intikam

myflower75 siz yardımcı olmuyosunuz yaptığınız alaylı yoruma bakın çok şükür devrelerim sağlam fırsatım olsaydı gösterirdim size ve normal eleştiriye açığım alaya ve dalgaya değil !konu açıp açmama konusunda sizden fikir istemedim kendinize saklayın
Ooo ok..ok...sakin sakin..gidin alın intikam filan tamammm...

Ben yapardım sanırım, öyle Allaha havale edip önüne baksaina izin vermem. Önce bana yapılanı yaşasın, sonra bulsun allahindan. Ama sende filmmi yaziyosun napiyosun kız uçma

Ben yapardım sanırım, öyle Allaha havale edip önüne baksaina izin vermem. Önce bana yapılanı yaşasın, sonra bulsun allahindan. Ama sende filmmi yaziyosun napiyosun kız uçma
ohh beni anlayan çıktı sonunda sağol canım evet bisey yapmadan rahat olamıycam yaşadığım acıyı yaşasın zaten Allah'a havale ettim ama napıyım film değilde:) varsa bişey sende fikir ver

eğer bu söylediklerini yaparsan, eski sevgilin senden iyi ki ayrılmışım der.Birlikte olduğu kız eski sevgiline daha çok yapışır,( yok ayrılacaklarını falan mı sandın? o karakterli insanların yapacağı şey)
onu asla ailesine rezil edemezsin, çünkü herkes çocuğunu korur ve onlarda derler ki, iyi ki böyle cazgır bi kızdan ayrılmışın,
sonuç itibarıyla sadece kendini rezil etiğinle kalırsın, herşeyde hayır varmış de ve önüne bak, belki daha iyisini bulacaksın ne diye dünyada son erkek kalmış gibi hareket ediyorsun.

Drykn canım evet ama ben ondan nefret ediyorum sevgi değil karaktersiz aşağılık ne hali varsa görsün umrumda değil ama bunu yediremiyorum bu şekilde kandırılmayı ve dünyada tek erkek kalsa yinede öyle kanıbozuk bi insanı istemem

valla benim evleneceğim adamın eksi beni arasa ve ağzına geleni saysa. seninle eğlenmiş benimle evlenior güle güle şekerim derim
bide burda fikirlerimiz değişiyo benim sevgili olduğum benimle evlenme planları kuran bi adamın hatta nişanlı eksi beni ararsa o adama defol ol eksine git derim midem almaz o insanı şekerim

member: 734957"]Level atlıyorum ve seni görmezden geliyorum ce eeee:KK71::KK25::confused:[/QUOTE] ce eee senin atlıycağın level ancak bu kadar olur senin anlamsız yorumuna ihtiyacım yok konumdan çıkabilirsin

yok bence ali kıran baş kesenlik buradakilere yakışır siz yorum kurallarını bilmiyosunuz fikir belirtmek ayrı alay hakaret ve burda gelip sözde çok havalı ne olduğu belirsiz cümle yazmak ayrı herkes haddini bilerek yorum yapsın istemeyenleri zorla çağırmadım buraya kimsenin hakaretvari yorumlarını dinlemeye gelmedim

Gerçek bir dahisin.
Terkedilmeyi hazmedememişsin belli.
Yarı yolda bırakılmak diye bir şey yok.
Kandırılmak diye bir şey yok.
Insanlar bi ilişkiye başlar karşı taraf seni kullanmak ister sen aklını kullanıp izin vermezsin olur biter.
Yarı yolda kaldıysan zaten gittiğin bir yol yoktur.
Kandırıldıysan otur saflıgına yan.
Ama böyle aciz böyle anlamsız hareketler yapma.
Beni terkeden beni kaybeder çok yazık der geçerim sen neyin tribindesin isterse evlilik arifesinde terketsin,Allaha havale eder işime bakarim.Azıcık kendine saygın olsun.

küpkek bazen ne kadar akıllı olursan ol sende kandırılabilirsin ki evli olup bile ne yaşayanlar var yani akılda herşey biyerde güvenince bin insana tahmin edemiyosun ve ben en yalancı insana denk gelmişim ve zaten gitsin umrumda değil o karaktersiz Allah'a havale ettim O hakkımı alır elbet

ohh beni anlayan çıktı sonunda sağol canım evet bisey yapmadan rahat olamıycam yaşadığım acıyı yaşasın zaten Allah'a havale ettim ama napıyım film değilde:) varsa bişey sende fikir ver

sen aklini kacirmissin.
nasil bu kadar kotu olabiliyorsunuz sen ve senin gibiler anlamiyorum..
ya al dersini cekil git yoluna daha ne kurcalayip kendini de o adami da uzuyorsun ki..
nasil iflah olursun bilmem ama bu kafayla gidersen hicbir isin rastgitmez.

ariyana kötü olan benmiyim yoksa 8 aydır benimle konusurken başka bi kızla nişan yapıp evini hazırlayan adammı asıl benim ahımla o iflah olmaz

bi sakin olun ya.
buraya konu açıyorsanız her yoruma açık olmanız lazım.
yok senin devreler yanmış bilmem ne tuhaf tuhaf cevaplar.
altından kalkamıyorsanız bence hiç konu açmayın.
sizi destekleyen bi kişi olmuş bi tek ona güzelce cevap vermişsiniz.
illa sizi destekleyen yorumlar mı olmalı

Bak canim, yasin kucuk galiba. Hissettiklerini anlayabiliyorum. Ama ilerde pisman olacafin seyler yapma. Emin ol, bu soylediklerini yaparsan, ilerde pisman olacaksin, kendimi nasil bu kadar alcaltmisim diye. Tamam adamin yaptigi serefsizlik. Ama senin yapacaklarinda hos seyler degil. Madem adam o kizla evlenme asamasindaymis, sizinle gorusurken, duzgun bir üslupla kiza herseyi anlat. Bunlari sizi ayirmak icin anlatmiyorum, sadece evlenecegin adamin nasil biri oldugunu bilmek istersin diye dusundum de. Baska da hicbirsey yapma. Sonra kendi hayatina bak. Inan sadece bunu yapsan bile icin soguyacaktir. Kiza da sadece onun iyiligi icin anlatmis olacaksin zaten. Sonra ister evlensinler, ister evlenmesinler hic umursama. Adamla kesinlikle ama kesinlikle muhatap olma.

Back
X