Intikam almamın vakti geldi

Sunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/

Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.

1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.

Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..

Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.

Lutfen degmez demeyin.
Ailesinin ne suçu var diyorum

ya siz dikkat edin de adam bi kere daha gelmekten vazgeçmesin tüm planların elinizde patlaması an meselesi zannımca.

hiç bir sevgili konusu için ailemi ya da karşı tarafın ailesini böyle bir duruma sokmak istemem. Sen bizimle dalga mı geçiyorsun derlerse o esnada bir kavga çıkarsa ne olacak düşünebiliyor musunuz? Bu kadar çok kişinin de sizi desteklemesini hayretler içerisinde okudum açıkçası. Bana göre çok gereksiz ve benle benim ailem açısından küçük düşürücü hareketler olurdu bunlar. Kendinizi ve ailenizi biraz olsun düşünüyorsanız bu işi ilahi adalete bırakır usulca aralarından çekilirsiniz.

bu işe ortak bir arkadasınıda dahil edeceksin , oğlanın hiç tanımadıgı

sen ayşe 2. yazan arkadasın elif olsun ,

senin istemeye gelecekler ama sizin eve girene kadar elif oğlana yazmaya devam edecek ,

ne yapıyorsun nereye gidiyorsun aslında ben şu an sana çok yakınım falan gibi şüpheli laflar söyleyecek ,

sonra sizin eve geldikten sonra çat kapı o kızda gelip demek benı kandırıyordun diyecek

basacak tokadı , sende demek böyle bir günde beni aldatıyordun diyecen ve basacan tokadı ,

çok pahalı istediğin çukulatayı açıp ailecek yiyeceksiniz. :halay:

allah kadının şerrinden erkeği korusun :dua:

Böyle şeylerle uğraşmak bana çok saçma ve çocukça geliyor direk resti çekip konuşmayacaksınız. Böyle bir kişiyi hayatınızdan biran önce uzaklaştırmanız gerekir.

Sunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/

Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.

1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.

Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..

Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.

Lutfen degmez demeyin.
Sen onu bir kez isletecegini dusunuyorsn o seni yillardir isletiyor. Ve yine isletecek cokta eminim

Bu herif o güzel kızla buluşursa falan gene istemeye gelmeyebilir ikinci sefer ekilmemek için biraz daha ayrıntılı plan yapmak lazım.

Defalarca barışmanız bir kenara...

İstemeye gelsinler, kabul etmeyin rezil olsun diyen arkadaşların aksine ben de size sakın böyle bir şey yapmayın; olay sizin başınıza patlar, diyorum.

Ailesini işin içine katmak uygun olmaz. İnsanların bir rahatsızlığı var mı, yok mu bilmiyorsunuz. Olmasa bile aniden rahatsızlanabilirler. Her ihtimali düşünmelisiniz.

Sevgilinizin utanacağını ise hiç sanmıyorum. Sadece ailesinden anlık çekinir, korkar gibi geliyor. Fakat ailesi utanır. Evladının suçu yüzünden o şekilde rencide edilmeyi kimse hak etmez. O an da insanlara bir şey olsa ömrünüz boyunca o vebalin altından kalkamazsınız.
Kızın da hastalığı olabilirdi, istemeye 1 hafta kala oğullarının ayrıldığını duyan aile bir telefon açıp özür dileyemez miydi. Oğlumuz böyle bir eşeklik yapmış diyemez miydi. Ama dememişler. Bu yüzden ailesi biraz da utansa iyi olur bence.

İntikam için harcayacağınız zamana bile değmeyecek biri var karşınızda. Ne yaparsanız yapın üzülmeyecek, mahçup olmayacak. Bence bir daha affetmeyin artık kendi hayatınıza bakın.

Böyle ali cengiz oyunlarına gerek yok,intikam alacam diye kendinizde ailenizde zora sokmayın.
Bitti deyin bitirin..

Kesinlikle.Akilsizlik edip bu adami bir defa affetmis konu sahibi.Hatanin %50 si de kendinde.Anlik bir haz duyacak.Sonra adam kaldigi yerden kiz dusurmeye devam ederken ,konu sahibinin ici daha da aciyacak.

Aileyi neden araya sokuyorsun. Kendi ailene karşı da saygısızlık bu bence.
Şöyle yapabilirsin şuan işlettiğin numaradan bir buluşma ayarla.
Sonra sen git, yaşayacağı şoku düşün.
Sonra bir güzel içindeki tüm zehri boşalt, daha zararsız bir plan.

boşvererek en buyuk ıntıkamı alırsın zaten.umursamamazlık çok kötü birşey bence.

Kızın da hastalığı olabilirdi, istemeye 1 hafta kala oğullarının ayrıldığını duyan aile bir telefon açıp özür dileyemez miydi. Oğlumuz böyle bir eşeklik yapmış diyemez miydi. Ama dememişler. Bu yüzden ailesi biraz da utansa iyi olur bence.
İstemeye bir hafta değil, haftalar kala terketmiş çocuk -ki insan ayrılmak isteyebilir. Aile neden, oğulları ayrılmak istedi diye özür dilesin? Neden oğlumuz bir eşeklik yapmış desinler, neden oğulları eşeklik yapmış olsun? En fazla kısmet değilmiş denir.

Çocuk zaten dengesiz belli. Kızımız da çocuğu ne yapsa affetmiş. Burada hep ne diyoruz, taviz tavizi doğurur. Bir defa taviz göstermiş ama ikinciye asla taviz verip, üçüncü kez birden ilişkiye tekrar başlanmamalıydı.

Çocuğun ilk ayrılmak istemesinde bir şey yok. Ailesini ilgilendiren bir şey de yok. Bir ilişkiye başlamak normal ise ayrılmakta o denli normal.

Çocuk şuan ben ne yapsam affediyor kafasında. Bu olay patlak verdikten bir iki sene sonra, nasılsa yine affeder diye tekrar şansını deneyecektir.

Aile utanmalı o halde, hayatta yaptığımız her hatadan dolayı ailemiz yargılansın biz değil.

Plan kurup boşuna zamanı heba etmeye değmez en önemlisi aslında herşeyi fark etmen olmuş
Ona göre önüne bak ama sen arkana bakmakta ısrar ediyorsun

intikam almanızı gerektirecek bi durum göremedim ben. zaten sorunluymuş siz her seferinde adamı kabul etmişsiniz.

Back
X