İntikam Kanal D

Dizinin orijinalini izleyenlerin hiç beğenmediği bu yeni projeyi ben azıcık sevdim aslında
İzlerken sıkılmadım ama geçmişe döndükleri anlarda saçmalamışlar.
O peruklar, sözde gençlik halleri falan kötüydü.
Kadının kakülleri vardı, kestirmiş hop 20 sene mi geçmiş yani bu mudur?
Onun dışında keyifli geldi.
Hazır perşembe günleri izleyeceğim hiçbir şey yokken artık bu diziye sararım :52:

ben cok begendim diziyi, bereni suslu gørmeyi øzlemisim fatmagulede buyuzden pek bakasim yoktu zaten. birtek yalan dunyaya bakiyordum iki oldu bununla..takip ederim ben bunu:)

bende fatmagüle pek bakmamıştım itici gelmişti o dizi bana

ama intikam güzele benziyo :) nejat işler var mert fırat var ustalardan zafer algöz var :) ve süslü beren var

berene bu tür roller daha iyi gidiyo ya :)

intıkam dızısınde dıkkat ettınızmı arkadaşlar beren saatın kıyafetlerı çok şık :)hangı marka acaba?
Ben dızıyı sevdım ama arkadaşın dediği gibi geçmişe dönüş yapmaları saçma geldı başta anlamadım bırşey, sonradan adapte oldum:34:

[video=youtube;_wZFa2-61KA]http://www.youtube.com/watch?v=_wZFa2-61KA&feature=iv&annotation_id=annotation_850262[/video]

Son düzenleme:
ne aşkı memnu ne fatmagül ihçbirini izlemedim tv de izlemem netten izlerim ama bu dizi sardı revengenin ilk 5 bölümünü izlemiştim komple aynı evler kıyafetlerin renk seçimleri saçlar herşey aynı şaşırdım olan olaylar sözler konuşmalar herşey aynı mükemmmel uyarlanmış berenin evi şahikanın evi komple diğer diziden uyarlı bazı davranışlar bizim aile yapımıza göre uyarlanmamış revengede daha açık sahneler var ama ben diziyi çok beğendim ve intikamı oturup tv karşısında izliyeceğim

ayrıca berenin giydikleride yine modaya yön veriyor oteldeyken giydiği ceketten aldım bugün ne zamandır beğeniyorudum zaten gittim buldum aldım :1::1::1:

tüyo versene zebuşum :34::54::54::54:
spoilerle yaz da istemeyen okumayabilsin :54:

beren, leylanın kocasına fotoları verecek. leyla tazminat bile alamayacakk
:23:
ilerleyen bölümde ıslah evnde kimlik değişmesini ve "sahte derini" göreceğiz. cemrenin babası tahmin edin kim:1:

leyla, bereni eski bi fotodan tanıyacak ama beeren kurtulacak ve leylanın başına kötü bi kaza gelecek

ooo çok olay var. her bbölüm intikamla dolu

spoiler

beren, leylanın kocasına fotoları verecek. leyla tazminat bile alamayacakk
:23:
ilerleyen bölümde ıslah evnde kimlik değişmesini ve "sahte derini" göreceğiz. cemrenin babası tahmin edin kim:1:

leyla, bereni eski bi fotodan tanıyacak ama beeren kurtulacak ve leylanın başına kötü bi kaza gelecek

ooo çok olay var. her bbölüm intikamla dolu

spoiler

cemrenin babası kim derkeeennnnn?
berenin babası o zaman aaaaaaaaa bunlar kardeşmi yani
nede olsa eski sevgililer
evet evet kesin öyledir.
ama ııgghhh dizi beni pek çekmedi
ama orjinalini çok merak ettim onu seyredicem galiba

Simdi izlemek nasip oldu cok begendim. Beren saat harika bi kadın. Bu rol ona cuk oturmus.
Nejat işler'i pek sevmeme ragmen dizide hosuma gitti..

Heralde Cemre'nin babası da :52::52:

Rüzgar'ın kardesini oynayan cocukta cok tatlııııı :16:

dizi izlemeye doyamayanlar için tekrar kanald de :37:

perşembe günü ilk bölümü tam 3kere üst üste yayınlayarak bi rekor kırdılar..şimdi yine mi tekrar:53:...bişeyin de suyunu çıkarmasalar olmuyor yani:25:

Beğendim diziyi ilk bölümden sonra daha da gerilimli rayına oyurmuş olacak.Güzel seyretmeye değer :46:

bu spoiler şeysi nası yazılıyor kızzz?deyiverin hele eccik..:15::ssz:

Gacım :38:

Cevap panelinde renk seçeneği var ya,hani 'A' simgesiyle..
Ordan beyaz rengi seçip,o şekilde yazıyorsun tüyoları :34:

Back
X