• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam yada rezil etmek istiyorum?

Ayy bu konu sahibi beni fenaliklara soktu cidden. Henuz yuz yuze gelmedigi sevgilisine takti da takti, bi milyar konu acti. İlk iliskim dedi.

Kendisi 31 yasinda ve kimseyi hayatima sokmamakla iyi yapmisim diyor simdi de. E bacim keske 20 yasinda boyle adamlari hayatina alsaydin, bu yasinda aklin basinda olurdu saf saf gezinmez, seven erkegi ayirt edebilirdin.

Hani ilk buluşmada gece 1 miydi neydi mesaj gelmişti de öyle anlamıştı sonra kadın aramıştı falan. Bulamadım o üyeyi de konuları da.
Aaa evet anasına demişti sonra gerçeği öğrendim diye tekrar konu acmştı.. taktı adamı kfaya resmen 😳

Anlatınca arkadaşı da “vay zepevenk ne pis adammışsın sen çık hayatımdan” diyecek mi sanıyorsunuz? “Abi nasıl yakalandın yaaa hihoho” diye gülecekler eğlenecekler.
Konu sahibi arkadaşlarının bu konulardan habersiz olduğunu düşünüyor galiba ilk yaptıkları iş zaten gidip yaptığı işleri arkadaşlarıyla paylaşıp gülmek zaten habersiz değiller ki :)

Konu sahibi arkadaşlarının bu konulardan habersiz olduğunu düşünüyor galiba ilk yaptıkları iş zaten gidip yaptığı işleri arkadaşlarıyla paylaşıp gülmek zaten habersiz değiller ki :)
Hepimiz söyledik bunu ama arkadaşı öyle bir insan değil diye diye gitti konu sahibi.

Hepimiz söyledik bunu ama arkadaşı öyle bir insan değil diye diye gitti konu sahibi.
Bazı insanlara laf anlatmak su üstünde yürümek gibidir , üzüm üzüme baka baka kararır zaten arkadaşlarını çok mu temiz sanıyor ? Doğru bir o bu haltları yiyor arkadaşlarıda "aman arkadaşım ne kadar yanlış ve ahlaksızca kızarız ama böyle yaparsan aaa" falan diyorlardır:KK48: pollyannacılığa gerek yok.

Arkadaşı öyle biri değil birşey demez tabi onu savunur birşey demesini beklemiyorum sadece doğruyu bilsin. Bana çok şanslısın çok düzgün biri diyordu birde

Öyle diyecek tabi ama arkadaşının ne mok olduğunu biliyordur o, kimbilir ne hikâyeler anlattılar şimdiye kadar birbirlerine.

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Onemseme bile. Bu yazdigin satirlara harcadigin zamana yazik.

Konu sahibi 31 yaşına kadar iyi gelmiş valla. Fanusta mı büyüttüler ne?

Konu sahibi 31 yaşına kadar iyi gelmiş valla. Fanusta mı büyüttüler ne?
Konu sahibi 31 yaşında mı ? 31 yaşına gelene kadar bunları şimdi tecrübe etmesi çok üzücü , bazı insanlar vardır bildiğimiz şeyleri görmemiştir , yaşamamıştır ama kınamıyorum cidden üzüldüm bu yaşına kadar toy kalmasına .

Arkadaşına anlatmakla intikam almış olmuyorsunuz sadece kendinizi çok önemsiyor gibi gösterirsiniz.
Muhtemelen arkadaşı biliyordur kendisi anlatmıştır anlatmasa da anlaşılıyordur. Siz uzaktan çözmüşsünüz arkadaşları çoktan biliyordur.
Boşverin, kurtuldum deyip hayatınıza devam edin..

"cinsellik amaçlı aldatmak" ne demek ? aldatmak aldatmak değil midir ?
yahu insan bikaç aylık adamı her gün görse bazen bu kadar önemsemez. gerçekten hiç mi başka bir ilgi alanı yok acaba hayatında konu sahibinin?
bi de arkadaşına anlatıcak da rezil edicek adamı. pehhh.
en fazla adamla 2 goygoy geçerler, uzak mesafeli görüşmediğin kıza mı yakalandın diye.

Back
X