İntikam almalı mıyım?

İyi de adam size tecavüz etmeye kalkıştıysa neden gidip şikayetçi olmadınız?

İş yeri ne yapsın? Mahkeme mi kursunlar?

Diğer kızdan size ne,onu hiç anlamadım.
Yok, tecsvüz etmeye kalkışmadı. Sadece çok baskıcı davrandı, zorladı, ısrar etti ve benim davranışlarımı etkileyecek şeyler söyledi, tecsvüz deyip de günahını almayalım. Diğer kızla olan fotoğraf şekli, onun gelecekteki iş yerine girmesine engel olabilecek türden sarmaş dolaş

Bana bu konuda çok zorbalık yaptı, etek giymedim diye azarladı sinemaya gittiğimiz gün, en yakın arkadaşımdan ne farkın kalır, aldatıyodur ilişkisinde seks yapmayan insan vs. Gibilerinden.
Etek konusunda haklısın karışamaz ama başka hiçbir konuda haklı değilsin. İlişkisinde seks isteyen bir insanı tercih etmeyeceksin ilişkinde seks istemiyorsan 🤷🏻‍♀️

yaşınız kaç yahu?
milleti arkanızdan güldüreceksiniz.
ne olacak sizin hayalinize göre kızın biriyle sarmaş dolaş fotolarını görünce tüüü utanmaz mı diyecekler çocuğa? kiminle sarmaş dolaş olduğundan işyerindekiler ne mesela size göre?
zorlama kısmına gelince zorlama olsaydı tecavüz olurdu siz bayağı sürtünmüşsünüz bile isteye. ha hiç istemiyorduysanız dik durup eve çıkmasaydınız. tavizleri verip verip ama beni zorladı deyince kimse yemiyor.
25. İyi de, benim buradaki insanları niye kandırma gibi bi gayem olsun? Bi daha bu konuyu açmayacağını söyledi evine gidince. İnandım bende. Ama öyle olmadı tabii

Etek konusunda haklısın karışamaz ama başka hiçbir konuda haklı değilsin. İlişkisinde seks isteyen bir insanı tercih etmeyeceksin ilişkinde seks istemiyorsan 🤷🏻‍♀️
Etek dediğim uzun etek ama sinemaya gideceğimiz için bacaklarımı ellemeyi düşünüyormuş, ben de giymeyince baya bi sıkıntı çıkardı. Bence diğerlerinde de haklıyım, neden seks yapmıyorum diye bu muameleleri çekmek zorunda kalayım ki? Niye hâlâ peşimden koştu o zaman?

Yok, tecsvüz etmeye kalkışmadı. Sadece çok baskıcı davrandı, zorladı, ısrar etti ve benim davranışlarımı etkileyecek şeyler söyledi, tecsvüz deyip de günahını almayalım. Diğer kızla olan fotoğraf şekli, onun gelecekteki iş yerine girmesine engel olabilecek türden sarmaş dolaş
Herkes görüştüğü kişiyle sevişmek için ikna etmeye çalışır. Bunda tuhaf durum yok bence. Size niye şikayet edilesi geldi ki?

Diğer kızla olan fotoğrafı başkasına göstermek doğru mu? Benim özel bir görüntüm benim iznim olmadan başkasının eline geçse asıl ben şikayetçi olurum.

Konunuza çok şaşırdım.

İntikam derken? İntikam seni önemseyen az da olsa umursayan insandan alınır bana da neler etttiler için sogumuyor iki aydir hiç böyle seyler düşünmedim. zaman zaten o intikamı kalır. Sen kendi kendine planlar kurarken o hayatini yasiyo malesef kucuk düşünmeyi birak

Herkes görüştüğü kişiyle sevişmek için ikna etmeye çalışır. Bunda tuhaf durum yok bence. Size niye şikayet edilesi geldi ki?

Diğer kızla olan fotoğrafı başkasına göstermek doğru mu? Benim özel bir görüntüm benim iznim olmadan başkasının eline geçse asıl ben şikayetçi olurum.

