Oncelikle size guzel sehrimden kucak dolusu sevgiler 💐💞🙏😊3 ay once 4 senelik iliskim bitmisti ne mutlu ki daha dun bana pasa pasa geri dondu.evlilik korkusu vardi ve bana hep zayiflada gel seni istiyim derdi motive amacli ama simdi artik ben kendi ayaklari uzerinde duran kimseye minnet etmeyen ve en onemlisi artik evlilik dusunmeyen bir bayanim.herkez yuzumun guzelligini konusur ama malesef ki tam 90 kiloyum ben.boyle bir kadini adam nasil istesin yada nasil evlensin bir hamis olsam al sana 120 kiloluk hatun.1 ay sonra gorusucez bu surede sevgili olmucaz ama 1 ay sonra buraya geldiginde 1 guncuk bir tatil yapicaz ve ben o gun icin elimden ne geliyorsa yapicam.canim bitanecik mustakbel kayinvalidem bana supriz olsun diye beni bir spor salonuna yazdirmis pazartesiden itibaren ben yeni hayatima basliyorum kizlar.sizlerle birlikte bu isi halletmek istiyorum ogun neler yedim neler yaptim sizinle hep paylasicam ask durumlrimdada fikirlerinizi alirim artik hep kendi aklimla hareket edince kendimi adama bana don diye yalvarirken buluyorum cunku :) en basta kaybettigim ozguvenime kavusucam sizinle birliktr insallahhhh.bizim kilodaki hatunlr bilir bizim icin baslangicta 10 kilo vermek aslinda cok kolay ben diyorum ki onumuzde 1 ay var go go go :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.