- 5 Ocak 2012
- 1.314
- 610
- 123
- 37
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ben de ağlarken aklıma gelirse çekip sosyal medyada paylaşmayı düşündüm bu konudan sonra,tabi o an gülme gelmezseSus sus
2017 ye banli girmek istemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ağlarken aklıma gelirse çekip sosyal medyada paylaşmayı düşündüm bu konudan sonra,tabi o an gülme gelmezseSus sus
2017 ye banli girmek istemiyorum![]()
Hmmm ne kadar hoş savunma yöntemleri değil miDüzgün yazmak zorunda değillermiş. Resmi yazışma değil internet ortamıymış burası.
Ne söylesek boş, o yüzden vazgeçtik artık.
Çok haklısın o da var.şöyle diyelim üye konu açmış 5 dk önce kocasının kendisini aldattığını veya çok hasta olduğunu vs gibi şeyler öğrenmiş ve bunun şoku ile konuyu açıp bazi yazım hataları ile göndermiştir bazen de bir iki kelime de hatası vardir diyelim,bu üyeye ben niye böyle yazdın demem ilk işim yazım yanlışını bulmak olmaz mesela.ama bu konu tam bir harf kelime katliamı dolu.Şöyle bir şey de var,Türk olup Türkçe'yi düzgün konuşmayan-yazmayan insanları uyaranlara karşı bazı kesim hemen bir avukat kesiliyor.(Buna mı takıldın,açık arama v.s.)Belki çoğu insan bu sebepten ses çıkarmıyor,belki de rahatsız olmuyor.
Aynen devam,belki az çok fayda gören olur.Ne demişler,sıçan sidiğinin denize faydası olurÇok haklısın o da var.şöyle diyelim üye konu açmış 5 dk önce kocasının kendisini aldattığını veya çok hasta olduğunu vs gibi şeyler öğrenmiş ve bunun şoku ile konuyu açıp bazi yazım hataları ile göndermiştir bazen de bir iki kelime de hatası vardir diyelim,bu üyeye ben niye böyle yazdın demem ilk işim yazım yanlışını bulmak olmaz mesela.ama bu konu tam bir harf kelime katliamı dolu.
Tepki gösteren de göstersin çok umursamiyorum:)
kör olacaktım okurken.yaşlarınız kaç merak ettim çok ergence hareketler.ne olursa olsun aşkından ölseniz de şu erkeklerin her istediğini yapmayın artık 1 yıl cafeye gitmemek nedir yahu.ağlayan fotosunuda çok merak ettim açıkcası istemsiz kahkaha attım.iki yil kendimi parçaladim her dk sorun buldu acik giyiniyosun dedi onceden iki tane sevgilin olmus dedi bacaklarin kalom dedi sen cocuk bakamazsin dedi sen yemek yapamazsin dedi onu sevdigime inanmadi zayifladim makyaj yaptim onun icin bi sene kafeye bile gitmedim para toplayıp guzel kıyafetler aldim sirf beni begensin diyr değişmedi bu sefer de sorunlarim var diyip ayrıldı ayriliyordu bi gun sonra geri dönüp evlilik hayali kuruyor ni hagta sonra yine ayriliyordu ne mi oldu duzelir mutlu oluruzdemeyi biraktim iki sene emek verdim olmalo artik inadimi biraktim cunku asil sesebep onin benim kadar zeki olmamasi benim ona gore daha guzel olmam gibi şeyledi beni kaldiramadi onceden kimse cikma teklifini kabul etmemis disini bile haftada uc kerr fircaliyormus neyse biraktim bu salagi mesa falan atmadim iki gun mesaj atti cevap vermedom delirdi aglayan fotografini atti asigim sana bilmem ne aldim screen instagrama attim arkadaşlarima ve aileme de aldatti ayrildim dedim ki bi sene ailnnenle taniscam diye yalvardi eve gel dedim tamam geldi sonra ben zorls getirmisom evlenmek zorunda degilmis anneme yazin nisan yapalim demisti kemdidi boylelikle bitirdim munkunse benim gibi yapmayin diye yazıyorum degismiyolar hrp ayni bu turler
Bende göremedim ?İntikamı nasıl aldınız onu yazmayı unutmuşsunuz sanırım![]()
25 ve 22
İntikam?iki yil kendimi parçaladim her dk sorun buldu acik giyiniyosun dedi onceden iki tane sevgilin olmus dedi bacaklarin kalom dedi sen cocuk bakamazsin dedi sen yemek yapamazsin dedi onu sevdigime inanmadi zayifladim makyaj yaptim onun icin bi sene kafeye bile gitmedim para toplayıp guzel kıyafetler aldim sirf beni begensin diyr değişmedi bu sefer de sorunlarim var diyip ayrıldı ayriliyordu bi gun sonra geri dönüp evlilik hayali kuruyor ni hagta sonra yine ayriliyordu ne mi oldu duzelir mutlu oluruzdemeyi biraktim iki sene emek verdim olmalo artik inadimi biraktim cunku asil sesebep onin benim kadar zeki olmamasi benim ona gore daha guzel olmam gibi şeyledi beni kaldiramadi onceden kimse cikma teklifini kabul etmemis disini bile haftada uc kerr fircaliyormus neyse biraktim bu salagi mesa falan atmadim iki gun mesaj atti cevap vermedom delirdi aglayan fotografini atti asigim sana bilmem ne aldim screen instagrama attim arkadaşlarima ve aileme de aldatti ayrildim dedim ki bi sene ailnnenle taniscam diye yalvardi eve gel dedim tamam geldi sonra ben zorls getirmisom evlenmek zorunda degilmis anneme yazin nisan yapalim demisti kemdidi boylelikle bitirdim munkunse benim gibi yapmayin diye yazıyorum degismiyolar hrp ayni bu turler
Çocuğun ağlayan fotosunu bir yerlere atmış ama nereye attığını çözemedim.Bende göremedim ?
kaçan her zaman kovalanır tebrikleriki yil kendimi parçaladim her dk sorun buldu acik giyiniyosun dedi onceden iki tane sevgilin olmus dedi bacaklarin kalom dedi sen cocuk bakamazsin dedi sen yemek yapamazsin dedi onu sevdigime inanmadi zayifladim makyaj yaptim onun icin bi sene kafeye bile gitmedim para toplayıp guzel kıyafetler aldim sirf beni begensin diyr değişmedi bu sefer de sorunlarim var diyip ayrıldı ayriliyordu bi gun sonra geri dönüp evlilik hayali kuruyor ni hagta sonra yine ayriliyordu ne mi oldu duzelir mutlu oluruzdemeyi biraktim iki sene emek verdim olmalo artik inadimi biraktim cunku asil sesebep onin benim kadar zeki olmamasi benim ona gore daha guzel olmam gibi şeyledi beni kaldiramadi onceden kimse cikma teklifini kabul etmemis disini bile haftada uc kerr fircaliyormus neyse biraktim bu salagi mesa falan atmadim iki gun mesaj atti cevap vermedom delirdi aglayan fotografini atti asigim sana bilmem ne aldim screen instagrama attim arkadaşlarima ve aileme de aldatti ayrildim dedim ki bi sene ailnnenle taniscam diye yalvardi eve gel dedim tamam geldi sonra ben zorls getirmisom evlenmek zorunda degilmis anneme yazin nisan yapalim demisti kemdidi boylelikle bitirdim munkunse benim gibi yapmayin diye yazıyorum degismiyolar hrp ayni bu turler