İp gibi kahverengi leke

nazlianne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
152
68
38
Kızlar sabah lavabodan sonra peçetede ip gibi kahverengi leke geldi.
Çok korktum :(
Birşey yoktur inşallah yaa ilk gebeliğim çok korkuyorum..

Kızlar sabah lavabodan sonra peçetede ip gibi kahverengi leke geldi.
Çok korktum :KK43:
Birşey yoktur inşallah yaa ilk gebeliğim çok korkuyorum..
Oncelijle hayirli olsun gebeliginiz. Benim 6. Haftada iki gun iplik gibi pembelikler gormustum 3. Gun kanama gecirdim ama benimkiler pembeydi. Kahve rengi icerde degisime ugramis kan anlamina gelir ama malum simdilerde vucudunuzdaki kanin cogu eahminize hucum ediyor onla alakalida olabilir ama siz yinede dr unuza soyleyin ve dinlenin malum ilk uc aylik dinem tehlikeli donemdir kendinizi yormayin bol su icin . Saglikla kucaklayin bebeginizi

Bendede o kahverengilik oldu bikackez dok. onemli olan kirmizi gormek demisti ama benimki bir gece oldu sabaha biseyim yoktu yinede sormustum doktoruma

Bendede o kahverengilik oldu bikackez dok. onemli olan kirmizi gormek demisti ama benimki bir gece oldu sabaha biseyim yoktu yinede sormustum doktoruma

Offf şükür biraz olsun rahatlattınız beni..
Haftaya salı günü tekrar randevum var inşallah hayırlısıyla görürüm yaa.
Daha kendinide kalbini de görüp duymadık:(
İnşallah birşeyim yoktur.

Offbende biraz olsun rahatlattınız beni..
Haftaya salı günü tekrar randevum var inşallah hayırlısıyla görürüm yaa.
Daha kendinide kalbini de görüp duymadık:KK43:
İnşallah birşeyim yoktur.
Ayni zamanlarda yasamisiz bu durumu suan 14haftaligim bende.uzanip dinlenin devam ederse doktora gidin ama.bende pecetede bikackez oldu cunku az az sonra kesildi.devam etseydi panik yapicaktim.yanlista yonlendirmek istemem.

Doktora gidin,herkesinki aynı sebepten olmayabilir. Bana doktorum ped verdi,1 saat kullan öyle gel dedi,sonra pedi gösterdim,tabi bu arada bebeğe baktı kalbi atıyor,rahim aşağı düşmemiş,kanama alanı görmüyorum korkma dedi.Meğersem idrar yolları enfeksiyonumdan kaynaklanmış, gerekli ilacı kullanınca 1-2gün azalarak devam etti sonra bitti.

Ayni zamanlarda yasamisiz bu durumu suan 14haftaligim bende.uzanip dinlenin devam ederse doktora gidin ama.bende pecetede bikackez oldu cunku az az sonra kesildi.devam etseydi panik yapicaktim.yanlista yonlendirmek istemem.

Şu an bir kere oldu ve tırnak boyumu geçmez yani o şekilde. salı günü randevum var o zaman gideceğim inşallah çok geç olmaz.

Doktora gidin,herkesinki aynı sebepten olmayabilir. Bana doktorum ped verdi,1 saat kullan öyle gel dedi,sonra pedi gösterdim,tabi bu arada bebeğe baktı kalbi atıyor,rahim aşağı düşmemiş,kanama alanı görmüyorum korkma dedi.Meğersem idrar yolları enfeksiyonumdan kaynaklanmış, gerekli ilacı kullanınca 1-2gün azalarak devam etti sonra bitti.

Amann bende de idrar yolları enfeksiyonu vardı ondan mıdır acaba yaaa...
Bende tırnek büyüklüğünde bile değildi küçücük ip gibi ama korktum yinede.
İş yerindeyim şu an dinlenmem de mümkün değil.
Salı günü randevum var. İnşallah oz amana kadar geç kalmış olmam...

Bana doktorum 8.haftada tam kan sayımı ve idrar tahlili verdi,orada çıktı.Bence bi sorun, hatta doktorum gebelikte idrar enfeksiyonu istenmeyen bir durumdur,uzun vadede bebeğe zarar verir dedi.Vaktinde tedavi olunursa hiçbi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.

Back
X