• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam Kanal D

Hazal KAYA bu dizide değil. Bu dizi için konuşmadın sanırım.

Evet, oyunculukları süper olan da var olmayan da...

Mesela ben BEREN'i hiç beğenmem. Annemin ısrarları sonucu başladık biz bu diziyi izlemeye sonra ben müptelası oldum. Çünkü ben ya izlerim ya izlemem. Bölüm kaçırırsam uyuz olurum. :D

Düzenli olarak bir tek bunu izliyorum zaten. Takip ettiğim başka dizi yok... :34:

Hamile Derin'e irite olmuştum ben de...:35:

evet canım, bende son bölümlerde müptela oldum diziye, çok heyecanlı. Hazal Kaya'yı genel olarak değerlendirdim evet..
Diziye gelecek olursak Nurdan hanım öldü evet, Ali karakterini de çok sevdim üzüldüm ablasını kaybetti filan.

Bu arada Derin ve Rüzgar çifti balayına gidiyorlar ama dönüşleri olmayacak gibi.. akibetlerini merak ediyorum doğrusu Haldun Bey onlara nasıl bir oyun hazırladı :53::53::53:

Son düzenleme:
evet canım, bende son bölümlerde müptela oldum diziye, çok heyecanlı. Hazal Kaya'yı genel olarak değerlendirdim evet..
Diziye gelecek olursak Nurdan hanım öldü evet, Ali karakterini de çok sevdim üzüldüm ablasını kaybetti filan.

Bu arada Derin ve Rüzgar çifti balayına gidiyorlar ama dönüşleri olmayacak gibi.. akibetlerini merak ediyorum doğrusu Haldun Bey onlara nasıl bir oyun hazırladı :53::53::53:
Ya yabancı orijinal halini izleyenler bize tüyo versinler. Derin ve Rüzgar ölecekler mi? :43:

Beren Saati çözemedim, bir de Hazal Kaya'yı.. izleniyor evet ama yetenekten mi, sempatiklik mi, ekrana mı yakışıyolar anlayamadım. ikisi içinde oyuncu diyemiyorum.. çok yolları var..

Bazı kişilerin bir iki dizisi tuttumu bir şekilde Allah yürü ya kulum diyor. Ardından magazin falan filan şişirme bir popüleriteyle şöhret oluyorlar işte. İçlerinde kendini geliştiren var ama çoğunu yetenekli bulmuyorum bende .Yapımcılar bu oyuncuların kotarabileceği roller yazıp üzerlerine yatırım yapıyorlar. Sonra gelsin bölüm başı 35-40 bin lira..
Beren Saat'te yetenek var yine rolden role girebiliyor ama yüzünü çok eskitti. İnsanlar her yerde onu görmekten sıkıldı. Oynadığı rollere inanmamaya başladı. Ama Hazal Kaya için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O bence yukarıda bahsettiğim tip bir oyuncu :ssz:

Bu hafta İNTİKAM yayınlanmayacak galiba. :14:
Hayır, izlediğim tek dizi. Beklediğim tek dizi.
Uyuz oldum biraz...:47:

Bu hafta İNTİKAM yayınlanmayacak galiba. :14:
Hayır, izlediğim tek dizi. Beklediğim tek dizi.
Uyuz oldum biraz...:47:

yaaaaa evet ya öyle gibi..hiçbiyerde yeni fragman falan yok,kanal d'nin yayın akışından da bulamadım :47:

xxxx
İntikam, 2 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında sizlerle! xxxx

Diye bir şey gördüm.
Yok galiba bugün.

Son düzenleyen: Moderatör:
izlenme rekorları düşünce, direk 3.sezona geçtiler sanırım :))) 2. sezon ve 3. sezon karışık gidiyor gibi.

Ya ben Derin intikamını alacak diye düşünürken alamayacak mı yoksa?
Çok heyecanlı çok!

Orijinalini izleyenler spoiler yazabilirler mi?
:17:

Kanal D'nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Arzu Gamze Kılınç ve Zafer Algöz'ün paylaştıkları sevilen dizisi 'İntikam' bu akşam yayınlanacak final bölümünün ardından ekrana veda edecek.

[video=youtube;iB0aZx4p-rw]http://www.youtube.com/watch?v=iB0aZx4p-rw&feature=youtu.be[/video]

İşte final bölümünün konusu:

Yağmur, adalet için girdiği bu intikam savaşında yolun sonuna gelmiştir. Hayatını ondan çalanlara hak ettikleri cezayı vermek ve özgürlüğüne kavuşmak için son oyununu oynayacaktır. Yağmur'un gerçek kimliğini öğrenen Haldun ve Şahika ise, bu oyunda acımasız bir planla yerlerini alırlar.

Düğün günü herkes kılıçlarını kuşanır... Söylenen son yalanlarla, son hesaplaşmalarla ve son oyunla kıyamet gününe dönen düğün, herkesin kaderini değiştirecektir.

Back
X