intikam

Oyle soyluyolarsa oyle olduguna inan, yalan soyluyorsa eger zaten Rabbim bunun hesabini soracak bu konuda icin rahat olsun.
Belki kizin gercekten bir derdi vardi ve esinizi abi olarak gordugu icin ondan fikir sormustur. Aralarinda ne gecti bilemeyiz,
ama herseyi goren duyan bilen Rabbimiz var. O herkesin hatasinin hesabini soracak eger.
Sen esinle arani duzeltmeye bak, tadini cikar hayatinin, burda takili kalarak esinden cok kendine zarar verirsin.

kızın değilde eşimin derdinden yararlanmış galıba eşimin kız kardeşi istemedikleri biri ıle evlendi,bu kızda esime diyo senın kardeşin boyle yapmıs herkes bunu konuşuyo dıyo..eşiminde yarası bu ısyerınde kımseye anlatmamıs bu olayı kız boyle deyınce,kıza sureklı bunu sormus arkamdan kım konuştu bılmek ıstedım dıyo..ben bunları duyunca iyice sinirlendim benimle bile bu konuyu konuşmaz eşim 3kız kardeşiylede konuşmuyo küs bu kız nıye boyle yapmış hala anlamıyorum bı erkeğe boyle bısey denırmı..

eşinize kız abı dıye hıtap etse yanı çok msjlaşıp konuşmuşlar ama sevgili değiller aralarındada hiç duygusalllık olmamış öyle söylüyolar yinede ayrılırmıydınız ..cevabınızı beklıyorum düşünerek ve açık olursanız sevınırım..lütfenn..
bakın ben sıze kızmıyorum aksıne yasadıklarınız ıcın uzgunum bende evlı bır kadınım,ne olacagımız bellı degıl.. duygusallık yokmus dıyorsunuz ama esınızden ıntıkam almak ıstıyorsunuz..tamam abı dıyormus o zaman sorun yoksa nıye bu kadar nefret dolusunuz...evet sorunuza gelırse ben bosanmam bu durumda madem abı kardes ılıskısı var,ama aslaaaaaaa musade etmem mesajlasmasına,konusmasına..ne munasebet canım msj lasıyorlar..evlı adam sonnucta..amaa ısın ıcınde duygusallık varsa Allaha yakın bana uzak olsun...hoscakalın

3. kez aldatıldıktan sonra boşanmayacaksanız eğer yatağınızı ayırmak kadar normal birşey var mı.. iyi yapıyorsunuz...... Hasbinallahhhh....!

bakın ben sıze kızmıyorum aksıne yasadıklarınız ıcın uzgunum bende evlı bır kadınım,ne olacagımız bellı degıl.. duygusallık yokmus dıyorsunuz ama esınızden ıntıkam almak ıstıyorsunuz..tamam abı dıyormus o zaman sorun yoksa nıye bu kadar nefret dolusunuz...evet sorunuza gelırse ben bosanmam bu durumda madem abı kardes ılıskısı var,ama aslaaaaaaa musade etmem mesajlasmasına,konusmasına..ne munasebet canım msj lasıyorlar..evlı adam sonnucta..amaa ısın ıcınde duygusallık varsa Allaha yakın bana uzak olsun...hoscakalın

bende sizin gibi düşünüyorum,ama ozamanlar bocaladığını ve ilk konuştuğu kıza bıseyler hıssettını soyledı,bunları söylediğinde aradan uzun zaman geçmişti ve 2.vakasında geçmişide sorduğumda söylemişti ve ben 2.kızıma hamıleydım bunları öğrendiğimde bırakıp gidecektım benı kandırdı...şuanda bu kızla öyle bişey yok diyo..amaan bıktım bu adamdan yaptım aldattım desede bıtırsem dıyorum bazen..çok sinir bozucu bi durum kımsenın basına gelmesin böylesi..

3. kez aldatıldıktan sonra boşanmayacaksanız eğer yatağınızı ayırmak kadar normal birşey var mı.. iyi yapıyorsunuz...... Hasbinallahhhh....!

bende suçluyum..ayrılamıyorum..2çocuk var şuan annem babam ayrılmamı istemez herhalde söylesem ayrılmak istediğimi bana kızabılırler bile....

bende suçluyum..ayrılamıyorum..2çocuk var şuan annem babam ayrılmamı istemez herhalde söylesem ayrılmak istediğimi bana kızabılırler bile....

