• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
eşim beni aldattı ve hala yalanını sürdürüyo,sadece arkadaşlarmış falan.benden gizli kızla msjlaşıp sohbet etti..1aydır görüşmüyolar ben takıpteyım bu arada... ben evde adam benımle konuşmuyo diye yakınırken neyse ayrılmaya karar verdım ama yapamadım.oda istemedi bana yakınlık falan gösteriyo şuan..konuma gelırsek ben eşimden akılda kalıcı bır ıntıkam almak istiyorum....ama evlılığim devam edecek yanı sizden bana fikir vermenızı istiyorum ve hep beraber karar verelım bu adama nasıl bir ceza verebilirim ...benden soğumadan hatta bana bağımlı olsun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum...yardım edebilirmisiniz...

eşim beni aldattı ve hala yalanını sürdürüyo,sadece arkadaşlarmış falan.benden gizli kızla msjlaşıp sohbet etti..1aydır görüşmüyolar ben takıpteyım bu arada... ben evde adam benımle konuşmuyo diye yakınırken neyse ayrılmaya karar verdım ama yapamadım.oda istemedi bana yakınlık falan gösteriyo şuan..konuma gelırsek ben eşimden akılda kalıcı bır ıntıkam almak istiyorum....ama evlılığim devam edecek yanı sizden bana fikir vermenızı istiyorum ve hep beraber karar verelım bu adama nasıl bir ceza verebilirim ...benden soğumadan hatta bana bağımlı olsun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum...yardım edebilirmisiniz...

Yardım edemeyiz. İntikam nasıl alınır ki? Sizin durumunuzda birilerini kullanarak alabilirsiniz ancak. Kocanızı mı aldatacaksınız? Onu terk mi edeceksiniz?

Beyninizi bunlarla doldurmaktan vazgeçin. İlişkinize odaklanın, eşinize güvenmeye çalışın. O istemediği müddetçe kimse bağlayamaz size....

Sakın intikam gibi düşüncelere kendinizi kapdırmayın.
İki yolunuz var,ya boşanırsınız ya da evliğinizi kurtarma yolunu seçer,devam edersiniz.
Ben de aldatıldım,boşanmayı seçdim,iki çocuğumla hayatıma devam ediyorum.
Aklın yolu birdir,kararınızı verin ve uygulayın derim.

1. İntikam alacaksınız
2. Size soğumayacak; aksine kör kütük bağlanacak

Bu iki maddeyi bir arada sunan bir formül bulursanız, her konuda, herkese karşı kullanmak isterim :)

İntikam, karşıdakini kötülükle cezalandırmak demektir. Kötülük karşısında da hiçbir aklı-ı selim insan size bağlanmaz..
:31:

Son düzenleme:

Yardım edemeyiz. İntikam nasıl alınır ki? Sizin durumunuzda birilerini kullanarak alabilirsiniz ancak. Kocanızı mı aldatacaksınız? Onu terk mi edeceksiniz?

Beyninizi bunlarla doldurmaktan vazgeçin. İlişkinize odaklanın, eşinize güvenmeye çalışın. O istemediği müddetçe kimse bağlayamaz size....

kesinlikle onu aldatmak gibi fikrim yok....benimki onunla oynamak yada ne bılım bır fıkır ışte zaten benım hıç bı fıkrım yok...zaten ne yapıcağımıda bilmiyorum şuan bi çok istekli davranıyorum ona ama 4aksamdırda ayrı yatıyorum...ben problem yaşıyorum zatennn birazda o çeksin istiyorum..

kesinlikle onu aldatmak gibi fikrim yok....benimki onunla oynamak yada ne bılım bır fıkır ışte zaten benım hıç bı fıkrım yok...zaten ne yapıcağımıda bilmiyorum şuan bi çok istekli davranıyorum ona ama 4aksamdırda ayrı yatıyorum...ben problem yaşıyorum zatennn birazda o çeksin istiyorum..

Hata üstüne hata yapıyorsunuz. Onu kendinizden uzaklaştırarak cezalandıramazsınız. O sizden ayrı yatarken kafanızda kırk tilki vardır, konuşuyor mu? görüşüyor mu diye.

Onu sevginizle cezalandırmayı düşündünüz mü? Affederek belki utandırabilirsiniz. Vicdan azabı duyar, ben nasıl bir pisliğim ama yüce gönüllü bir karım var diye....

böyle oyunlara başvurmayın bence.ya ayrılın ya da yuvayı kurtaracak çözümler üretmek için uğraşın.sizin dediğiniz gibi hem intikam alacak hemde kendine bağlayacak bi formulün bulunduğnu zannetmiyorum

Hata üstüne hata yapıyorsunuz. Onu kendinizden uzaklaştırarak cezalandıramazsınız. O sizden ayrı yatarken kafanızda kırk tilki vardır, konuşuyor mu? görüşüyor mu diye.

