intikam

ben zaten kapalı bır bayanım...eşime güzel görünmek için saçımıda boyatırım evde makyajımıda yaparım ama evde sadece ona..dişardada başka şekilde kıskandırıyorum artık istemediği şeyleri giyiyorum,yalnız bıyerlere gıdıyorum benımde yapabıldığim bunlar..

adamı boşa bu işin intikamı falan olmaz, kıskandırmak falan laf, bu seferde şiddet falan uygularsa nolcak, yapmaz demesin kimse aldatma olayınada yapmaz deniyo ama olunca böyle kalıyoruz işte

ya nebileyim işte kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum...hiç bişey yokmuş gibi davranamıyorum işte..bende böyleyım ,süreklı kafasına kakarım yapmasaymış ben yapıyomuyum..2tane gül gibi yavrumuz var moralımız bozuk olsa bıle bızı guldurebılıyolar yavrularım benım ben gercekten onlar için hala bu adamlayım...ne yapayımm bende şaşırdım ...

intikam kotu bısey haklısınız ama ders vermem lazım bu adama kendım için değil çocuklarım için böyle bir yalancı babayımı örnek model alacaklar kendilerine...6senedir sürekli yalan varmiş hayatımızda ben bır ıkı falan sanıyodum ama bu adamın hayatı yalan olmuş ..her söylediğinde yalan var hep araştırıyorum ve yalan buluyorum..sizce haksızmıyım,çok zor durumdayım...

Ona en büyük cezayı boşanarak verebilirsiniz. Başka birşey gelmez elinizden. Boş yere kendinizi hırpalamaktan vazgeçin...

aslında güzel fikir

eşinin aklı kendisinde kalabilir ama hırs yapıp şüpelenmeyi saglarsa bu adam inadına yapmayacagı varsada yaparsa ben bşr yazıda okumuştum uzamndan eşlerinin aldattıgını düşünene erkekler heemn eşini aldatma eyilimine geçer diye yazıyordu egosunumu tatmin edicek acaba hiç akıl yok bu erkek milletinde

çok iyi anlıyorum canım kendi içinde şimdi fırtınalar çıkmazlar intikam arzuları çaresizlikler daha bir çok şey bende aynen böyleyim malesef

Kabullenmiş görünüyosunuz bu yazdıklarınızdan anlaşılıyor, kendinizi ikinci sınıf vatandaş yerine koymuşsunuz resmen. Kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum, evlatlarımız bizi güldürüyor filan. Gerçekten anlamak imkansız, kafasına kakmanızdan rahatsız oluyorsa aman sakın onu da yapmayın beyefendiye. Gününü gün etsin, siz bekleyin onu evde. Ya da araştırın hayatınız boyunca gene mi buluşacaklar diye. Aman sakın boşanmayın, sakın.(!!!!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…