Yok ben sizin yatağınızı ayırmanızı doğru buldum.. madem boşanmak gündeminizde yok, o halde böyle ceza vermek iyi.. hiçbirşey olmamış gibi koyun koyuna yatmanız abest olurdu zaten.. yanlış anladınız beni :40:

bende sizin gibi düşünüyorum,ama ozamanlar bocaladığını ve ilk konuştuğu kıza bıseyler hıssettını soyledı,bunları söylediğinde aradan uzun zaman geçmişti ve 2.vakasında geçmişide sorduğumda söylemişti ve ben 2.kızıma hamıleydım bunları öğrendiğimde bırakıp gidecektım benı kandırdı...şuanda bu kızla öyle bişey yok diyo..amaan bıktım bu adamdan yaptım aldattım desede bıtırsem dıyorum bazen..çok sinir bozucu bi durum kımsenın basına gelmesin böylesi..

tovbe tovme adama bak yahu,bu ne sınır bozucu muallaktır...evet yatagını ayırman ıyı ,hep bız yapıcı oluyoruz ama gururluda olmamız lazım..Allah yardımcın olsunn,yuva yıkanın yuvası olmazmıs ınan...

aynı odada yatıyoz ondan sorun yok sadece yataklar ayrı..daha önce denemiştim ve yine yaptı bu 3ü ve son şansı bunuda bılıyodur umarım...2yavrum var ben de sizin düşündüğünüz gibi tatlı intikamlardan bahsediyorum..önceden yaptım ama eksikmi yaptım acaba...bir sorum olacak bir erkeğe karısına sevgi ve ilgi göstermesi nasıl öğretilir...bak bunu yazarken aklıma bişey geldi benim eşim sert bi tiptir bana karsı asla baskalarının yanında bana canım askım demez yada sevgısını gosterecek baska bır sey bunları yaparsa belkı bende guzel bı ıntıkam almış olabılırım...ben bunları yapmasını ona söyledim ama yapmadı,nasıl yapmasını sağlayabilirim kızlar yanı böyle şeyler demek istedim tatlı intikam..

Arkadaşım tensel temas bazen kırgınlıkları yok eder. Ha aynı odada yatmışsın ha salonda yatmış ne farkeder? Affettiysen arkasında dur, gerçekten affet; -mış gibi yapma yani.

O saydığın örneklerin hicbirini yaptıramazsın. Eğer içinden gelmiyorsa yapmaz. Bir de bunlar intikam değil ki; erkeği değiştirme çabası. Ya onu öyle kabul edeceksin ya da alıştıracaksın. Sen söyleyeceksin ki onun da önce kulağı alışsın. Adam huzurlu bi eve gelsin. Karım beni sarıp sarmalıyor desin.

bu olanları unutup ona güvenmeyı istiyorum ,yapamıyorum,olmuyor aklımdan çıkmıyor..her söylediği yalanmış gibi gelıyo ..üstelik ben çabalıyorum bı danışmana gitmek istedim sen çocullara bak ben gidicem dedim..yok ne işe yarıcakmış benım elımdeymış ben istesem olurmuş...ilaç vericek uyku yapıcak iyice kötü olacaksın dıyo..zaten uykuyu sevıyorum...

Danışmana gitmek istemek çaba göstermek demek değildir. Kendin de yapabilirsin. Sakin olarak, mantıklı yaklaşarak... Eşin de sana güvenmiyor şuanda; ne söylerse söylesin sen yalan gibi algılayacağın için o da içine kapanacak. Onu sar ki seni en yakını gibi görüp ne var ne yok anlatabilsin.

eşim beni aldattı ve hala yalanını sürdürüyo,sadece arkadaşlarmış falan.benden gizli kızla msjlaşıp sohbet etti..1aydır görüşmüyolar ben takıpteyım bu arada... ben evde adam benımle konuşmuyo diye yakınırken neyse ayrılmaya karar verdım ama yapamadım.oda istemedi bana yakınlık falan gösteriyo şuan..konuma gelırsek ben eşimden akılda kalıcı bır ıntıkam almak istiyorum....ama evlılığim devam edecek yanı sizden bana fikir vermenızı istiyorum ve hep beraber karar verelım bu adama nasıl bir ceza verebilirim ...benden soğumadan hatta bana bağımlı olsun istiyorum çok şey istiyorum biliyorum...yardım edebilirmisiniz...[/QUOTE

Acılardan intikam hissi çıkarmamak, yüksek bir ahlak meziyetidir. (Bugün gazetede okudum)
Ammmaaaa..Akıl başa getirilebilir.