Konunuza çok şaşırdım.
Beni aldattı, gitsin olsun şikayetçi. Ben de ondan şikayetçiyim. Neden sevişmek için bu kadar zorbalığa maruz kalayım ve peşimi bırakmasın? Şikayetçi olması konusunda bir problemim yok. Bundan korkmuyorum yani, çünkü çektiğim sıkıntı çok daha büyük

İntikam derken? İntikam seni önemseyen az da olsa umursayan insandan alınır bana da neler etttiler için sogumuyor iki aydir hiç böyle seyler düşünmedim. zaman zaten o intikamı kalır. Sen kendi kendine planlar kurarken o hayatini yasiyo malesef kucuk düşünmeyi birak
Beni önemsemediğini düşünmüyorum, ilerideki girmek istediği yeri baya önemsediğini düşünüyorum ama tamam,şu anki iş yerine gitmekten vazgeçirdiniz, çünkü haklısınız, şimdi aklıma geldi. O iş yerindeki bi adama sapık çıkartmalar attığını söylüyordu. Demek ki sadece bana karşı böyle değil, herkese karşı mı böyle olduğu anlamına gelir bu?

Beni aldattı, gitsin olsun şikayetçi. Ben de ondan şikayetçiyim. Neden sevişmek için bu kadar zorbalığa maruz kalayım ve peşimi bırakmasın? Şikayetçi olması konusunda bir problemim yok. Bundan korkmuyorum yani, çünkü çektiğim sıkıntı çok daha büyük
Zorbalık nedir ayol?

Tecavüz değil dediniz o zaman bile bile sevişmişiniz.

Neye kızıyorsunuz tam olarak?

Zorbalık nedir ayol?

Tecavüz değil dediniz o zaman bile bile sevişmişiniz.

Neye kızıyorsunuz tam olarak?
Bu kadar reddetmeme rağmen bu kadar ısrar edip manipüle etmesi ve az biraz da başarmasına, bu kadar peşimi bırakmamış olmasına, her şeyine kızgınım. Yaptıklarına da kızgınım, yapmadıklarına da...

Yaşın 25 mi cidden? Adamı değil de kızı takıyorsun bence. Fevri davranma böyle, sen rezil olacaksın cinsellikten değil, böyle çocukça şeyler yaptığın için. Arkandan gülerler valla. Kime, kimi neyi şikayet ediyorsun pardon? Engelli işte, kalsın öyle ömür boyu, sakın açma ve tecrübeydi deyip geç. Olan oldu yani napalım?? Sınırlar ve bağlanma stillerini araştır, kendine göre birini bul bundan sonra. Yakınlaştınız diye de kendini kötü hissetme. Israr etse de sen de razı olmuşsun sonuçta. Boşvermeyi ve önüne bakmayı bil

O koştu benim peşimden, ben onun peşinden koşmadım. S.... Git dediği zaman telefonlarını açmadım işte. Konuyu düzgün okumamışsınız. 300 kez aradı beni o kelimesinden sonra, arkadaşına numaramı falan verdi açmıyorum telefonlarını diye. Ama son cümlenizde haklısınız. "Seks yoksa en yakın arkadaşımdan ne farkın kalır" demesi ve bunun üzerine evine gitmem... Kendime olan saygımı yitirdim...
E tamam , adam sana s....ir git dedi sonra ucyuz kere aradı. İsterse beş bin kere arasın yani, senin bunu affetmen senin suçun.
Sapik gibi yedi düvele numaranı yayıp araması bile sevdiğini değil bencil karakterini gösterir .
Aldatılan insanlar da çiçek alıp, mücevher alıp, adamı kapıda yattirip, köpek çekip ,sonra yalvarmalarla, yeminlerle vs barisiyorlar.
Bu arada olanlar önemli değil ki, onemlj olan aldatan adamla barismalari.
Seninkj de o hesap. Adamın sonradan neler yaptığının bir onemj yok. Önemli olan senin küfrü yiyip barışman.
Olmuş bir hata de, dersler çıkar bence.belki diğer ilişkilerinde daha doğru adımlar atarsın.
Bu hıyarı da boş ver gitsin. Bir arkadaş ne güzel demiş, çamura taş atarsan üstüne bulaşır. Küçük yerde okulumuz demiştin,sen işverene git anlat, kapıdan çıkmadan senin de adın yayılır. Ayrıca adam senin yüzünden işini kaybederse o da senin rezil eder, üçe beş katar, ailene ulaşır falan. Yine sen pişman olursun.
Deger mi?
Degmez

