İntralipid serum kullananlar?(gebelik serumu)

Öyle 20 tl lik bi serum mu bilmiyorum. Ben tüp bebek tedavimi dr dilek aslan ile sürdürmekte olduğum için kent hastanesinde oldum. Transferden 2 3 gün önce yaptılar. Bir daha da yapmadılar. 1 kez ödedim.

Evet eczanelere sordum 20 tl serum ama depoda olmadığı İçin gerçtiremşuorlar
 
Kızlar selam bu serumu ben de kullanıyorum. Ama kafam çok karıştı. Transferden 1 gün sonra başladım. Ve 3 ay boyunca haftada bir yani düşük tehdidi geçene kadar kullanacakmisim. Doktorun demesi bu. Ama başka doktor da kese görene kadar dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz ve hamile mısınız?
 
Canm tekrarlayan basarısz tüp bebek denemelerinde ve tekrarlayab düşüklerde bagısıklık sistemini düzenleyen bi serum..ıcınde soya sütü yunurta filan var..hıcbır yan etkisi yokmus..hatta onceden yogun bakım hastalarına verıyorlarms
Meraba hamile kaldınız mı acaba
 
Back
X