- 26 Şubat 2016
- 150
- 91
- 28
- 37
- Konu Sahibi shule shebnem
-
Terslemedim okursaniz tekrar burda vakit kaybetmemesi gerektigini eczacisinin bulabilecegi yaziyor.Bazı tup bebek merkez leri buluyor . Hangi sehirdesin.
PabucumunNicki o nasıl bir cevap arkadaş eczane eczane gezin dememiş belki bir fikri olan vardır diye sormuş . Tup bebek ne kadar stresli bir süreç yaşamayan bilemez . Terslemek için pusuda bekliyor burda bazıları . Konuyla ilgili bilgin yoksa yorum yapmazsin
Ne ihtiyacın varsa onu söyledim.Terslemedim okursaniz tekrar burda vakit kaybetmemesi gerektigini eczacisinin bulabilecegi yaziyor.
Konuyla ilgili bilgimde bu bana akil degil konuya bilgi aktarin lutfen.
Terbiyesizlik yapiyorsunuz uslubunuzu bilin ve sadece konuya yorum yapin.Ne ihtiyacın varsa onu söyledim.
Önce kendi yazdıklarınızı okuyun sonra başkalarını bu konuda elestirirsinizTerbiyesizlik yapiyorsunuz uslubunuzu bilin ve sadece konuya yorum yapin.
Okudum ne bir assagilayici kelime ne bir hakaret nede bir uzucu ifade hic biri yok yol gosterme ve burda vakit kaybetmeme onerisi var.Önce kendi yazdıklarınızı okuyun sonra başkalarını bu konuda elestirirsiniz
Sen sürekli bdv desin sanırım deneyimlisin devam et kendine yakışan cümleler kurabiliyorsunOkudum ne bir assagilayici kelime ne bir hakaret nede bir uzucu ifade hic biri yok yol gosterme ve burda vakit kaybetmeme onerisi var.
Sizin caniniz sıkılmis sosyal hayatinizda soyleyemediklerinizi sanalda soylemeye baslamissiniz.Bence bir konu acin polemik cekmis caniniz.
Bu kadar hakarete maruz kalip sessiz kalmam benim hanim efendiligimden bunu bilin.Gidin kendinize baska ugraslar bulun.Sen sürekli bdv desin sanırım deneyimlisin devam et kendine yakışan cümleler kurabiliyorsun
Bağışıklık Sistemi çok güclu olanlar embriyoyu atabiliyor vücuttan bağışıklık sistemini baskılamak için veriyorlar . Her merkez yapmıyor . Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.O ne serumuymuş öyle hem bulunması zor hem kullanman gerekiyo bende yaptrdım tüp bebek ama kullanmadım böyle bi ilaç
Bakın . Burda arkadaş konu açmış konusunda seninle sürekli tartışmak istemiyorum . Konu hakkinda bilgim var. Eczaciniz bulsun demişsin ne kadar aydınlatıcı bir cümle konu sahibi arkadaş bunu hiç dusunememisti sankiBu kadar hakarete maruz kalip sessiz kalmam benim hanim efendiligimden bunu bilin.Gidin kendinize baska ugraslar bulun.
Amin tşk ederim benim tüp bebek tutmadı kendiliginden oldu Allah olmayanlarada versinBağışıklık Sistemi çok güclu olanlar embriyoyu atabiliyor vücuttan bağışıklık sistemini baskılamak için veriyorlar . Her merkez yapmıyor . Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Bilginiz varsa bastada dedigim gibi bana fikir uretip laf kalabaligi yapmayin konuya fikrinizi belirtin cekilin.Bakın . Burda arkadaş konu açmış konusunda seninle sürekli tartışmak istemiyorum . Konu hakkinda bilgim var. Eczaciniz bulsun demişsin ne kadar aydınlatıcı bir cümle konu sahibi arkadaş bunu hiç dusunememisti sankiPabucumunNicki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?