İpek böcüğümün kesesini gördüm dünn,kaç haftalığım şimdii?

sansee

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.992
0
316
İstanbul
selam kızlar ,bende hamileyiim ,hemde pko teşhisi konduktan sonra ,dün keseyi gördük ve kalp atışları için sabırızlanıyorum ,inşallah hiç bi sıkıntı çıkmazda duyarve onu kucaama sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder rabbim :)) doktorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi ,ama detay vermedi ,kalp atışları ozamanmı duyulcak acabaa??:uhm:

canım son adet tarihinle hesaplayabiliriz.son adet tarihin nedir?kalp atışlarının net duyulması için 2 hafta vermiştir.benimkisi 8 haftalıkken duyulmadı ama gördük kalp atışlarını bebeğimin.şuan 6 buçuk aylık.allah sanada hayırı sağlıklı hamilelik naip etsin:))

son adetim 14 eylül,bilmiyorumkismile

son adetim 14 eylül,bilmiyorumkismile

Bu verilere göre şu anda 6hafta 2günlük hamilesiniz (±3 gün hatapayı!).
ve bebeğinizin muhtemel doğum tarihi (yani 40 haftayı doldurduğu tarih) : Haziran 21, 2011
olarak belirlendi.

internetteki otomatik hesaplayıcılara göre, bu sonuç çıkıyo canım. allahım sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah.
kontrole gittiğinizde bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız :ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım.. Rabbım saglıcakla ve hayırlı bı dogumlada kuzunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.. Ben 7. haftamda sanırım duymustum kalp atıslarını. 7-8 haftada gorulebılıor dıe bılıorum.

:13:Hayırlı olsun canım. Ben de dün benim bebişimin kesesini gördüm. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Doktorum şimdilik kimseye söyleme kalp atışını duyalım öyle verirsin müjdeyi yakınlarına dedi. Ama ben sabırsızlanıyorummmm.

kızlar bende cevap beklıyorum gecen ay adetım 29 unda olmustu bu ay 31 ınde gıttım kan testı pozıtıf cıktı 452 cıktı nasıl sızce ne zaman gorunur keseyle kalp atıslarıı ıyımı o 452 sızce

Canım bence şimdi gitsen görülür artık. Benim 240 çıktıktan sonra 5. gün gözükmüştü kese. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla...

ben garantı olsun dıey haftaya carsamba falan gıtcem canım gıdıpde bos donmek ıstemıyorum ayın 10 unda gıtcem ınsalhj sorunszu bı sekıld eolur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…