Yaşın 25 mi cidden? Adamı değil de kızı takıyorsun bence. Fevri davranma böyle, sen rezil olacaksın cinsellikten değil, böyle çocukça şeyler yaptığın için. Arkandan gülerler valla. Kime, kimi neyi şikayet ediyorsun pardon? Engelli işte, kalsın öyle ömür boyu, sakın açma ve tecrübeydi deyip geç. Olan oldu yani napalım?? Sınırlar ve bağlanma stillerini araştır, kendine göre birini bul bundan sonra. Yakınlaştınız diye de kendini kötü hissetme. Israr etse de sen de razı olmuşsun sonuçta. Boşvermeyi ve önüne bakmayı bil
Kızı da takıyorum tabi ama diğer dediğim cinsellik konusunu daha fazla takıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Allah'tan tam anlamıyla beraber olmadık. Daha tam anlamıyla beraber olmadan bile bu kadar kötü hissettim, berbat hissediyorum

Bu kadar reddetmeme rağmen bu kadar ısrar edip manipüle etmesi ve az biraz da başarmasına, bu kadar peşimi bırakmamış olmasına, her şeyine kızgınım. Yaptıklarına da kızgınım, yapmadıklarına da...
Israr etmiş siz de kabul etmişsiniz.

Neden ayrılmak seçeneğini düşünmediniz?

E tamam , adam sana s....ir git dedi sonra ucyuz kere aradı. İsterse beş bin kere arasın yani, senin bunu affetmen senin suçun.
Sapik gibi yedi düvele numaranı yayıp araması bile sevdiğini değil bencil karakterini gösterir .
Aldatılan insanlar da çiçek alıp, mücevher alıp, adamı kapıda yattirip, köpek çekip ,sonra yalvarmalarla, yeminlerle vs barisiyorlar.
Bu arada olanlar önemli değil ki, onemlj olan aldatan adamla barismalari.
Seninkj de o hesap. Adamın sonradan neler yaptığının bir onemj yok. Önemli olan senin küfrü yiyip barışman.
Olmuş bir hata de, dersler çıkar bence.belki diğer ilişkilerinde daha doğru adımlar atarsın.
Bu hıyarı da boş ver gitsin. Bir arkadaş ne güzel demiş, çamura taş atarsan üstüne bulaşır. Küçük yerde okulumuz demiştin,sen işverene git anlat, kapıdan çıkmadan senin de adın yayılır. Ayrıca adam senin yüzünden işini kaybederse o da senin rezil eder, üçe beş katar, ailene ulaşır falan. Yine sen pişman olursun.
Deger mi?
Degmez
Okulumuz şehirde, büyük şehirde. Bilmiyorum, tabii ki değmez ama ben zaten onunla beraber olmadım ki tam anlamıyla. Yüzüm ak yani ona karşı. O günden sonra bi daha barışmadık zaten, küfrü yedikten sonra. Onu anlatmaya çalışmıştım

Kızı da takıyorum tabi ama diğer dediğim cinsellik konusunu daha fazla takıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Allah'tan tam anlamıyla beraber olmadık. Daha tam anlamıyla beraber olmadan bile bu kadar kötü hissettim, berbat hissediyorum
Anlıyorum ama bence bu kadar anlam yükleme cinselliğe. Bu da deneyim sonuçta, çok da küçük değilsin çünkü. Evet ısrar etmiş ama yaşandı sonuçta. Şu an geri dönebilir misin? Hayır. Niye canını sıkıyorsun o zaman, değer mi? Kendine zaman ayır. Nasıl erkek istiyorum, nasıl ilişki bekliyorum gibi düşünüp cinsellik istemiyorum, evine gitmem vs. gibi sınırlar koymasını ve hayır demeyi öğren. Her şeyi zamana bırak. 30 yaştan bildiriyorum sana. Hepsi geçiyor 💕 Sakın öyle kafanda kurduğun şeyleri yapma, uğraşma kimseyle, yok saymak her zaman iyidir 👍

Okulumuz şehirde, büyük şehirde. Bilmiyorum, tabii ki değmez ama ben zaten onunla beraber olmadım ki tam anlamıyla. Yüzüm ak yani ona karşı. O günden sonra bi daha barışmadık zaten, küfrü yedikten sonra. Onu anlatmaya çalışmıştım
E madem ayrıldın neden çok önemli sınav günü adamın evine gittin?
Bu nasıl ayrılık. Ayrıca beraber olmadın ama maşallah sürtüne sürtüne ateş cikardiniz. Bu beraberlik değil mi?
Unut artık olanları , önüne bak.
Deneyim de , bırak gitsin. Bundan sonra da ağzının salyasi akan , seeeex diye uçan adamlara ilk günden yol ver. Genceciksin, çok daha iyilerini bulursun

Back
X