Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok büyük plan yapıyosunuz ustasnız yapın çok deneyimlisiniz belliki mucizeleri yapın gözlerimiz kamaşsın sormayın ya garip çok garip evet yeni üye olarak ev aletleri yada ne biliyim buna benzer bi konu açmam lazımdı bu konuları yada buna benzer konular prolara yakışırböyle anaokulu çocuğu kıvamında planlarla intikam alınırsa bi mucize yaşanmış olur.
yeni üye ve ilk konusu bu konu olunca bi garip geldi de bi bana garip gelmiş o daha da garip![]()
çok komik hanımefendi doğru yalnız bi kontrol edin kendinizi zira sizin devrelerde pek normal değilHahaha çok fazla Türk filmi izlemekten bir neslin beyninde ki devreler yandı. .
olay yeni ya da eski olmak değil bu basit ve komik plan ile kendini rezil etmeyi düşünen üyenin yeni uye olduğunu görünce kk ile dalga geçmeye gelen bir erkek uye sandım. ha dedim yine kezban icerikli bir konu acmislar.evet çok büyük plan yapıyosunuz ustasnız yapın çok deneyimlisiniz belliki mucizeleri yapın gözlerimiz kamaşsın sormayın ya garip çok garip evet yeni üye olarak ev aletleri yada ne biliyim buna benzer bi konu açmam lazımdı bu konuları yada buna benzer konular prolara yakışır
hiçbir şey yapmazsan kader senin intikamını alırbeni yarı yolda bırakan aptal sevgilim kızlar içim yanıyo ve intikam alıcam önce teline virüs göndericem bi güzel kapansın teli ikincisi kızı arıyıp söylicem yaptıklarını ailesinede rezil edicem yarı yolda bırakıp kaçmak neymiş görsun bana attığı tum msjları evleniceği kıza göndericem ve nikah günü ona bi hediye göndericem nikh salonuna çok muhteşem bi şey olucakdalga geçmek neymiş görsün bakalım
kötülük neymiş görsun pişman edicem onu rahat bırakmıycam
içimdeke tum iyilikleri öldurdu ben mutsuzum oda mutsuz olsun
duygularla oynamak neymiş görucek onu hiç rahar bırakmıcam içimin acısı geçene kadar
bu plan değilki sinirle yazdğm bi kaç şey nasıl plan yapıcağmı çok iyi biliyorumolay yeni ya da eski olmak değil bu basit ve komik plan ile kendini rezil etmeyi düşünen üyenin yeni uye olduğunu görünce kk ile dalga geçmeye gelen bir erkek uye sandım. ha dedim yine kezban icerikli bir konu acmislar.
Bu plan ile bırak intikam almayi kendine güldurursun milleti.
vallahi ben dalga gecilmek için açılan bir konu sandım.
tanıyıp bilmediğiniz bi insana basit diyecek kadar basitsiniz kaliteniz yeterince ortada şuanBinicem eski sevgilime vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Bunlar yetmesin bir de git salonda yap yapacağını.
Ne basitsiniz ya
yapıyorum yaparımda peki lütfen siz leveli yükseltin görelimEe istediğini yap bize ne ? İntikam iyidir bazen ama bu seviye çok düşük![]()
valla konuştuğum profesyonel sümüklünün pç olduğunu nerden biliyim eks olmadım hiçbizamanvalla benim evleneceğim adamın eksi beni arasa ve ağzına geleni saysa. seninle eğlenmiş benimle evlenior güle güle şekerim derim
sorun ayrılma değil zaten niyetin suistimali adice aldatılmaNeden ki? Erkekler sizden ayrılamaz mı?
varoş derken varoşvari yorumlarınızı kendinize saklayın ayrıca siz neye dayanarak hakaret etme hakkını kendinizde görüyosunuz saygılı olunKız varoş git bir de nikah salonundan damadı kaçır bari
Kız da der benim kocişimi neler istedi de benimle evlendi.
Ben kaptım onu ben ben ben![]()
![]()
Bu intikam planını gerceklestirirsen asıl sen komik duruma düşeceksin..burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz eleştiriye yada karşı fikre tahammülün yoksa birdaha konu açma bence..çok komik hanımefendi doğru yalnız bi kontrol edin kendinizi zira sizin devrelerde pek normal değil