Bence...
Bilemiyorum nasıl bir kadınsın ama..
Kendine biraz daha baksan, makyajına, kıyafetine, fiziğine biraz daha dikkat etsen..Aslında dikkat çeksen, özellikle evin içinde..
Şöyleee alımlı, çalımlı.
Ama yatak odasında icraat olmasa..
Kocayı dibine düşürsen..Aklı başına gelene kadar..
Bağımlı olur mu? olmaz mı?

1. İntikam alacaksınız
2. Size soğumayacak; aksine kör kütük bağlanacak

Bu iki maddeyi bir arada sunan bir formül bulursanız, her konuda, herkese karşı kullanmak isterim :)

İntikam, karşıdakini kötülükle cezalandırmak demektir. Kötülük karşısında da hiçbir aklı-ı selim insan size bağlanmaz..
:31:

çok doğru katılıyorum...

aynı odada yatıyoz ondan sorun yok sadece yataklar ayrı..daha önce denemiştim ve yine yaptı bu 3ü ve son şansı bunuda bılıyodur umarım...2yavrum var ben de sizin düşündüğünüz gibi tatlı intikamlardan bahsediyorum..önceden yaptım ama eksikmi yaptım acaba...bir sorum olacak bir erkeğe karısına sevgi ve ilgi göstermesi nasıl öğretilir...bak bunu yazarken aklıma bişey geldi benim eşim sert bi tiptir bana karsı asla baskalarının yanında bana canım askım demez yada sevgısını gosterecek baska bır sey bunları yaparsa belkı bende guzel bı ıntıkam almış olabılırım...ben bunları yapmasını ona söyledim ama yapmadı,nasıl yapmasını sağlayabilirim kızlar yanı böyle şeyler demek istedim tatlı intikam..

Arkadaşım sen bu adama 2 defa şans vermişsin yanlış anlamadıysam yani seni iki defa aldatmış. birinci hata eştendir ikinci hata sendendir. bunu gören adam 3üde yapar 4üde. Çünkü görüyorki sen nasıl olsa affedeceksin her defasında. bence tekrarlanmasını beklemeden kurtul derim tabi en iyisini yine sen bilirsin...

Bu kadar vukuata rağmen hâlâ evliliğinizi devam ettirecekseniz onu yoksayarak yaşamaya devam edin.
Verebileceğiniz en güzel ceza bu olabilir.
Yoksaymak derken her istediğinizi yapın demiyorum.
Sadece herhangi biri gibi davranın.

İNTİKAM:47:
Eşin sabah işe giderken bugün kuaföre gidicem ararsan ulaşamaya bilirsin dersin o gün kendiine bakım yaptığını anlar ...(Saçlar -makyaj-tırnaklar) harika bi görüntün olur
akşam da elbise giyip evde topuklu ayakkabı giyebilirsin ama herşey normalmiş gibi davranırsın zaten kıyafet çok güzel olur saçlar süper olmuştur şaşırır...
akşamda çok seksi gecelik giyersin parfüm sıkarsın .. o istesede sen istemzsin (bunu 1 hafta dene )En büyük intikam evde kendine acayip bakan eşi var ve eşine dokunamıyo...( gece yatarken kitap oku onun senden hiç beklemediği şeyler yap bu onun dikkatini çekmesini sağlayacaktir.)
Bu arada yaptığın herşeyi sadece kendin için yaptığını söyle ...

İNTİKAM:47:
Eşin sabah işe giderken bugün kuaföre gidicem ararsan ulaşamaya bilirsin dersin o gün kendiine bakım yaptığını anlar ...(Saçlar -makyaj-tırnaklar) harika bi görüntün olur
akşam da elbise giyip evde topuklu ayakkabı giyebilirsin ama herşey normalmiş gibi davranırsın zaten kıyafet çok güzel olur saçlar süper olmuştur şaşırır...
akşamda çok seksi gecelik giyersin parfüm sıkarsın .. o istesede sen istemzsin (bunu 1 hafta dene )En büyük intikam evde kendine acayip bakan eşi var ve eşine dokunamıyo...( gece yatarken kitap oku onun senden hiç beklemediği şeyler yap bu onun dikkatini çekmesini sağlayacaktir.)
Bu arada yaptığın herşeyi sadece kendin için yaptığını söyle ...

