intikam

beni yarı yolda bırakan aptal sevgilim kızlar içim yanıyo ve intikam alıcam önce teline virüs göndericem bi güzel kapansın teli ikincisi kızı arıyıp söylicem yaptıklarını ailesinede rezil edicem yarı yolda bırakıp kaçmak neymiş görsun bana attığı tum msjları evleniceği kıza göndericem ve nikah günü ona bi hediye göndericem nikh salonuna çok muhteşem bi şey olucak :KK62:dalga geçmek neymiş görsün bakalım :KK53:kötülük neymiş görsun pişman edicem onu rahat bırakmıycam :KK62:içimdeke tum iyilikleri öldurdu ben mutsuzum oda mutsuz olsun :KK42:duygularla oynamak neymiş görucek onu hiç rahar bırakmıcam içimin acısı geçene kadar

Onurlu dur biraz
Adam seni istememiş, sevmemiş, hayatına yapışmanın ne alemi var
İntikam dediğin bu şeyler anca arkandan güldürmeye yarar

Bunları yaparsan kız daha çok bağlanır eski sevgiline. Sen kiskanc ayırmaya çalışan kötü kalpli kız olursun.
Ayrıca o kızın ne suçu var ki ? Onunla seni aldattı mi ? Senden ayrılıp mi o kızı buldu?

Off çok fena. Kahrolur kesin. Hatta nikah salonuna göndereceğin şey (ne olduğunu da merak ettim) yüzünden nikah masasından kaçabilir.
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok. :)

kendini küçültürsün onun karşısında basitlikten başka brşey değil bu yazdıkların

hahahha hayırlı olsun vatana millete ozman:))) neyin kafası bu adam daha da baglanır kıza çocuk gibi davranma bitmişse bitmiştir gerisi ayrıntı

beni yarı yolda bırakan aptal sevgilim kızlar içim yanıyo ve intikam alıcam önce teline virüs göndericem bi güzel kapansın teli ikincisi kızı arıyıp söylicem yaptıklarını ailesinede rezil edicem yarı yolda bırakıp kaçmak neymiş görsun bana attığı tum msjları evleniceği kıza göndericem ve nikah günü ona bi hediye göndericem nikh salonuna çok muhteşem bi şey olucak :KK62:dalga geçmek neymiş görsün bakalım :KK53:kötülük neymiş görsun pişman edicem onu rahat bırakmıycam :KK62:içimdeke tum iyilikleri öldurdu ben mutsuzum oda mutsuz olsun :KK42:duygularla oynamak neymiş görucek onu hiç rahar bırakmıcam içimin acısı geçene kadar
yerinde olsam kötülüğü değil sukuneti ve onurlu duruşu seçerdim. Yalnızca kendine zarar vereceksin emin ol ;)

nikahına kara çelenk gönder,tam evet dediği anda çelenk parçalansın içinden sen çık..
hızlı adımlarla masaya git ve okkalı bir tokat patlat suratına,he bu arada da adi eşek demeyi unutma:)

bak bu plan tutar:)

Kız varoş git bir de nikah salonundan damadı kaçır bari :D
Kız da der benim kocişimi neler istedi de benimle evlendi.
Ben kaptım onu ben ben ben :D :D

Çok yanlış şeyler bunlar
Nerde senin hayatın ? herşeyi ona kurmuş planlamışsın
Sakın yapma pişman oalcağın şeyler

Back
X