- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
gercektenmı yaaa
benım saçlarımda cok kötü cnm
bnyodan cıkıım 10 mtre kafamın üstü kaabarık saç
ne deneyebilirm die bakıodum teşekkürler
cok malzeme ya ben üşenirim ona
sarmsak kokusu kalmadımı bide ben bemıksın kokusunu sewmem hiççç
ben ne yaptını tam anlıyamadım ayrı ayrı yazarmısın :26: neyi nasıl uyguladın şampuanamı o 6 tlye aldığınamı kattın sarımsak falan :26:
O zaman bende kendi sırrımı yazayım :)))
Ben saçlarımı haftada 3 kez aktardan aldığım saç dökülmelerine karşı yağı sürüyorum yağın içinde badem hint portakal.... bi sürü yağ var ben 10 tlye aldım sizde her yerde bulabilirsiniz 3 kez sürmek değil mühim olan nasıl sürdüğün..... sıcak suda önce yağı ısıtıyorum sonra hem diplere hem uclara sürüp jelatile saçlarımı sarıp bir saat bekliyorum am iyice yediriyorum saçlarıma sonra jelatini çıkarım yastığımın üzerine havlu serip yatıyorum sabaha kadar yani yaklaşık 8-9 saat o yağlar saçımda kalıyor sonra bioblas şampuanla yıkayıp saç kremi kullanmadan elma sirkesiyle (önceden üzüm kullanıyordum hem kokuo hem de yapış yapış oluodu o yüzden kesinlikle elmA!)suyu kaıştırıp son kez saçıma döküp çıkıyorum daha ilk seferden inanılmaz etkisini görüyorsunuz 2 haftadır sürekli yapıyorum hem saçlarım uzadı hemde özellikle yeni çıkanlar ışıl ışıl...Normalde ben pek bu tarz işleri düzenli yapamam ama sonuçları gördükçe insanın içinden gelio her seferinde gece yatmadan önce yapmadım ama hafta da bir kez yattım yağlı şekilde onun dışında en az 2 saat kalmasına özen gösterdim.Bide bu yağı alırken hint yağı de alın kirpikler için yapış yapış farklı bir yağ o bitmiş rimelim vardı onun fırçasıyla günlük normal rimelimden sonra sürüyorum hem uatiyor hemde çoğltıyor ma dediğim gibi bu işlerde devamlılık ve düzen önemli zamanla hafta 3ler 1e düşer zaten....
zeytinyağı ve bal da gayet iyi sonuç veriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?