Onu sevginizle cezalandırmayı düşündünüz mü? Affederek belki utandırabilirsiniz. Vicdan azabı duyar, ben nasıl bir pisliğim ama yüce gönüllü bir karım var diye....

aynı odada yatıyoz ondan sorun yok sadece yataklar ayrı..daha önce denemiştim ve yine yaptı bu 3ü ve son şansı bunuda bılıyodur umarım...2yavrum var ben de sizin düşündüğünüz gibi tatlı intikamlardan bahsediyorum..önceden yaptım ama eksikmi yaptım acaba...bir sorum olacak bir erkeğe karısına sevgi ve ilgi göstermesi nasıl öğretilir...bak bunu yazarken aklıma bişey geldi benim eşim sert bi tiptir bana karsı asla baskalarının yanında bana canım askım demez yada sevgısını gosterecek baska bır sey bunları yaparsa belkı bende guzel bı ıntıkam almış olabılırım...ben bunları yapmasını ona söyledim ama yapmadı,nasıl yapmasını sağlayabilirim kızlar yanı böyle şeyler demek istedim tatlı intikam..

Dusuncenızı dogru bulmuyorum..eger esınızde pısmanlık varsa uzatmayın mesafenın dozunu ayarlayın..sızın yasadıgınızı yasasaydım sanırım buyuk konusmuyorum ama bosanırdım..cunku bır daha yapmayacagı mechul..ve bu mechul sızı kemırdıkce bıtırecek..o yuzden bır sans verın sonrasında aynıysa o zaman gıdısat bellı...

Dusuncenızı dogru bulmuyorum..eger esınızde pısmanlık varsa uzatmayın mesafenın dozunu ayarlayın..sızın yasadıgınızı yasasaydım sanırım buyuk konusmuyorum ama bosanırdım..cunku bır daha yapmayacagı mechul..ve bu mechul sızı kemırdıkce bıtırecek..o yuzden bır sans verın sonrasında aynıysa o zaman gıdısat bellı...

eşinize kız abı dıye hıtap etse yanı çok msjlaşıp konuşmuşlar ama sevgili değiller aralarındada hiç duygusalllık olmamış öyle söylüyolar yinede ayrılırmıydınız ..cevabınızı beklıyorum düşünerek ve açık olursanız sevınırım..lütfenn..

Evliliği kurtarmak icin yapılabilecek en güzel şey bence, harika bir fikir arkadasım kutluyorum seni..:kkk:

eşinize kız abı dıye hıtap etse yanı çok msjlaşıp konuşmuşlar ama sevgili değiller aralarındada hiç duygusalllık olmamış öyle söylüyolar yinede ayrılırmıydınız ..cevabınızı beklıyorum düşünerek ve açık olursanız sevınırım..lütfenn..

Oyle soyluyolarsa oyle olduguna inan, yalan soyluyorsa eger zaten Rabbim bunun hesabini soracak bu konuda icin rahat olsun.
Belki kizin gercekten bir derdi vardi ve esinizi abi olarak gordugu icin ondan fikir sormustur. Aralarinda ne gecti bilemeyiz,
ama herseyi goren duyan bilen Rabbimiz var. O herkesin hatasinin hesabini soracak eger.
Sen esinle arani duzeltmeye bak, tadini cikar hayatinin, burda takili kalarak esinden cok kendine zarar verirsin.

eskisinden daha bakımlı olarak sizi kıskanmasını sağlayabilirsiniz.eşiniz size belli etmese bile bence her erkek eşlerini eskisinden daha bakımlı görünce hoşlarına gitse bile dışarıdaki gözlerden kıskanırlar....

adam eve gelmeden nescafe banyosu yap,sana her temas ettiğinde kafeinden dolayı otomatik olarak bağımlın olur :37: eee sanaldan anca bu kadar yardım olur :51:

bu olanları unutup ona güvenmeyı istiyorum ,yapamıyorum,olmuyor aklımdan çıkmıyor..her söylediği yalanmış gibi gelıyo ..üstelik ben çabalıyorum bı danışmana gitmek istedim sen çocullara bak ben gidicem dedim..yok ne işe yarıcakmış benım elımdeymış ben istesem olurmuş...ilaç vericek uyku yapıcak iyice kötü olacaksın dıyo..zaten uykuyu sevıyorum...

bu olanları unutup ona güvenmeyı istiyorum ,yapamıyorum,olmuyor aklımdan çıkmıyor..her söylediği yalanmış gibi gelıyo ..üstelik ben çabalıyorum bı danışmana gitmek istedim sen çocullara bak ben gidicem dedim..yok ne işe yarıcakmış benım elımdeymış ben istesem olurmuş...ilaç vericek uyku yapıcak iyice kötü olacaksın dıyo..zaten uykuyu sevıyorum...

Bu 3. ve son şansı yazmışsın umarım yanlış anlamadım diğer 2 olayda da aynı kız mı vardı? Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun canım ekonomik özgürlüğün var mı çalışıyor musun?

Bu 3. ve son şansı yazmışsın umarım yanlış anlamadım diğer 2 olayda da aynı kız mı vardı? Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun canım ekonomik özgürlüğün var mı çalışıyor musun?

1.sı baska kızdı aynı boyle bı vakaydı..2.sı bu kızdı nefret edıyorum bu kızdan soylemıştım ona bıdaha eşimle konuşma dıye yıne konuştu ve bu sefer çok sert davrandım...ve hala konuşabiliyodu yuzsus..eşim konuşmak istemıyo kendını haklıda gormuyo ama kesınlıkle duygusal bısey yok dıyo bılemıyorum kafam çok karışık..

Canim benim, senin biraz zamana ihtiyacin var.
Kolay degil sineye cekmeye calistiklarin. Rabbim yardimcin olsun.
Ben bu gunleri atlatabilcegine inaniyorum. Sen bunlarin ustesinden gelirsin.

Back
X