selam kızlar ,bende hamileyiim ,hemde pko teşhisi konduktan sonra ,dün keseyi gördük ve kalp atışları için sabırızlanıyorum ,inşallah hiç bi sıkıntı çıkmazda duyarve onu kucaama sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder rabbim :)) doktorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi ,ama detay vermedi ,kalp atışları ozamanmı duyulcak acabaa??:uhm:
canım son adet tarihinle hesaplayabiliriz.son adet tarihin nedir?kalp atışlarının net duyulması için 2 hafta vermiştir.benimkisi 8 haftalıkken duyulmadı ama gördük kalp atışlarını bebeğimin.şuan 6 buçuk aylık.allah sanada hayırı sağlıklı hamilelik naip etsin:))
canım son adet tarihinle hesaplayabiliriz.son adet tarihin nedir?kalp atışlarının net duyulması için 2 hafta vermiştir.benimkisi 8 haftalıkken duyulmadı ama gördük kalp atışlarını bebeğimin.şuan 6 buçuk aylık.allah sanada hayırı sağlıklı hamilelik naip etsin:))
Bu verilere göre şu anda 6hafta 2günlük hamilesiniz (±3 gün hatapayı!).
ve bebeğinizin muhtemel doğum tarihi (yani 40 haftayı doldurduğu tarih) : Haziran 21, 2011
olarak belirlendi.
internetteki otomatik hesaplayıcılara göre, bu sonuç çıkıyo canım. allahım sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah.
kontrole gittiğinizde bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız :ecrin_bebek:
selam kızlar ,bende hamileyiim ,hemde pko teşhisi konduktan sonra ,dün keseyi gördük ve kalp atışları için sabırızlanıyorum ,inşallah hiç bi sıkıntı çıkmazda duyarve onu kucaama sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder rabbim :)) doktorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi ,ama detay vermedi ,kalp atışları ozamanmı duyulcak acabaa??:uhm:
:13:Hayırlı olsun canım. Ben de dün benim bebişimin kesesini gördüm. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Doktorum şimdilik kimseye söyleme kalp atışını duyalım öyle verirsin müjdeyi yakınlarına dedi. Ama ben sabırsızlanıyorummmm.
kızlar bende cevap beklıyorum gecen ay adetım 29 unda olmustu bu ay 31 ınde gıttım kan testı pozıtıf cıktı 452 cıktı nasıl sızce ne zaman gorunur keseyle kalp atıslarıı ıyımı o 452 sızce