Ip kamera

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
merhaba arkadaşlar oğlumun odasını ayırmayı düşünüyorum 1.5 yaşında. Ama aklım kalır diye düşünüyorum odası çok yakın değil

Bime bu bugün bu kameradan geliyor muş fiyat da uygun
genellikle bakıcı için kullanılıyormuş sizce bebek telsizi olarak da kullanabilir miyim kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi

Bende almaya niyetlenmistim ki soyle dusundum. İsteyen herkes erisim saglayabilir. İlk zamanlar akilli telefonu olan herkes benden sifresini isteyecekti. Sonra ozel hayat diye birsey kalmaz. Dusunsene esin bende bakayim dedi ve acti. Sende tam o ara dedikodu yapiyorsun :)

Eger siz hep evdeyseniz normal telsizli olanlardan alin bence.

Bende almaya niyetlenmistim ki soyle dusundum. İsteyen herkes erisim saglayabilir. İlk zamanlar akilli telefonu olan herkes benden sifresini isteyecekti. Sonra ozel hayat diye birsey kalmaz. Dusunsene esin bende bakayim dedi ve acti. Sende tam o ara dedikodu yapiyorsun :)

Yatak odasında dedikodu yapmam da:)
Evet yani şifreyi kimseyle paylaşmamak gerekir

Aslında sesli telsizim var ama şimdi görüntülü alsaymışım diyorum eşim de tekrar 300-400 vermek istemiyor bunu da 100 tl görünce sormak istedim

merhaba arkadaşlar oğlumun odasını ayırmayı düşünüyorum 1.5 yaşında. Ama aklım kalır diye düşünüyorum odası çok yakın değil

Bime bu bugün bu kameradan geliyor muş fiyat da uygun
genellikle bakıcı için kullanılıyormuş sizce bebek telsizi olarak da kullanabilir miyim kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi
İyidere sen uyurken ne olduğunu nasıl göreceksin bence telsiz al uykuda olsanda basucunda sesine uyanirsın

Ben aldım kameradan, uzaktan erişimi var diye eşim alalım dedi. Ama uzaktan edişimi çalışmıyor, iade edeceğim :) aynı wifden bağlandığında sorun yok da evde kameraya ihtiyaç duymuyorum ki oğlum hep yanımda zaten.

Bitmiştir o zaten.
Bim'e gelen öyle birşey akşama kalır mı hiç?:KK48:

Ama ben olsam almazdım.
Bu tarz kameralara hackerların ulaşmaları çok kolay oluyormuş.
Bilgin olmadan izlenebiliyormuşsun.

Bakıcı falan olsa hadi mecbur diyeceğim ama
Senin durumunda gerek yok bence.

Zamanla alışırsın :)

Merhaba
Arkadaşlar ben buaksam cocuk icin bir tane aldim. Deneyip göreceğim birazdan size yazarım nasıl olduğunu.

Evet Arkadaşlar
Dün kamerayı kurdum çokta uygun fiyata aldık. Cep telefonun dan izliyorum çift taraflı ses gidiyor ve geliyor.
SD Kartta takılıyormuş . Böylece çocuğumu gün boyu kaydediyorum . Oradan güzel görüntüleri ile bir cd oluşturmayı düşünüyorum.

Eşimin telefonuna da bana da kurduk . Alarm özelliği de varmış .

Bimdekine yetişemedik ama bu daha iyiymiş .

Merak eden olursa sorabilir bir insana faydamız olsun

Back
X