• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam yada rezil etmek istiyorum?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Hiç bulaşma aldatma aldatmadır ne fark ederki

Ay arkadasi ne diyecek? Tuuu sana mi diyecek? Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim :KK66:

Arkadaşı öyle biri değil birşey demez tabi onu savunur birşey demesini beklemiyorum sadece doğruyu bilsin. Bana çok şanslısın çok düzgün biri diyordu birde

Sinirinizden böyle şeyler düşünüyorsunuz ama arkadaşı emin ol çok da umursamaz. Anlatsan ne olacak? Arkadaşı ayıp etmiş yanlış yapmış sen bunu hak etmedin diyip geçecek. Arkadaşlığını senin için bitirecek hali yok. Onlar dostluklarına devam edecekler. Hatta çoğu erkek bu cinsel amaçla aldatmayı normal buluyor. Haberi bile vardır belki takıldığı kızlardan. Birbirlerine övünerek anlatırlar bi de. Yani emin ol arkadaşına anlatınca zarar vermiş olmayacaksın .

Uzak mesafe birlikteliginde cinsellik odakli aldatildiginizi nasil anladiniz? Bazi kadinlar evliyken ayni evde yanibasinda bile olsa ihaneti hic farkedemezken siz uzaktan nasil ortaya cikardiniz merak ettim acikcasi.

Telefonunu karıştırdım ve itiraf etti. Muhtemeln bunu yapacağımı tahmin etmedi.

İntikam almaya değmez bence hiç kafanızı ağrıtmayın.

Ama illaki bir şey yazacağım diyorsanız iyi niyetli bir şekilde mesaj atın “hakkınızı helal edin siz iyi bir arkadaşsınız, sizinle hiçbir problem yaşamadım ama x bana ihanet etmeyecekti. Yine de her şey için sağolun” yazıp gönderin anlasınlar en azından sorunun ne olduğunu.

Boşverin

Back
X