- Konu Sahibi kimyahatunn
selam kıslar önce hikayemi kısaca anlatıp yardımınızı isticem çünkü 1 haftadır işin içinden çıkamadım ben
7-8 aydır görüştügüm bi çocuk vardı sevgili degildik ama ben onu seviyorum oda bunu biliyodu neyse ara ara görüştük sürekli
bu süre boyunca cinsellik muhabbeti falan hiç geçmedi taki gecen haftaya kadar içip içip aradıgında bile saçmalardı ama bu konuları açmazdı
birlikte kahvaltı yaptık elimi tuttu falan böyle olmak istemediğimimi sanıyosun ama korkuyorum beni bırakıp gidersin diye falan dedi sonra başka bi cafeye arkadaslarının yanına gittik orda beni sevgilim diye tanıştırdı herşey çok güzel ertesi gün aramadı hiç msj attım cvp yok sonra
-insan cvp alamayınca kötü oluyo dedim
+ o zaman üstelememek lazım yazmış
-bende pardon anlamadım yazdım
+kafam çok güzel şimdi sana nasıl anlatayım yazmış (çok dengesizdir her konuda) dengesiz de gec yazdı
-bende dün sevgilim diyosun bugun arama bu dengesizlik degil şerefsizlik aptal yerine koyma insanı yazdım
+saçma saçma konusma benimle sevgili olacaksan bedel ödemelisin bedel ödemeden hiç bişey bekleme yazmış
+ne bedeli ne saçmalıyosun kes sesini dedim
-şu anda frekanslarımız uymuyo herşeye kızıyosun yazdı
sonrada ne ben ne o msj attı
bedel ne ya bedelden ben cinsel bi şeyler anladım yanlış mı anladım
şimdi ondan befret ediyorum ama seviyorum da neyse
intikam almam lazım içim içimi yiyo bana nasıl der oyle bişeyi aklım almıyo
bana yardım edin bişeyler yapmam ve ondan intikam almam lazım bu konuda çok kırıldım çünkü
boşver demeyin lütfen olmuyo söyledikleri aklımdan çıkmıyo çünkü
her fikre açıgım yeterki yardım edin
7-8 aydır görüştügüm bi çocuk vardı sevgili degildik ama ben onu seviyorum oda bunu biliyodu neyse ara ara görüştük sürekli
bu süre boyunca cinsellik muhabbeti falan hiç geçmedi taki gecen haftaya kadar içip içip aradıgında bile saçmalardı ama bu konuları açmazdı
birlikte kahvaltı yaptık elimi tuttu falan böyle olmak istemediğimimi sanıyosun ama korkuyorum beni bırakıp gidersin diye falan dedi sonra başka bi cafeye arkadaslarının yanına gittik orda beni sevgilim diye tanıştırdı herşey çok güzel ertesi gün aramadı hiç msj attım cvp yok sonra
-insan cvp alamayınca kötü oluyo dedim
+ o zaman üstelememek lazım yazmış
-bende pardon anlamadım yazdım
+kafam çok güzel şimdi sana nasıl anlatayım yazmış (çok dengesizdir her konuda) dengesiz de gec yazdı
-bende dün sevgilim diyosun bugun arama bu dengesizlik degil şerefsizlik aptal yerine koyma insanı yazdım
+saçma saçma konusma benimle sevgili olacaksan bedel ödemelisin bedel ödemeden hiç bişey bekleme yazmış

+ne bedeli ne saçmalıyosun kes sesini dedim
-şu anda frekanslarımız uymuyo herşeye kızıyosun yazdı
sonrada ne ben ne o msj attı
bedel ne ya bedelden ben cinsel bi şeyler anladım yanlış mı anladım
şimdi ondan befret ediyorum ama seviyorum da neyse
intikam almam lazım içim içimi yiyo bana nasıl der oyle bişeyi aklım almıyo
bana yardım edin bişeyler yapmam ve ondan intikam almam lazım bu konuda çok kırıldım çünkü
boşver demeyin lütfen olmuyo söyledikleri aklımdan çıkmıyo çünkü
her fikre açıgım yeterki yardım edin