Kocası ne diycek biliyo musun? "2 çocukla hangi kuaföre gidicen pardon?" biri kucağında biri elinde :)

ya ben bayanlardaki bu intikam isteğini anlamıyorum cidden yani sevgili ya da koca böyle bağlanır mı bir insana tam tersine daha da uzaklaşır. Arkadaşım bu insan ilk değil, iki defa aldatmış istediğin kadar ayrı yataklarda yatıyorum falan de aynı çatı altındasınız. Yemeği pişiyor, çamaşırı yıkanıp ütüleniyor, çocuklara bakılıyor adam da geliyor yatıyor gidiyor bu yanii. Eşiniz sizden ayrı yatarken hiç mi sizi istemiyor, çağırmıyor. İntikam yerine öncelikle kendinize güveninizi kazanın. Ya o evde durmayacak, boşanacaksınız ya da o evdeyseniz affettiyseniz yakın olacaksınız uzaklaştırmakla daha çok aldatmaya itersiniz. Arkadaşların dediği gibi bakımlı olun, çocukları bırakacağınız biri varsa arkadaşlarınızla vakit geçirin kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi,sizin de çevreniz olduğunu idrak etsin.. Ama nereye kadar surat yapacaksın, yaklaşmayacaksınız bu da eşinizin bahanesi olacak.

tatlım kıskandırmlsn tek yolu bu .
Önce al karşına konuş madem beni aldttın bundan sonra nasıl davranacğma da karşma de eğer ki devm etmesni istysn!!
Her zamankndn daha açık gyn dışarı falan çkrkn kendne çoook özen göster ve çocuklrnı brne brkp gezmeye gt özellkle onun evde olduğu günlerde kendne alşverş yap nerdeydn dye de sorrsa sen bana hesp veryomuudun dersn

tatlım kıskandırmlsn tek yolu bu .
Önce al karşına konuş madem beni aldttın bundan sonra nasıl davranacğma da karşma de eğer ki devm etmesni istysn!!
Her zamankndn daha açık gyn dışarı falan çkrkn kendne çoook özen göster ve çocuklrnı brne brkp gezmeye gt özellkle onun evde olduğu günlerde kendne alşverş yap nerdeydn dye de sorrsa sen bana hesp veryomuudun dersn

Açık giyinince, çocuklarını bırakıp gezmeye gidince değer kaybetmez mi?
O herşeyden önce bir anne.
Eşi onu aldattı diye küçülmesi gerekiyor mu?
Açık giyinmek, hesap vermemek, o yokken dışarı çıkmak falan, bana çok basit geliyor bunlar..
Gerçekten işe yarar mı?

Arkadaşım sen bu adama 2 defa şans vermişsin yanlış anlamadıysam yani seni iki defa aldatmış. birinci hata eştendir ikinci hata sendendir. bunu gören adam 3üde yapar 4üde. Çünkü görüyorki sen nasıl olsa affedeceksin her defasında. bence tekrarlanmasını beklemeden kurtul derim tabi en iyisini yine sen bilirsin...

arkadaşim kanıtlayamıyorumkı ikiside sadece arkadaşız diyo kız buna abı diyo bende.ikisindede boyleydı bende acaba gerçekmı diyolar dıyede dusunuyorum..dün aksam yıne sordum madem arkadaştınız hergun 5.10msj atmıssın ne yazdınız dıye havadan sudan diyo çozemedım bu işi ya tükendim resmen...

arkadaşim kanıtlayamıyorumkı ikiside sadece arkadaşız diyo kız buna abı diyo bende.ikisindede boyleydı bende acaba gerçekmı diyolar dıyede dusunuyorum..dün aksam yıne sordum madem arkadaştınız hergun 5.10msj atmıssın ne yazdınız dıye havadan sudan diyo çozemedım bu işi ya tükendim resmen...

Back
X