrenç olduğunu neden devam ettin?

O kadar kötü etkilendim ki, uğraşmam gereken şeyleri bile yapamıyorum. Nasıl çıkacağım bu girdabın içinden, bilemiyorum. :KK43: artık hayatıma bi erkek almak yok zaten de. Yoruldum...
Sen hayatından bu erkeği çıkarmamışım ki
Önce bi çıkar gitsin sal kurtul gitsin

Sonra sevgilin olsun ama sürekli intikam der durusan kendine yaparsın yukarda dediğim gibi

İntikam mı? Tam olarak neyin intikamı? Birbirinize zaten uygun değilmişsiniz ve ilişkiden beklentileriniz farklıymış ama ortada “intikam” alınacak ne var ki?

Soylesen ne olacak, hırsızlık mi yapmış mal mı kaçırmış?
Konuştuğu kıza bile tatile giderken kondom götürdüğünü anlatan adam iş arkadaşlarına neler neler anlatıyordur,sen merak etme. Anlatsan da gurur duyarlar 'sen neymissin abi' derler:)
Ayrıca böyle saçma salak adamları hayatına alıyorsun, iyi güzel. İgrecnliklerine katlaniyorsun canım cicim. Terkedilimce tü kaka
Biliyordun madem iğrenç olduğunu neden devam ettin?
Terkeden benim bu arada, o da bu forum sayesinde ve devam da etmedim işte, konuda yazmıştım zaten

İntikam mı? Tam olarak neyin intikamı? Birbirinize zaten uygun değilmişsiniz ve ilişkiden beklentileriniz farklıymış ama ortada “intikam” alınacak ne var ki?
Bana cinsellik konusunda zorbalık yaptı, sınavımı geçemedim ve aldattı konuda yazdığım gibi. Evet, uygun değildik ama burada ben mağdur oldum

Back
X