İntikam Kanal D

beren saçlarınımı boyatmış eski halini gösterdiklerindee sarı gibi :D şaşırtıcı

18 yaşını doldurduğu sahnelerdeki peruk çok uyduruk bence kızlar :1:

beyin jimnastiği yaptım resmen hani kız yetiştirme yurdundan çıkarken babanın arkadaşıyım diye gelip kutu veren adam (adını bilmiyorum) nasıl babasının arkadaşı oluyor hiç mi yaşlanmadı ya da 15 yaşındayken mi arkadaşıydı adamın yağmur 10 yıldır yurtta kaldıysa hadi bir 10 yıl da öyle geçti çakıl nasıl hala yaşıyor köpekler en fazla 15 yıl yaşamıyor muydu ben mi yanlışım yani belki olabilir de kaba taslak hesplamaktan her şeyi diziye konsantire olamadım belki de kaçırdım bazı ayrıntıları ama arkadaş hiç biri mi değişmez hep aynı kalır babanın arkadaşı olsun kötü karakterler olsun şahikanın saçlar eskiden düzmüş şimdi dalgalı kocası desen aynı leyla da aynı

bir de yağmurun peruk fenaydı

tamam kaptırdım izlerim diziyi de bunlara da takılmadan edemem ben şimdi

revenge den uyarlama,

dizinin orjinalide cok güzel,tam tamina olmasada buda güzel olur

senaryo güzel cünkü..

berende bir degisik olmus o eski saf güzelligi yok gibi..

beyin jimnastiği yaptım resmen hani kız yetiştirme yurdundan çıkarken babanın arkadaşıyım diye gelip kutu veren adam (adını bilmiyorum) nasıl babasının arkadaşı oluyor hiç mi yaşlanmadı ya da 15 yaşındayken mi arkadaşıydı adamın yağmur 10 yıldır yurtta kaldıysa hadi bir 10 yıl da öyle geçti çakıl nasıl hala yaşıyor köpekler en fazla 15 yıl yaşamıyor muydu ben mi yanlışım yani belki olabilir de kaba taslak hesplamaktan her şeyi diziye konsantire olamadım belki de kaçırdım bazı ayrıntıları ama arkadaş hiç biri mi değişmez hep aynı kalır babanın arkadaşı olsun kötü karakterler olsun şahikanın saçlar eskiden düzmüş şimdi dalgalı kocası desen aynı leyla da aynı

bir de yağmurun peruk fenaydı

tamam kaptırdım izlerim diziyi de bunlara da takılmadan edemem ben şimdi

tüm söylediklerine canı gönülden katılıyorum cnm resmen tüm düşündüklerimi yazmışsın:46::46::46::46:

kanal d de suyunu çıkardı iyice arkadaş 3. tekrarı başladıo dizinin :ssz:

revenge den uyarlama,

dizinin orjinalide cok güzel,tam tamina olmasada buda güzel olur

senaryo güzel cünkü..

berende bir degisik olmus o eski saf güzelligi yok gibi..

kenanın aşkı yaramadı herhalll :ssz: :ssz: bide bana sanki biraz kilo almış gibi geldi ve bazı gülüşlerinde mimiklerinde filan halen pihhterrii görüyorum şaka gibi :10: :10:

kanal d de suyunu çıkardı iyice arkadaş 3. tekrarı başladıo dizinin :ssz:

bu ilk bölümün 3. tekrarı dimi yanlışım yok..
yani akşamdan beridir izliyorum,bir sondan bir baştan yok 4 ay önce dönüyo dolaşıyo pat yine aynı sahneler resmen beynim sulandı en sonunda dedim kesin kızlar tartışıyordur şimdi bu diziyi bir bakayım dedim ki 3. tekrarıymış :D :D :D
ama bu akşam ki ilk bölümü değil mi? iyice anlayalım diye mi 3. kez koyuyorlar ard arda ne gereksiz :6::6::6::6::6::6:

orjinalinde eskiyi hatirlamasi cok kisa suruyor..masallah bizimkiler dizinin yarisini eski hatiralara ayirmis:6:

Beğendim diziyi:61:
İzlerim galiba..

şu an oynayan 3.tekrarmış ama bana yaradı bu iş :1:
kocamın favori ve tek dizisi olan kurtlar vadisi'nden dolayı izleyememiştim :47:

dizi guzelde ben pek etkindigimi soylemem , pekde bi$ey anlamadim
kopegin ya$ini hesapla, perugu seç,bilmemne derken diizi bitti :))
20 dakika beni daha çok etkiledi kiyaslama yaparsak
Allahtan ayni gun deiller :)

Back
X