İpek ismi ile uyumlu ikinci kız ismi

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
Merhabalar kızlar, ikiz minik kızlara hamileyim. Birinin adının ipek olmasına karar verdik ancak ikinci isime bir türlü karar veremedik. Uyumlu derken kulağa geliş şekli değil de anlamı açısından. Yani naif, zarif kız ismi arıyoruz. İnci olabilir belki ama başka alternatifleriniz varsa duymak isterim :KK49::KK19:

Son düzenleme:
Allah saglikla kucaginiza aldirsin insallah.Inci ,ipek ismine uyumlu ve güzel.Petek geldi bir de aklima.Ardindan da Duru .Hayirlisi olsun .

Merhabalar kızlar, ikiz minik kızlara hamileyim. Birinin adının ipek olmasına karar verdik ancak ikinci isime bir türlü karar veremedik. Uyumlu derken kucağa geliş şekli değil de anlamı açısından. Yani naif, zarif kız ismi arıyoruz. İnci olabilir belki ama başka alternatifleriniz varsa duymak isterim :KK49::KK19:
Ipek kızımın ismi. Inci de yeğenimin ismi. Kesinlikle ikisini de öneririm, hem çok narın ve akıllılar, hemde tam isimleri gibi naifler

Merhabalar kızlar, ikiz minik kızlara hamileyim. Birinin adının ipek olmasına karar verdik ancak ikinci isime bir türlü karar veremedik. Uyumlu derken kucağa geliş şekli değil de anlamı açısından. Yani naif, zarif kız ismi arıyoruz. İnci olabilir belki ama başka alternatifleriniz varsa duymak isterim :KK49::KK19:
Kucaga yazmisim kulaga diyecektim. Yani -ek ile bitmek zorunda degil. Sormak istediğim şey naif kiz isimleri nelerdir.

Uyumlu mu bilmiyorum ama Ece ismini çok severim.

teşekkür ederim hepinize :) iremi anlamı itibari ile sevmiyorum ama kulağa gelişi çok güzel. İdil i çok seviyorum ama anlamını hiç beğenmedim.

Back
X